Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Bhodi, boeddhistische raadsman

Medium Bhodi, boeddhistische raadsmanMedium Bhodi, boeddhistische raadsman. Al zo’n 50 jaar staat medium Bhodi, die je kunt vinden op Paragnost Eddie, de beste spirituele website die er is. Bhodi is te vinden onder boxnummer 81 en is gekwalificeerd in de boeddhistische leer.

Een gesprek met medium Bhodi, zal je heel veel geven, rust als eerste, maar ook overzicht en inzicht. Je zult je na een gesprek met hem voelen, alsof alles waar je mee worstelde, voordat je hem belde, is opgelost.

Je krijgt ruimte in je systeem en in jezelf door medium Bhodi van Paragnost Eddie te consulteren. Je lost acuut zaken op, en de inzichten die je meekrijgt ervaar je als zeer waardevol. Zijn aanpak is op het boeddhisme gestoeld.

Wat wil dat zeggen, een boeddhistische aanpak? Het boeddhisme wil de mens een weg wijzen, om het menselijk lijden los te kunnen laten. Want, zeggen boeddhisten, de mens creëert zijn eigen lijden. Wat niet nodig is.

Naast bovenstaande aanpak, is medium Bhodi ook een mentalist. Hij kan er voor zorgen dat jouw energieveld weer in rust komt en daardoor je energie weer volop kan gaan stromen. Vaak neem je contact op met de spirituele wereld, als je zelf bent vastgelopen.

Hoe fijn is het dan niet, dat je iemand kunt spreken, die precies weet waar je energie geblokkeerd wordt en dit zodanig weer kan laten stromen, dat jij zelf niet meer vastzit! Dat je energieveld wordt hersteld.

Als je dat graag wilt, ben jij bij Paragnost Eddie, door medium Bhodi van boxnummer 81 te bellen, aan het juiste adres. Ook kan hij een healing op afstand voor je doen, dat gaat ook via het energieveld.

Hij is een liefdevolle hulpverlener, die jou graag bijstaat bij al je vragen, op gebied van liefde & relaties. Maar ook als je in een burn out zit, waarbij het herstellen van je energieveld geen overbodige luxe is.

Ook kun je, als er sprake is van een burn out, heel goed vooruit met een healing op afstand. Probeer het gewoon eens uit en neem contact op met medium Bhodi, van Paragnost Eddie. Naast alles wat hij in zijn mars heeft, is hij ook meditatieleraar.

Organiseert ook spirituele beurzen, en heeft een schat aan ervaring in het bieden van professionele hulp. Dat kan ook niet anders, als je al meer dan 50 jaar in het spirituele vertoeft. Hij heeft een onschatbare wijsheid, waarmee hij jou heel graag wilt bijstaan.

Zijn reviews, te vinden op zijn persoonlijke pagina op de spirituele website van Paragnost Eddie, zijn lovend. Wat gaat er een rust uit van deze man. Wat geeft hij je een berg wijze raad mee en wat een inzichten en wijsheid, waarmee je daadwerkelijk iets kunt.

De gesprekken zijn zo waardebol, Bhodi ziet de dingen zo helder en scherp. Je hebt echt het gevoel na het gesprek, met volle handen te staan om mee aan de slag te gaan. De gesprekken vliegen voorbij, omdat je zoveel wijsheid hoort, waar je iets mee kan.

Het is een man met een groot hart, die je echt iets meegeven kan.