Paragnost Eddie en Consulenten

Lichter leven met Aartsengel Chamuel

Lichter leven met Aartsengel ChamuelAartsengel Chamuël staat voor schoonheid, partnerschap en creativiteit. Door ons te verbinden met de prachtige energie van AE Chamuël , kunnen we ook voor de komende periode vragen ons te ondersteunen in het opruimen van onze innerlijke beperkingen. AE Chamuël verhoogt onze trillingen en helpt ons tegelijk met het loslaten van alles wat ons bezwaart en daardoor onze transitie vertraagt of bemoeilijkt. AE Chamuël herinnert ons aan de lichtheid en bezieling van ons Goddelijk Wezen en brengt ons meer vreugde en vertrouwen in het dagelijks leven.
Om ons lichter te voelen en verbinding te maken met ons innerlijk licht , is het noodzakelijk ballast los te laten, af te werpen, want op die manier kunnen we zijn kracht bewust worden van wat ons leven belast en bevrijdt; hetgeen we anderen kwalijk nemen en onszelf niet vergeven, teleurstellingen of destructieve gedragspatronen waar we hardnekkig aan blijven vasthouden.
In het licht van de komende zomerzonnewende ( De zomerwende of midzomer luidt het begin in van de zomer. De dag is dan het langst) kan je je buigen over een aantal dingen :
– In welke situatie (s) maak je je voor jezelf zwaar?
– In welke situatie (s) voel je je als het ware opgesloten in verdriet, zorgen, angsten, moeilijkheden?
– In welke situatie (s) uit het verleden voel je je nog vastzitten; wat verwijt je iemand of jezelf nog steeds?
– In welke situatie (s) voel je ballast in je relatie?
– Wat vervult jou met vreugde? Welke muziek, welke activiteit(en), welke mensen, welke plekken….
– Wat wil je graag verder tot ontplooiing , tot ontwikkeling laten komen?
Merk op dat je ook met het samen gebruiken van de LichtWesen essence in een versnelde transitie komt, waardoor ook je zin voor creativiteit, je zin voor schoonheid en harmonie veel meer ruimte krijgt. Je voelt je als het ware opgetild in een fijne lichthartige energie waarin je geïnspireerd en bezield verder op jouw levensweg begeeft.
Geniet van deze prachtige aanloop naar de Zomerzonnewende, ook wel LITHA genoemd en staat volop voor magische wensen, kracht, overvloed, vrolijkheid en uiteraard de kracht van de zon.
Hierover volgt nog een blog. Transformatie mag ook in het licht van vreugde worden gevierd. Ik licht nu al een tipje van de sluier op: de nacht van 21 juni is de sluier tussen onze wereld en de engelenwereld heel dun, dus wonderen blijven niet uit.

Lieve warme hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com