Paragnost Eddie en Consulenten

Het lijkt of ik hem/haar altijd al heb gekend

Het lijkt of ik hem/haar altijd al heb gekend Stel je jezelf wel eens de vraag waar je elkaar toch eerder hebt gezien?
Dat het lijkt alsof je alles al van elkaar weet en kent. Je voelt hetzelfde en je hebt dezelfde interesses en het kan toch niet anders zijn dat je je soul-mate hebt ontmoet, toch?
Velen onder ons hebben zo een ontmoeting, eigenlijk alle zielen op aarde hebben die ontmoetingen alleen de één herkent heel duidelijk en de ander heeft daar wat langer voor nodig.
Waar komt dat gevoel vandaan en die herkenning? En wil dit zeggen dat het nu heel goed zal gaan in deze relatie?

Dat is zeker niet altijd het geval lieve mensen. Soms is het zelfs heel moeilijk om de relatie te handhaven omdat er situaties vanuit het verleden terug op jullie pad komen.
Dat kan vele problemen geven omdat je eenvoudig weg die problemen niet herkent.
Misschien is het handig het een en ander eens uit te leggen.
Als je als ziel incarneert in een nieuw leven dan is daar wel iets aan vooraf gegaan. En op het moment dat je als ziel besluit om weer naar de aarde terug te keren zijn daar wel degelijk afspraken over gemaakt.
Zo zijn er de medespelers in het verhaal. En dit zijn dan de mensen waarmee je een nieuw leven begint op de aarde. De lessen worden dus met elkaar beleeft om te groeien in bewustzijn.

Aan gene zijde komt een groep zielen bij elkaar in de ruimte waar men de rolverdeling op zich neemt en zo kan het zijn dat je man/vrouw opeens de rol van goede vriend of een van je kinderen is . Of dat je elkaar weer opnieuw als partners terug vindt op aarde.
Wij mensen maken veel mee met elkaar. En soms kan het zo zijn dat bv een zus of broer die in een vorig leven als strenge vader heeft gefungeerd nu in de gedaante van broer terug op aarde in jouw leven verschenen is.

Dan is het vaak een dominante man die jou wil manipuleren om datgene te doen ‘’wat voor hem het goede lijkt ‘’. Dit geeft meestal strijd en verdriet omdat er geen begrip meer kan zijn voor elkaar met alle gevolgen van dien.
De les hierin is dat je voor jezelf je grenzen heel goed aan geeft en dat je laat zien dat je het heel goed kan zonder hem voor het hoofd te stoten.
Wat wil dit nu allemaal zeggen? Wel we hebben die lessen daarin hard nodig om te evolueren. Daardoor krijgen we telkens opnieuw de kans om met diegenen die een bepaalde rol op zich hebben genomen onze grenzen mogen verleggen en bv meer voor onszelf op mogen komen.

Of misschien zijn wij zelf wel eerst de aanstichter geweest van de strijd tussen twee of meerdere mensen en daarin mogen wij dan ervaren hoe dat geweest moet zijn voor de ander.
Je ziet er is niet zomaar een ontmoeting tussen zielen gaande er is zeker wel een goede afspraak gemaakt voor de incarnatie een feit was.
En al deze zielen hebben enkel en alleen maar liefde voor jou. Als ze incarneren dalen ze af in de vergetelheid dus weten ze niets meer als ze op aarde aankomen.
Wat dan wel kan is dat tijdens een ontmoeting je het gevoel hebt dat je die persoon al eerder hebt ontmoet en ook dat alles zo vanzelfsprekend gaat en dat het zo mooi is en zo sereen tussen jullie. Dit kan dan degene zijn die bv een van je ouders was in een vorig leven.
Ook kan het zijn dat je dus je zielenpartner ontmoet waarmee je dus een behoorlijke strijd mee hebt af te wikkelen. En dit zijn dan meestal de relaties waarbij het behoorlijk te keer kan gaan.

Heftige emoties en of aantrekken afstootgedrag komt hier veel in voor. En dit zijn dan de lessen die beiden hieruit mogen leren. Omgaan met elkaar in de liefde die je van je ware thuis hebt meegekregen is niet zo eenvoudig omdat je immers niets meer weet van die gevoelens.
Maar ook kan het voorkomen dat je iemand anders in de ogen kijkt en je dan de grond onder de voeten weg voelt schieten omdat meteen een herkenning daar is maar je geen weet hebt van wie die ander is.

