Paragnost Eddie & Consulenten

Licht ( er )

engelLicht ( er ) in je leven brengen…
Voor allen die voornamelijk heel gevoelig zijn voor de energetische download wil ik graag zonder teveel technische uitleg, even een bemoedigend artikel schrijven.
De cliënten die me bellen en die overwegend ook heel hooggevoelig zijn, vragen me de laatste dagen waar al die onrust vandaan komt, of iemand met hen bezig is, of ‘het ‘ overgaat, ze zijn het moe zich moe te voelen, moe te vechten om overeind te blijven, moe om proberen in te slapen, door te slapen, moe om zomaar uit het niets emotioneel te reageren zonder enige aanleiding, zomaar uit het niets in een conflict terecht te komen…tot zelfs acute relatiebreuken.

Wie herkent de volgende symptomen:

– behoefte aan meer slaap
– afwisselend kou en warm
– duizelingen
– fluitende oren
– moeilijk inslapen of midden in de nacht wakker worden en voor de rest van de nacht draaien en keren
– wisselende stemmingen
– intens dromen
– leven alsof je op een wolk zit, alsof de dag aan je voorbijgaat
– onverklaarbare angstgevoelens
– het gevoel van ergens te willen ‘ uitbreken ‘ omdat je je voelt vastlopen in je leven
– een toenemend hongergevoel of zelfs het gevoel geen hap binnen te krijgen
– meer behoefte aan suiker
– meer behoefte aan koolhydraten
– meer behoefte om tussendoor een dutje te doen ( maar je kan het niet, want je moet werken)
– fysiek last van een versnelde hartslag
– moeite om je te focussen, snel afgeleid
– woordvindingsmoeilijkheden…niet uit je woorden komen
– het gevoel van het kruisen van parallelle werelden

Als je je erbovenop nog eens verbindt met de nieuwsberichten, is het hek helemaal van de dam.
Heel veel mensen schieten nog verder door in angst, met als gevolg dat ze de zin vaak van hun leven niet meer zien, in een gevoel terecht komen of er iets nog iets toe doet, dit is net de bedoeling van de informatie die massaal gedeeld wordt: je tegenhouden om door te gaan, je eigen flow te blijven volgen, je blijven te verbinden met het Licht en vanuit het Licht, en je te realiseren dat jij echt overeind kan blijven staan, en niet hoeft mee te gaan in alle drama’s die ons bijna opgedrongen worden.

laat het licht zijnEr is inderdaad veel aan de gang, en het maakt ook deel uit van de verdere shift en bewustwording.

Kijk wat jij nodig hebt om die rust en balans te vinden, zodat je meer in je kracht kan blijven staan, neem de nodige rust die jij nu nodig hebt, laat je niet gek maken door alle instroom van wie dan ook, onderzoek nu ook heel eerlijk wat je nu achter je mag laten, wat je klaar mee bent en klaar voor bent, durf keuzes te maken nu, bewuste keuzes die helemaal overeenstemmen met de persoon die je bent, je ZIEL is je duidelijk aan het maken dat je méér bent dan een fysiek omhulsel.
Onderzoek de drie – eeheid in jezelf: je gedachten, je gevoelens en wat je er uiteindelijk zelf mee doet.
Kijk naar wat je tot nu toe tegengehouden en wat je zelf in stand hebt gehouden…welke overtuigingen wil je nu veranderen en welke stappen wil jij nu zetten in deze Nieuwe Tijd?

Eet ( je ) licht;
vermijd meer dan 3 koppen koffie – alcoholische dranken- histaminerijke voeding – teveel koolhydraten….het lijstje in uiteraard verre van volledig, om die reden verwijs ik graag naar ‘ Laat je licht stralen ‘…

Hoe zit het met vitamine B 12 ? Slik liever geen complexen, maar de pure zuiver B12…hier blijken veel mensen een chronisch tekort van te hebben.
Een aanradertje om is het boekje

Vitamine B-12 tekort Hans Reijnen (Ankh Hermes) |

Kruidentheetjes die een heel heilzaam effect hebben op lichaam en geest
Dagelijks 3 kopjes groene thee ( liefst geen zakjes)
Kamillethee: werkt ontstekingsremmend, verminderen de angstgevoelens en bevordert een goede nachtrust
Sint- janskruid: heeft een heilzaam effect als je de neiging vertoont last te hebben van depressieve gevoelens.
Lavendel: werkt ontspannend, kalmerend, rustgeven

Etherische oliën ( pure en geen synthetische) werken ook heel heilzaam….onder meer Etherische citrusoliën hebben een positief effect op het herstel van het homeostatisch evenwicht.
En liefst tot 2 liter zuiver water drinken. Heb je weerstand bij de gedachte aan 2 L is er nog het truukje om de 2 liter in 4 kleine flesjes te verdelen…voor je het weet, heb jij die 2 liter lekker naar binnen gewerkt. Mijn partner en ik gebruiken nu al een tijdje de Do-Terra oliën….puur, zuiver en toch wel betaalbaar. Er zijn heus nog wel verdelers met goeie etherische oliën…de reeds genoemde zijn eerder ‘ toevallig ‘ op ons pad gekomen, en hebben dan ook een cursus gevolgd om met die oliën aan de slag te gaan.

