Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Emy, krachtig en intuïtief

medium emyMedium Emy, krachtig en intuïtief. Emy is nog niet zo lang aanwezig op Paragnost Eddie, ze verdient echter wel een blog, want ze heeft veel in haar mars en ook al laten zien aan haar bellers, dat ze inderdaad een zeer krachtig intuïtief medium is.

Nu kom je ook niet zomaar als spiritueel consulent op de website van paragnost Eddie te staan. Daar gaat een screening aan vooraf en je zult echt het vak van medium of paragnost tot in de puntjes moeten beheersen, anders is er geen plek voor je.

Voor jullie bellers goed om te weten, dat je met een gerust hart de mediums en paragnosten kunt consulteren. Medium Emy is niet alleen een heel krachtig en intuïtief medium, ze heeft ook spirituele gave.

Ze is heldervoelend, ook helderwetend en daarnaast ook helderziend. Met deze gaven gaat ze voor jou aan de slag tijdens het consult. Waarbij ze ter ondersteuning gebruik maakt van haar eigen kaarten, wat zeer bijzonder is en van de Runenstenen.

Runenstenen stammen uit de tijd van de Vikingen. Ze hadden een functionaliteit als schrift, maar werden tevens gebruikt door waarzeggers in die tijd. De runenstenen worden in de huidige tijd nog steeds door waarzeggers gebruikt.

Door veel levenservaring en jarenlange coaching is medium Emy, te vinden onder boxnummer 30 op de website Paragnost Eddie, in staat jou spiritueel te voeden. Inzichten mee te geven bij datgene waar je in je leven tegen aan loopt, of op vastloopt.

Denk hierbij aan zielliefde, relatievragen, werk, financieel en advies. Haar manier van werken en aanpak is doelgericht en samen komen tot oplossingsgericht aan de slag te kunnen gaan. Ze is een warm en meelevend gesprekspartner.

Ze is duidelijk en zal je nooit langer aan de lijn houden dan strikt noodzakelijk. Ze windt er dus ook geen doekjes om en zal je eerlijk en oprecht de boodschappen mededelen. Dat kan betekenen dat je soms dingen te horen krijgt, die je liever niet wilt horen.

Maar liever de waarheid horen toch, dan met iets het bos in worden gestuurd, waar je op gaat zitten hopen en wachten. En het er nooit van komt. Dat gebeurt vaak en dat is een klant naar de mond praten.

Hier houden de mediums en paragnosten die werkzaam zijn bij Paragnost Eddie niet van. Dat is hun kracht en dat blijkt ook wel uit de honderden telefoontjes die dagelijks met ze worden gepleegd, vanwege hun uitstekende expertise.

Tijdens een consult met medium Emy begrijp je heel goed waar je staat. Dat is een eerste begin om mee aan de slag te gaan. Daarbij geeft ze je inzichten mee om uit de malaise te komen waarin je je bevindt.

Samen komen wij er uit en dat is fijn en weet je waarom? De oplossing om het aan te pakken zijn makkelijk te geven. Maar er mee aan de slag te gaan, ligt op jouw bordje. Door samen de oplossing te bespreken, is het daarna makkelijk om uit te voeren.

Haar bellers hebben reeds positief op haar consulten gereageerd. Liefdevol, warm, duidelijk, goede koffie dik kijker en voorspeller. Ze weet direct wat er speelt. Ze is een aanwinst!