Paragnost Eddie en Consulenten

Leven vanuit je goddelijke licht

goddelijkeLeven vanuit je goddelijke licht. Onvoorwaardelijk van onszelf houden. Hoe kunnen we onvoorwaardelijk in liefde zijn voor ons Zelf? We hebben een kijk op onszelf. Hoe we kijken naar onszelf is een beeld. Het beeld wordt vastgezet. Onze goddelijkheid echter is veel groter dan het beeld.

Welke ervaringen je ook hebt gehad of welke keuzes je ooit hebt gemaakt. Je innerlijke licht is net zo zuiver als de goddelijke bron. Je hoeft je nergens over te schamen of je schuldig over te voelen over gevoelens, emoties, gedachten.
Je kunt er ook voor kiezen om schaamte een gevoel te laten zijn en het los te laten, als je er voor kiest om niet te oordelen, jezelf te veroordelen. Loop verder op het pad van de herinnering van de zuiverheid van je ziel.

Dit is een pad van vrede en vreugde.
Je gaat de god en de godin in jezelf zien, die de meest onwaarschijnlijke mensen, ervaringen en situaties in de schaduw stelt.
Je kunt een brief aan jezelf schrijven geleid door je hogere innerlijke zelf waarin je bevestigt onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Je stopt elk oordeel, elke kritiek verandert naar zelfliefde. Je erkent je menselijke kant en je bent bereid ervaringen op te doen. Je bent bereid om schaamte en schuldgevoel los te laten, zodat je diegene kunt zijn die jij in werkelijkheid bent.

Lees met liefde je brief hardop voor. Laat elke gedachte, gevoel of emotie er zijn. Hecht er geen waarde aan. Sta jezelf toe alles los te laten.
Het lezen van je brief heelt je hart met mededogen en waardeer het goddelijke licht in jezelf.

Warme hartegroet
Mieke Box 45