Paragnost Eddie en Consulenten

Let it go

Let it goLaat het gaan al je gedachten en aannames over anderen. Laat het gaan en voel je als een vogel zo vrij in de lucht.
Als dit zo makkelijk zou zijn dan zouden vele mensen anders in het leven staan.
Helaas is loslaten nog steeds een heftig item. Vooral als het al een lange tijd in je systeem aanwezig is.

Wat jammer is, is dat je door steeds maar vast te houden aan een leven vol toxische patronen je zoveel mooie dingen mist in je leven.
Veel dingen gaan gewoon voorbij omdat er geen ruimte meer is voor blijdschap voor gezelligheid voor liefde voor echt samenzijn.
Deze patronen die meestal ontstaan door een verkeerde invulling van het leven kunnen echt doorbroken worden.
Uiteindelijk ben jij degene die baas is over je eigen leven en als je het kan invullen met toxische gedachten dan kun je het ook een halt toe roepen.
Maar dan mag je het wel willen, en niet door blijven gaan op de oude manier zodat je steeds dieper wegzakt in je zelf gecreëerde moeras.

We komen hier op aarde met een opdracht die jijzelf mag vervullen. Dat het soms niet eenvoudig is dat is wel duidelijk. Al de medespelers in je leven hebben ook een opdracht. Zij het om je leven aangenamer te maken zij het om je leven een boost te geven door verleden stukken aan te halen die ingelost mogen worden.
Ook wel de karmische lessen genoemd.
Gezien we niet meer weten wat er heeft gespeeld in onze vorige levens komen we steeds weer voor uitdagingen te staan.

Dit om te zien of we inmiddels geleerd hebben om te gaan met onze pijnpunten en deze in te lossen met elkaar zodat we verder kunnen groeien.
Moeilijkheid kan zijn dat we de mogelijkheden niet zien en dat we voorbijgaan aan de lichtwerelden omdat we onszelf te veel focussen op het aardse leven.
En uiteraard zijn we hier op aarde en mogen we ook genieten van de aardse schatten. Alleen zijn we dan wel voorbij gegaan aan het ware leven wat ons door middel van diverse aanwijzingen laat zien dat het niet de juiste weg is om te gaan omdat we daardoor onze lessen niet inlossen. Een lange zin die eigenlijk aangeeft dat genieten zeker mag en ook heel gezond is als het maar uit een goede bron komt en niet via allerlei sensationele programma’s ons een hapklare brok voor houden als dit is wat je zou moeten doen om gelukkig te zijn.

Daardoor ontstaan er van die armtierige gedachten die kant nog wal raken. We zien het dagelijks op de tv of op het internet. Respectloze programma’s waar mensen tegen elkaar worden uitgespeeld en waar ze elkaar alleen maar pijn mee doen en vernederen. Het is zeker niet de bedoeling om zo in het leven te gaan staan. Maar als je jezelf laat meesleuren door dat soort ongein programma’s verandert je mentaliteit naar een niet zo’n best niveau. En dit is precies de bedoeling van de kanten van het duister om het niveau nog meer te laten dalen.
Zo is de macht van de maatschappij steeds groter aan het worden en zien we een steeds grotere kloof ontstaan tussen mensen.
En kort gezegd het brengt je verder van jezelf af dan de bedoeling is en daarmee ontstaan de problemen.

Elk mens heeft zijn schaduwkanten dat weten we inmiddels ook wel, en die mogen we onszelf zeker laten zien. Daarmee win je ook meer respect naar jezelf, vreemd?
Nee hoor als je jouwzelf helemaal accepteert met al je + en – punten dan is de strijd in jezelf al flink gereduceerd.
Onze aardse verpakking hebben we ook voorzien omdat we zo graag bij de gekozen ouders wilden incarneren.

Dus wist je van te voren hoe je eruit zou komen te zien. Ik he daar zelf wel smakelijk om gelachen omdat het uiteraard niets uitmaakt hoe je eruitziet. Het is alleen weer de smakeloze maatschappij die er weer een slaatje uit wil slaan.
Wat is eigenlijk schoonheid? Ieder mens ziet iets anders in schoonheid. Ikzelf kan helemaal vol schieten van een paar oude mensen die een leven hard hebben gewerkt en hun gezicht vol groeven hebben. Of als je het over de natuur hebt ik kan echt genieten van een schitterende boom die staat te stralen. Het schoonheidsbeeld wat ons wordt opgedrongen is zeer kunstmatig, valse wimpers, opgespoten lippen, borstprotheses, en dit allemaal om je beter te voelen.
Het beeld wat je van jezelf hebt is niet altijd het juiste beeld.

Anderen zien je meestal heel anders. En dan?, so what lekker belangrijk hoe een ander over je denkt. Nogmaals dat is de invulling van die ander. Belangrijk is hoe jij het met jezelf kunt vinden. Niets mis met een verzorgd uiterlijk leuk om te zien. Maar laat je niet gek maken door de maatschappij dat dit het allerbelangrijkste is en dat je daardoor bv de droom partner aantrekt. Want als de liefde daarop gebaseerd moet zijn dan is het een lege doos die je koopt.
Laat het gaan al die illusies, laat het los die drang om veel te kopen, laat het gaan al die gedachten en aannames .

Als je jezelf liefhebt dan zien anderen je zoals je werkelijk bent en ben je sowieso veel aantrekkelijker om mee om te gaan.
En weet je niets is wat het werkelijk lijkt dus prik die ballon door en laat al die zeepbelletjes vliegen,
Wordt vrij in je hoofd en leef je leven zonder al die kunstmatigheden en opgelegde (sociale) acties.
Leef je eigen natuur en laat alles gaan wat je niet werkelijk dient in dit leven. Dit is het enige wat jou kan bevrijden..

Als je hierover eens wilt chatten met mij voel je dan vrij om eens contact op te nemen paragnost- Eddie box 68

Warme knuffel,
Elisa-Lis