Deze relaties zijn dan op je pad gekomen omdat bv de een of de ander elkaar aan het leven hebben moeten verlaten.
Zo ben je weer terug gekomen op elkaars pad. Helaas is het niet altijd het juiste moment want meestal is daar dan al de ander en dat geeft superveel emoties.
Je houdt immers van je partner waardoor kan het dan zo heftig zijn wat je meestal beiden ervaart?
Ja lieve mensen in zo een relatie is het bijna onmogelijk om elkaar los te laten omdat je ziel heel goed herkent wat er is geweest. Alleen je aardse bewustzijn is er nog niet helemaal achter. En zo kan het dus ook zijn dat de ene persoon er zo van schrikt ‘’omdat die gevoelens heel heftig kunnen zijn’’ dat er aantrekken en afstoot gedrag komt. Veel is niet te begrijpen namelijk hoe kan het nu dat dit zo een diepe band is?

Meestal hoor ik vrouwen die niet los kunnen laten omdat ze zeker weten dat het voorbestemd is. Kan het zo zijn dat de tegenwoordige liefde de liefde voor je kind was in een ander leven? Zeker wel kan dit want daardoor is het meestal zo dat er ook gevoelens van zorgzaamheid voor de ander zijn. Je wilt hem/haar in de watten leggen.
Hem laten voelen dat het goed is dat er alleen maar liefde mag zijn voor elkaar. Onvoorwaardelijke liefde die alleen maar aan gene zijde kan zijn omdat we hier op aarde nog veel te veel ego gericht zijn en er echt nog niet mee om kunnen gaan.

Veel is nog niet duidelijk en helder voor de aardebewoners en daarom geeft het soms zo een enorme emotie en chaos in het leven van mensen.
Hopelijk is er nu een heel klein tipje van de sluier opgelicht en is het stukje van ‘’wie ben je toch’’? een beetje duidelijker geworden.
We spelen allen een rol in het spel op aarde alleen zijn er geen winnaars en geen verliezers.
Maar wel is het zo dat als je goed de spelregels volgt je een fijner mooier en vervuld leven kan leven waarin je elkaar in respect en liefde behandelt.

Wat zijn dan de spelregels?:
JE SPIRITUALITEIT ONTWIKKELEN EN ZUIVER LEVEN.

GEEN OORDEEL HEBBEN OVER EEN ANDER EN IEDEREEN IN ZIJN/HAAR WAARDE LATEN.

RESPECT BLIJVEN HOUDEN VOOR ELKAAR OOK AL ZINT HET JE NIET WAT DE ANDER ZEGT.

EIGENLIEFDE LEREN ONTWIKKELEN EN DAT OOK AAN ANDEREN LEREN.

JE LIEFDE ALTIJD LATEN STROMEN OMDAT DE ANDER SOMS TE ONBEWUST KAN REAGEREN.

OP TIJD AFSTAND NEMEN ALS JE VOELT DAT HET GEEN ZIN MEER HEEFT OM ER ENERGIE IN TE STEKEN.

HELICOPTERVIEUW GEBRUIKEN ZODAT JE HET AF EN TOE VAN BOVENAF KAN BEKIJKEN.

OP JE EGO LETTEN EN OP DE SIGNALEN VAN JE LICHAAM.

JE NIET AFHANKELIJK MAKEN VAN IEMANDS LIEFDE LET DAARBIJ OP JE GEVOELENS EN ONDERZOEK WAAR DIE AFHANKELIJKHEID VANDAAN KOMT.

JE LEVEN AF EN TOE ONDER DE LOUPE NEMEN EN EENS KIJKEN OF ER VERANDERING NODIG IS.

EN ALTIJD OPEN BLIJVEN STAAN VOOR ANDEREN WANT WE HEBBEN NIET ALTIJD DE WAARHEID IN PACHT.

TROUW BLIJVEN AAN JE WARE AARD EN JEZELF NOOIT VERLOOCHENEN VOOR EEN ANDER.

Je ziet het is een hele klus maar daarom niet onmogelijk om te doen.
Het gaat om liefde en om respect en als je dat hebt voor jezelf dan is het bijna onmogelijk omdat dat niet te hebben voor een ander.

Wil je hierover eens chatten met mij dan kun je mij bereiken
bij Paragnost– Eddie box 68

Hou het goed voor jezelf,
Warme knuffel van Elisa-Lis