Paragnost Eddie en Consulenten

Liefde is voor iedereen

Liefde is voor iedereen.In mijn zoektocht naar de waarheid in mijzelf heb ik vele wegen moeten afleggen want waarom en waardoor zijn mensen zo heel erg met zichzelf begaan maar bv niet met anderen die anders in het leven staan?
Omdat ze bv angst hebben of omdat er iets uit de vriendenkring zou worden gezegd?
Meestal wel ben ik achter gekomen en dat is nu jammer want wat maakt in hemelsnaam uit wie of wat je bent in dit leven.
Als je oprecht in je schoenen staat en je een menslievend mens bent dus er ook bent voor anderen en juist zo veel liefde hebt om te geven wat laat jou die ander dan het recht om te oordelen?

Ja lieve mensen ik ben dus heel ver gegaan in mijn zoektocht en heb ook daardoor veel dingen ontdekt die wel eens heel herkenbaar zouden kunnen zijn.
Weet je dat als je in dit leven een homoseksueel leven hebt geleefd en je bent in dat leven continu veroordeeld en of erger nog, want ja er zijn van die culturen waar je zelfs gestenigd wordt als je openlijk man/man of vrouw/vrouw gezien wordt. Je als dader terugkeert?
Te erg voor woorden en ik hou mij hier erg in nu, want waar haal je als mens de grofheid vandaan om anderen zo te veroordelen. Wie denk je dan wie je bent eigenlijk?

En dat is nu de clou je keert als dader terug in een leven op aarde om een ervaring te beleven. Tot zover dan? Nee hoor je ziet je eigen leven in de sferen voorbij gaan en omdat er daar alleen maar zuivere pure liefde is zie je wat je die ander hebt aangedaan. Door de buitengewone liefde die je voelt zie je en voel je vooral wat die ander heeft gevoeld en vooral dit gevoel  laat je inzien dat je deze gevoelens zelf moet ervaren om naar een hoger bewustzijn te groeien.
Daarom kom je als dader naar slachtoffer terug naar de aarde. Maar wat was er nu eerder de Kip of het ei? Dat is wellicht voer voor een ander blog .
Want waar het in dit blog om gaat is dat liefde gewoon iets is tussen 2 mensen .

En hoe dan ook als mensen van elkaar houden is er geen oordeel van anderen nodig. Ik stel mij een wereld voor waar ieder mens ongeacht zijn of haar geaardheid mag leven zoals hij/zij is. Dat er niet wordt opgekeken als er wordt gekust of hand in hand wordt gelopen. Dat het heel gewoon is dat iedereen zichzelf kan zijn en dat de liefde als vanzelfsprekend is.
Waar komt die gene/haat toch vandaan? Want het komt zo vaak voor dat men niet eens weet dat zijn/haar beste vriend een andere geaardheid heeft. Tot het moment daar dan wel is en men volkomen uit het lood geslagen lijkt. Hoe kan dit toch vroeg ik mijzelf af. Vaker dan men denkt ziet de vriendschap er dan niet meer zo gunstig uit.
En is een jarenlange verbinding zo maar voorbij. Zo jammer dat mensen elkaar dit aandoen en dan afstand nemen van een bijzonder mooie verbinding.

Het gaat toch om de zielsverbinding of gaat het soms om de mensen om je heen waardoor je dan misschien ook wel gezien wordt als een gelijke?
Meestal wel helaas en dan is het maar al te triest dat al die mensen ook beginnen te oordelen. Ze fluisteren als je voorbij loopt ze gniffelen of maken domme denigrerende opmerkingen ze bekijken je alsof je uitschot bent en allemaal omdat je van een mens houdt. Wat een pijn geeft dat mensen wat een treurige en zielige ervaring geeft dat.
Het collectief bewustzijn van deze mensen is helaas niet begaan met hun homoseksuele medemens en heeft geen idee wat er door ze heen gaat.

Je ziet het ook heel vaak bij ouders die erachter komen dat hun zoon of dochter anders is geaard. Zo een strijd er soms wordt geleverd in gezinnen en onder vrienden en familie. Gelukkig zijn er ook mensen die wel degelijk openstaan voor hun kinderen en hun vrienden en familie.
En wat ook bijzonder is dat al deze lieve mensen ook nog eens bijzonder creatief zijn.
De grootste ontwerpers, poëten, schilders, artiesten, voetballers ja mannen ook in de voetbalwereld en in andere takken van sport zijn homoseksueel.

Wat en hoe zal het leven eruit kunnen zien als men dit gewoon ziet als.. anders en dan wat?  Gewoon accepteren dat ook zij jullie accepteren zoals je bent.
Moet wel hè, we leven in een wereld zij aan zij. En of je nu homo /Lesbo /donker/ geel/zwart of paars met een goud randje bent we zijn en blijven mens op deze aardkloot. En we moeten elkaar nemen zoals we zijn en niet denken dat we onszelf hoog verheven boven een ander mogen voelen want we zijn allen een vonk van God wat voor geloof of religie je ook hebt.

Heb het goed met jezelf en met anderen om  je heen.
Laat alles wat ademt in vrede bestaan zodat je zelf later niet de rol van martelaar hoeft te spelen.

Als je behoefte hebt om hier eens over te sparren met mij dan ben ik bereikbaar via Paragnost-Eddie box 68
Warme knuffel van Elisa-Lis