Paragnost Eddie & Consulenten

Medium Betty, geeft helderheid

Medium Betty, geeft helderheidMedium Betty, geeft helderheid en duidelijkheid voor je toekomst. Wat wil jij met je toekomst, start medium Betty, te vinden onder boxnummer 26 op de paranormale website Paragnost Eddie. Een van de betere spirituele hulplijnen die er zijn. Medium Betty is nog niet zo lang werkzaam op deze lijn, maar wel een kanjer om te raadplegen.

Betty brengt helderheid en duidelijkheid in wat er in je leven speelt over zaken, als je werk, je financiën, je relatie(s). Daarnaast kan medium Betty je op afstand een healing geven. Ook kan ze begeleiden bij je hooggevoeligheid.

Ze voelt in tijdens een spiritueel consult op situaties en personen. Het kan namelijk zijn dat jijzelf ergens op bent vastgelopen en daarbij het fijn vindt, dat iemand, zoals medium Betty er met een blik naar kijkt.

Een blik van een medium is fijn en waarom? Ze zijn emotioneel niet betrokken in de situatie waarin jij zit. Door emoties zijn we vaak niet zelf goed in staat de gehele situatie op een rustige manier te bekijken.

We gaan dan malen en piekeren. Wat is er dan niet fijner om een medium op paragnost te raadplegen. Die kan invoelen op jouw specifieke situatie en daarbij ook inzichten aan je kan meegeven, hoe of je jouw specifieke situatie weer kunt vlot trekken.

Betty krijgt boodschappen door, waarmee ze jou kan helpen en wegwijs kan geven. Helderheid kan verschaffen waarom het zo is gelopen. Wat de reden is ook waarom. Vaak is er een reden dat we blokkeren.

Vaak is dat een moment van persoonlijke en spirituele groei. Als energie niet meer stroomt en we zijn vastgelopen, dan mogen we groeien in meer bewustzijn. Medium Betty kan je duiden wat er speelt en waar je persoonlijke groei ligt. Ook kan ze aangeven wat je mediamieke waarnemingen zijn.

Dat betekent dat jij door de blokkade zelf waarnemingen doet, dat is dat groeien naar een hoger bewustzijn. We vinden dat vaak zelf lastig om te duiden. Betty maakt het helder voor je. Als jij de situatie schetst en de naam en leeftijd geeft, ontvangt medium Bette op de website Paragnost Eddie een energiepakketje.

Dit pakketje komt binnen via haar eigen helpers en jouw helpers. Dat energiepakketje pakt ze uit voor je en dan zie jij heel duidelijk wat er aan de hand is. Mocht je met veel stress en onrust zitten, geeft Betty je ook een healing op afstand.

Ze doet een kosmische healing op afstand. Ze kan een reading doen van je aura en je chakra’s. Mocht je dat zelf willen, kan ze ook een Osho tarot kaartlegging voor je doen. Ook begeleid ze je bij persoonlijke en spirituele transformatieprocessen.

Heeft ze zich gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en narcisme. Het is aan jou waarvoor jij Betty wilt raadplegen. Je kan je intuïtie willen ontwikkelen of juist vragen beantwoord willen krijgen.

Haar bellers vinden haar een aanwinst op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie! Ze heeft haar sporen verdient in het bedrijfsleven, maar is haar roeping gaan volgen in het spirituele. Vandaar dat deze kanjer, na een gedegen screening een plek heeft verworden op de beste spirituele hulpsite van de Nederland en omstreken.