Paragnost Eddie & Consulenten

Medische astrologie deel 2

Medische astrologie deel 2In deel 2 van Medische astrologie besteedt Kaypacha aandacht aan Kreeft, Leeuw en Maagd. Misschien denk je: niet interessant voor mij, want ik ben geen Kreeft, Leeuw of Maagd. Maar bij astrologie gaat het niet alleen om het teken waar je Zon in staat. We hebben allemaal ergens Kreeft, Leeuw en Maagd staan in een planeet en/of in een huis.

Misschien vraag je je af: waar staan die Kreeft, Leeuw en Maagd bij mij? Op www.astro.com kun je dat achterhalen. Wat je moet invoeren, is je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijdstip. Als je die invoert, kun je onder het kopje ‘Gratis horoscopen’ klikken op ‘Chartcollectie’. Nu is het niet voor iedereen even eenvoudig om al die symbolen te begrijpen. Daarom voeg ik onderaan dit artikel een link toe naar een site waar je deze horoscoop-interpretatiegids kunt openen.
Dit is een vertaling van een model dat Kaypacha gemaakt heeft.

Wat misschien ook belangrijk is om te noemen, is dat er verschillende huizensystemen zijn. De meest gebruikte, en standaard bij www.astro.com, is het Placidus-huizensysteem. Kaypacha heeft door zoveel jaren ervaring in de astrologie een serieuze voorkeur ontwikkeld voor het huizensysteem van Porphyry. Je kunt dat aanklikken bij ‘Chartcollectie’ door Porphyrius te selecteren onder het kopje ‘Opties voor zodiak en huizensysteem’.

Maakt dat echt veel uit om te kiezen voor Porphyry? Bij de één zal het weinig of niets uitmaken en bij de ander juist wel. Bij mijzelf zijn er drie verschillen die uiterst belangrijk zijn voor de interpretatie van mijn horoscoop, niet alleen op het niveau van mijn persoonlijkheid, maar ook op het niveau van hoe ik mijn zielsbestemming ‘moet’ leven. Ik zet ‘moet’ tussen aanhalingstekens, omdat het gaat om een innerlijk moeten en niet om een moeten vanuit externe autoriteiten. En het ontwikkelen van en het leven vanuit mijn innerlijke autoriteit is nu net één van dingen die juist door het Porphyry-huizensysteem aan het licht werd gebracht. Het is bij de zogenaamde ‘skipped step’. De stand die precies vierkant staat op de as van mijn zuidelijke maansknoop (het verleden) naar mijn noordelijke maansknoop (toekomst, mijn zielsdoel).

Samenvattend kunnen we zeggen dat deze medische astrologie deel 2 voor iedereen interessant kan zijn. De trailer van deze film kun je via onderstaande link bekijken.

Horoscoop-interpretatiegids van Kaypacha vertaald in het Nederlands

Kaypacha medische astrologie deel 2

Hartelijke groet,
Bob
Box 80