Luister regelmatig naar rustgevende muziek…de trillingen, de kleur van rustgevende, new- age en klassieke muziek werkt door in lichaam, geest en ziel. Vastgelopen emoties kunnen hier los’ getrild ‘ worden en ruimte krijgen via tranen….laat maar stromen.

En wat dacht je ervan om zelf eens te zingen ( je keelchakra laten stromen) het gaat er niet om of je toonvast zingt of niet ( oude programma van meester Jan…je kan niet zeggen?) het gaat erom dat ook dat gebied mag stromen…hierdoor gaat ook de achterkant van je keelchakra, de kosmische doorstromingspassage voor minder nekklachten zorgen.
Ook lekker swingende muziek kan je in een heel andere gemoedsgesteltheid brengen…en om te aarden: stevige Afrikaanse aardingsmuziek brengt je weer helemaal ‘in ‘ je lichaam.

Ga ook regelmatig een deugddoende massage halen…ons lichaam is een ‘ bevroren ‘ geschiedenis, de ene persoon heeft een pantser opgebouwd rond het hart, de ander weer rond de keel enz….door de jaren heen, sinds onze kindertijd zijn we hier aardig in geslaagd…voel jij waar jouw pantser zit en wil je je terug voelen stromen: helemaal?
Een Ayurvedische lichaamsmassage…gewoon doen…het is puur voelen, ervaren waar jij die pijn niet meer langer wilt voelen…de pijn zit misschien diep in je ziel….maar het is via ons fysieke lichaam dat we weer zachter kunnen worden, zachtheid toelaten voor onszelf, van binnen naar buiten. Het begint allemaal in ons- zelf.

Misschien is emotioneel lichaamswerk ( wat ik ook soms aan mensen die zich helemaal stram voelen door het jarenlange in- en ophouden ) een mooie weg…waar je je stem ook weer leert gebruken, jezelf weer laat horen…niet als een bang muisje maar met gedoseerde kracht….

Er zijn zoveel wegen die je kan bewandelen om met alle heftgie energetische verschuivingen en schommelingen anders om te gaan…..ik hoop, lieve mensen, dat iedereen zich hier een weg in vindt en ik weet dat met de juiste mensen om je heen, die je ‘ empoweren ‘, die het niet voor jou invullen, maar je helpen te zoeken wat het beste bij je past, het ook jou lukt.

En niet te vergeten: gewoon ook eens de stekker eruittrekken en foert zeggen: lekker bank-hangen, gewoon genieten van aanwezig zijn bij jezelf…binnen of buiten, het maakt niet uit…af en toe dat vol- van – gedachten gepropte hoofd uitzetten, deprogrammeren en opschonen.

Ik kan iedereen het bijzonder duidelijk boek ‘ Laat je licht stralen ‘ van Doreen Virtue adviseren, niet omdat ze mijn grootste leermeester is, maar omdat ze iemand is die IS wat ze zelf meegeeft, wat ze schrijft, wat ze doceert. Zo iemand is in mijn beleving echt waar-achtig, en meer moet dit voor mezelf niet zijn. Ook ik hou van mensen die zijn wat ze pretenderen te zijn…betrouwbaar, loyaal, helder, transparant en recht voor de raap.

lichte vrouwIemand die ook in zichzelf gelooft/vertrouwt  en vanuit dit vertrouwen er op diezelfde manier is voor jou….en zo kunnen we vanuit die transparante waar-achtigheid elkaar tegemoet-komen, in het vertrouwen dat niet langer wordt beschaamd.

Er zijn interessante sites waar iedereen kan intunen om de activiteiten van de zonnevlammen, zonnestormen e.d.m. dagelijks op te volgen, artikels die ook interessant zijn om zomaar weg te lezen ( en waar je kan opgelucht kan ‘ aha ‘ zeggen…zonder in stress te moeten schieten, of angst, of doorgeslagen emoties).

www.nieuwetijdskind.com
http://www.nieuwskanaal.com/
www.wakkeremensen.com
Aartsengel Zadkiël ( en Lady Amethyst) zijn de 7 de straal van transformatie en manifestatie.
In het bijzonder krachtig lees- en werkboek kan je voor elke straal intunen, mediteren….een aanrader voor diegenen die zich graag verder verdiepen en verbinden met de Ascended Masters.
‘ De zeven heilige vlammen ‘.Aurelia Louise Jones.
Mijn levensmotto is:
Sharing is Caring.
Draag goed zorg voor jezelf, want als jij het niet doet, wie doet het dan wel voor jou?
Liefs van mij
© Mieke
www.miekecoigne.com