Paragnost Eddie en Consulenten

Lieve Engelen

Lieve EngelenZoals zovele mensen vermoed ik heb ik lang een beeld gehad van Engelen die met een groot gewaad verschijnen aan de mensen. Zoals dat al in de bijbel geschreven staat’’ er verscheen haar een Engel die aankondigde dat Elisabeth op hoge leeftijd zwanger zou worden.
En er zijn nog vele andere geschriften waarin dit soort verhalen te lezen staat.

Dit imponeerde mij als kind al en ik heb lange tijd dit beeld vastgehouden.
Later toen ik erover ging studeren kwam ik erachter dat er bv niet alleen de Aartsengelen zijn maar vele andere engelen die vaak niet worden genoemd.
Vreemd om te zeggen maar wat dit betreft is de ene helft van de Engelen overbelast en de andere helft zeg maar het overgrote deel is werkeloos.

Ik zeg wel eens tegen de mensen roep de engelen nu aan want echt hoor er is werkeloosheid in de hemelen.
Dan wordt dit wel eens lacherig afgedaan maar ondertussen is het zaadje wel geplant want het is een feit er is veel te doen op aarde en de Engelen zijn meer dan bereidwillig om samen te werken met de mensen.
Hoe werkt dit dan? Wel de Engelen zijn allemaal werkzaam voor God dat is logisch en ze hebben allen een taak en of een specialiteit kun je ook wel zeggen.

Zoals onder de mensen de één goed piano kan spelen is er bv onder de Engelen ook een specialisme. Mooi om te weten dat je Rafael de Engel van genezing kan aanroepen om je te helpen met je genezingsproces en dat Rafael weer wordt ondersteund door een team van helpers.
Dit zijn dan de onbekende Engelen.
Onnodig om te zeggen dat de Engelen een zeer krachtige energie hebben en dat zij zich kunnen materialiseren.
Zo kun je ze ook zien op een bepaald moment in je leven als je jezelf er voor openstelt en als je een boodschap van ze krijgt.

Op die manier hebben veel mensen boodschappen doorgekregen.
Wat is nu de bedoeling van de Engelen?
Wel zij zijn de helpers van God en de meest bekende Engelen die we kennen zijn bv AE Michael , AE Gabriel, AE Rafael. Zij strijden al eeuwenlang voor God om de duisternis te bestrijden.
Deze Engelen zijn eigenlijk een soort van overbelast.

Je kan je afvragen hoe dat kan, want de Engelen kunnen zich immers splitsen en op meerdere plekken tegelijk zijn maar de vraag naar de AE is zo heel erg groot dat ze alleen de meest belangrijke vragen beantwoorden. En hoe vreemd dan ook, hun krachten zijn enorm groot maar zeker niet onbeperkt en ze hebben een vrije wil dus kunnen ze de keuze maken wanneer ze te hulp schieten.
Zelfs de AE zijn vatbaar voor ego gedrag, weet je nog de gevallen Engelen?, diens ego werden zo groot dat ze zich groter waanden dan God.

Dus vielen ze uit de gratie van God.
De vraag naar de AE is momenteel zo supergroot dat ze niet iedereen meer kunnen helpen. Maar en dit is het mooie er zijn uiteraard veel meer Engelen werkzaam en deze Engelen die de 21 Essentiële Engelen van God zijn genoemd kun je aanroepen in tijden van nood.
Het getal 21 staat voor wedergeboorte een nieuw begin, hervorming, herrijzen uit de as en een hernieuwde start.

Deze Essentiële Engelen hebben allemaal hun unieke eigenschappen net zoals Essentiële oliën dit hebben en zo kun je één engel aanroepen of meerdere net zoals je een of meerdere oliën kunt gebruiken .
Je kunt de Engelen aanroepen maar zorg ervoor dat je hoofd leeg is en je intentie zuiver is.
Dan pas en alleen dan kun je hulp verwachten.
En spreek hardop je behoefte uit net alsof je met een vriend praat.
En doe dit wel zoals ik al zei met de juiste intentie en heb een zuiver onvoorwaardelijk geloof in de Engelen.
Als je ook maar twijfelt of lacherig doet of denkt nou het zal wel dan is het ook wel duidelijk dat er geen hulp zal komen.
Je gelooft nu eenmaal niet voor de helft maar met je hele wezen.

De Engelen die je kunt aanroepen zijn:
Engel:

van Genade als je diep in de put zit,

van Geloof dat je eindelijk klaar bent om te geloven,

van Vertrouwen als je het moeilijk vindt om verraad een plekje te geven

van Herstel om diepgewortelde problemen op te lossen,

van Verlossing om je ziel te bevrijden van angst en boosheid en schade die door bedrog is aangedaan,

van Licht om je te laten onderdompelen in haar versterkende engelenlicht,

van Lucht om bv na een ruzie direct de lucht te klaren,

van Zuiverheid als je van een verslaving af wilt komen om je giftige gewoonten te doorbreken,

van vruchtbaarheid voor hulp bij de conceptie en het voldragen van de zwangerschap,

van Geboorte voor gezondheid van moeder en kind bij de geboorte,

Van Vrede om je geestelijk leed te helpen genezen,

van Schoonheid als je je afgesloten voelt van de natuur je kan vragen of de engel de manier van denken van de mensen om je heen wilt veranderen zodat ze werkelijk schoonheid herkennen,

van Bestemming als je worstelt met je doel hier op aarde en als je je vertrouwen in alles en iedereen kwijt bent zal zij aan je zijde staan.,

van Kennis je kan haar vragen om hulp of advies als je zelf hulp nodig hebt en je niet weet aan wie je dat moet vragen,

van Wijsheid voor begeleiding als je voor een belangrijke beslissing staat,

van Bewustzijn als je wilt dat de mensen om je heen minder oordelen en beter communiceren kun je haar vragen om ze te helpen minder veroordelend te zijn.,

van Relaties als je problemen hebt met je echtgenoot of met je partner,

van Dromen je kan haar vragen of ze wil verschijnen in je dromen en je wil helpen met je emotionele verwarring. Ook kun je haar vragen of ze wil helpen met je daagse problemen om die in je dromen opnieuw te laten ervaren.

Al deze engelen zijn er voor jou als je hulp nodig hebt. Het is niet zo dat je na één keer vragen al meteen de oplossing krijgt aangereikt maar er is wel regelmaat bij nodig en geloof erin alsof je praat met een dierbare en uiteindelijk zijn ze dat ook ze hebben je zeer lief en willen er echt zijn voor jou.

Alles wat je aandacht geeft groeit dus ook de gebeden naar de Engelen zullen hun vruchten afwerpen op den duur. Geloof dat maar gerust.

Wil je eens praten met mij of mijn collega’s bel dan gerust naar paragnost-eddie

Warme knuffel,
Elisa-lis box 68