Paragnost Eddie en Consulenten

Loslaten, hoe doe je dat? 

Loslaten, hoe doe je dat? Dagelijks beluister ik mensen met de vraag: ” Mieke, hoe moet ik loslaten”…

Lieve mensen

Wat ik vanuit mezelf kan meegeven is dat er niet zoiets als ” moeten”….hoe harder je jezelf oplegt dat je “moet”, hoe sterker je in een vervormde wijze vasthoudt, aan wie of wat in een moment speelt.
En op de vraag ” HOE” je loslaat….ik heb geen pasklaar antwoord…dan wel dat loslaten begint met “inzien , aanvaarden” dat een situatie/ een contact niet langer bijdraagt voor je allerhoogste goed ( en mogelijks ook voor de ander) , dit is een diepere weg van bewust-worden en bewust- zijn. en een weg die ieder op zijn tempo aflegt.
Zoals ik het zelf al zo vaak heb ervaren, kan ik slechts meegeven dat het ook met eigen grenzen heeft te maken…hoe lang ga je door, waarvoor, voor wie, om welke reden(en)? Hoe lang kies je ervoor om in de martelaren- slachtofferrol te blijven hangen ( onbewust bewust/ bewust onbewust) tot je uiteindelijk ” ziek” wordt?
Los-laten is een actief proces, loslaten is een doe-woord en ik geloof niet dat je in één knip wat dan ook zomaar kan loslaten, jawel: je kan vanuit je ratio de beslissing gemaakt hebben…in de stof hebben losgelaten: doch op hartsniveau heb je helemaal niets losgelaten…je blijft aan de gang met die oude pijnlijke relatie, je voelt nog steeds boosheid, ontgoocheling over die gemiste kans ( door die rotwerkgever, ahum)…..
Loslaten is aanvaarden dat er iets heel diep zit in je hart…dat vraagt om bevrijding, en alleen JIJ, ik en iedereen die dit herkent, kunnen ons vrij maken; niemand anders buiten onszelf kan dit voor ons doen.
We geven onszelf en de ander ( en / of de situatie) de ruimte om terug VRIJ te zijn, en behouden het positieve van hetgeen ik, jij en iedereen heeft geleerd van de zovele mensen die ons pad hebben gekruist, de situaties die ons hebben getoond en geleerd.

Loslaten, hoe doe je dat? En zal ik wat vertellen: er zijn zo ook soms nog wel situaties of mensen die me perfect tonen waar ik in mijn hart nog een stukje pijn ervaar en voel, dat zijn net mijn grootste meesters van mijn leven….en die ben ik nu bijna onmiddellijk dankbaar.( wat op zich niet betekent dat ik me verder persoonlijk blijf verbinden met iemand of een situatie…)
Elke keer naar die ene plek, jouw hart, mijn hart, ons hart gaan….durven voelen, toelaten, accepteren ….tot op het allerdiepste zielsniveau…tot het moment dat je voelt: ” ik heb verwerkt en laten gaan, ik voel me in vrede nu”.
Ik geloof dat we hier nooit helemaal mee klaar zijn in ons aardse leven, er is altijd wel iets waar we even ” ai ai” voelen, alleen kunnen we er wel voor kiezen om niet in lijden te blijven hangen, we kunnen onze lessen sneller leren, door te zien waar precies dé les in bestaat die jij , ik, wij dienen te leren….en ja, elke dag verbind ik met de bijzonder krachtige energie van AE MICHAEL.

Je hebt elke dag de kans om een situatie, een gevoel, een emotie los te laten, en dit begint met de intentie neer te zetten, al lukt het je niet onmiddellijk. Met elke Volle Maan is de energie al dagen ervoor voelbaar en merken heel veel mensen ( ik incluis) dat de onrust in ons lichaam en in onze gedachten toeneemt…het perfecte moment om hier aandacht aan te geven en die energie te gebruiken om er iets mee te doen.
Wil je blijven vasthouden aan hetgeen niet bijdraagt tot een vredig gevoel of blijf je jezelf kwellen?
Het lijden heeft ruimte gemaakt voor zelfmeesterschap in de Nieuwe Tijd, we kunnen er nu voor kiezen alle  gedachten, emoties die onze bijbehorende bewustzijnsgebieden blokkeert, op te veranderen.

Accepteer wat is lief mens
Erken wat in je leeft
Heel diep van binnen kent ieder zijn waarheid
Het is niet nodig langer te lijden
Leid je leven
Hou van wie je bent
Want, allen zijn we een Kind van God

Engelenmedium Mieke <3
www.miekecoigne.com