Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Ariël, zeer ervaren en helderziend kaartlegster

medium arielMedium Ariël, zeer ervaren en helderziend kaartlegster. Ze is te vinden onder boxnummer 48 op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, medium Ariël. En daar vertoeft ze al wat jaartjes, wat wil aangeven, dat ze een top medium is. Dat kan niet anders. Dat blijkt ook wel uit haar kunnen, die zeer professioneel is.

Medium Ariël staat voor je klaar voor al je levensvragen. Denk hierbij aan relaties, wonen, werk, financiën en ook de toekomst. Desgewenst geeft Ariël je tijdens het spiritueel consult een Heart Healing.

Ze omschrijft de Heart Healing als volgt. Je aura krijgt een positief energiebad, waardoor negatieve spanningen worden afgevoerd. Tijdens het consult, zal medium Ariël zich ook richten op eventuele aanwezige negatieve energie.

Daarnaast begeleidt ze je bij het opruimen van die negatieve energie, en vertelt ze je hoe je jezelf er voortaan tegen kunt beschermen. Gaat ze ook aan de slag met karmische stukken. Het opruimen van diepliggende patronen. Die jou je hele leven al dwarszitten, maar nog niet weet.

Datgene wat je “lot” is en je telkens weer overkomt, of aantrekt, kan medium Ariël zichtbaar maken en opruimen. Uiteraard zul je daar zelf voor open moeten willen staan en ook zelf mee aan de slag willen gaan.

Tevens kan ze in contact gaan met je eigen beschermengel, dan weet jij ook direct dat je er een hebt en wie het is. Daarnaast kan Ariël channelen op afstand. Denk hierbij aan overleden dierbaren en huisdieren, maar ook met jonge kinderen, die moeite hebben met communiceren. Je kunt hierbij denken aan kinderen met autisme.

Ze is een helderziend en heldervoelend medium en werkt met verschillende middelen. Uiteraard met haar eigen spirituele gaven, maar ook met het leggen van kaarten en Quantum Light Healing. Op afstand.

Ariël geeft aan, hoe gerichter je vraag, hoe beter het antwoord. Algemene vragen, kun je ook stellen, maar dan kan ze minder goed als radiozender fungeren. Ze stelt zich af op de vraag, en ontvangt trillingen.

Elke antwoord op een vraag is afgestemd op een andere trilling, vandaar ook dat medium Ariël aangeeft,. Stel je vraag zo gericht mogelijk. Dan zit ik direct goed afgestemd op de juiste frequentie. Anders is het zonde van je geld en je tijd.

Je kunt haar contracteren voor een reading, een luisterend oor, een inzicht, een healing. Het consult wijst vanzelf uit, wat nodig is aan energie. Actie, inzicht, steun, duidelijk een to the point antwoord. Ze pakt de energie op en weet aan de hand daarvan wat je nodig hebt. Laat je lekker leiden door medium Ariël tijdens het spiritueel consult.

Haar cliënten zijn vol lof over haar. Haar bevindingen zijn zeer accuraat, haar voorspellingen komen uit. Ze is duidelijk en speld je niets op de mouw. Je hebt echt iets aan haar inzichten. Ze legt ook uit waarom, dat is zo fijn.

Ze geeft je vertrouwen in je toekomst, ze zet je terug in je eigen kracht. Ze is zuiver en integer. Altijd fijn om met medium Ariël te bellen, dan kun je weer op eigen kracht vooruit.