Paragnost Eddie & Consulenten

Liefde aantrekken met de hulp van kristallen

Liefde aantrekken met de hulp van kristallen Rituelen met kristallen om liefde aan te trekken of weer van energie te voorzien kunnen heel krachtig zijn. Ben je er klaar voor?
Om de liefde aan te trekken kan je een krachtig ritueel toepassen: wel belangrijk is dat je dit doet vanuit onvoorwaardelijkheid en mededogen met jezelf en met de intentie om de volmaakte denkbare liefde aan te trekken. Je kan dit ritueel ook gebruiken om de liefde tussen jou en je partner te laten stromen.
Wat heb je nodig?
Vier gereinigde en geactiveerde rozenkwartsen en danburieten, vier roze kaarsen in vier kandelaars van rozenkwarts en een zijden doek.

Je plaatst de kristallen en kaarsen op een tafeltje met een witte doek erover. Je zet één kaars in het noorden om liefde uit die richting te verwelkomen terwijl je de kaars aansteekt. Je zet de andere kaarsen in het zuiden, het oosten en het westen en je verwelkomt liefde uit elke richting terwijl je de kaarsen aansteekt.

Neem dan je rozenkwartsen in je handen en ga met je gezicht naar de tafel zitten. Sluit je ogen en stem jezelf rustig af op de kristallen.

Laat de energie van de rozenkwartsen door je handen stromen en via je armen tot in je hart. Als de energie je hart bereikt, voel je het opengaan en uitzetten van je hartchakra. Rozenkwarts is een krachtige hartreiniger en – healer, dus laat je hart gezuiverd worden door de energieën van de kristallen en spreek hardop ( de kracht van het gesproken woord!) : ‘ Ik ben een magneet voor liefde. Ik verwelkom liefde in mijn hart en liefde in mijn leven. ‘ Leg het kristal terug op zijn plaats op de tafel.
Neem dan de danburiet in je handen en spreek hardop: ‘ Ik roep mijn tweelingvlam op om aanwezig te zijn en zich volledig en liefdevol in mijn leven te manifesteren ‘ of ‘ Ik roep de liefde tussen mijn geliefde en mezelf op om zich volledig en onvoorwaardelijk te manifesteren en ons beiden lief te hebben en te steunen ‘.

Blijf even rustig zitten met je ogen op de kristallen gefocust. Stel je voor hoe het leven eruit zal zien wanneer je de wederzijdse ondersteunende liefde van je tweelingvlam zal ervaren of als jij en je geliefde uitdrukking kunnen geven aan alle liefde die tussen jullie mogelijk is. Stuur dit beeld de toekomst in en ontvouw het voor je, zodat je met liefde over dit pad kan lopen.

Als je klaar bent kan je de kaarsen nog even laten branden of uitdoven. Terwijl je elke kaars afzonderlijk dooft kan je hardop zeggen : ‘ Ik stuur licht en liefde de wereld in en ze keren tienvoudig naar mij terug. ‘ Laat de kristallen op de tafel liggen.

Rozenkwarts wordt met Venus geassocieerd, de godin van liefde en verlangen. De amoureuze Venus heerst over passie en erotiek, liefde en genegenheid. De combinatie van danburiet en rozenkwarts benadrukt het onvoorwaardelijke, elkaar steunende tweelingvlam-aspect van liefde . Danburiet bevat een grote kracht in een kleine ruimte. Als je naar een liefdevolle, ondersteunende relatie verlangt, kan je de danburiet vervangen door sugiliet. En als je een passionele en vurige relatie verlangt, vervang je danburiet door de wellustige robijn of onstuimige granaat. Krachtige aantrekkers van erotische liefde.

Groene aventurijn brengt passie in het leven voor mensen op rijpere leeftijd.
Als je een liefdesritueel wilt doen, draag dan eens roze of rood, afhankelijk van de vraag of je romantiek of vurige hartstocht wilt.

Je kan ook veenreukgras of rozenwierook branden om de kamer voor te bereiden en jezelf met rozenolie inwrijven.
Roze kaarsen en mooie achtergrondmuziek scheppen de sfeer voor concentratie. Voer een liefdesritueel uit, maak je bewegingen bewust langzaam en sensueel.

Belangrijk is dit ritueel zorgvuldig uit te voeren, niet toe te passen bij mensen die niet vrij zijn , omdat je graag wil dat de persoon voor wie je iets voelt de huidige partner zou verlaten, dit is niet de bedoeling. Als diegene die niet vrij is nog niet de stappen heeft gezet naar jou, heeft dit alleszins een reden; de vrije wil dient van de ander dient te allen tijde gerespecteerd te worden.

Hou je energie licht- en luchthartig, geniet van het ritueel, laat je harts-energie stromen en vertrouw.
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com