Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Mieke

medium miekeLaura’s vragenronde

met Mieke

Vandaag een interview met Mieke, 60 jaar, Ram, nieuwetijdswerker, Engelenmedium en consulent bij Paragnost Eddie & consulenten (box 45).
Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom!

Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & consulenten)

“Mieke, volgens mijn kaartlegging ben jij positief ingesteld, dop jij je eigen boontjes, ben jij er echt op gericht mensen verder te helpen, houd jij van kleur, ben jij lekker eigenwijs, kun jij ook streng zijn, ervaart men jou als een warm persoon en vind jij meestal dat jij gelijk hebt. Kun jij mij vertellen wat hiervan klopt en wat niet?”

“Dat klopt. Wat ik doe is een rode draad in mijn leven, van kindsbeen af, kinderen, volwassenen en dieren. Ik houd wel van zachte kleurtjes, en eigenwijs? Dat hoor ik heel frequent. Ik ben eigenlijk een zoeker en wil ondervinden en soms knal ik wel eens met mijn wijsneus tegen de deur en heb ik weer iets geleerd. Ik ben inderdaad best streng voor mezelf, hoewel ik door de jaren heen ook heel wat zachter en milder ben geworden. Als ik weet dat mijn motieven gestaafd zijn, ongeacht in welke zaak, dan geef ik niet gauw op. Ik haal de onderste steen naar boven, vervelend soms voor de ander. Als ik voel dat ik het niet bij het rechte eind heb, dan erken ik het zonder moeite en verontschuldig ik me. Soms ook vervelend, maar dat ben ik. Mijn moeder zei altijd: “Jij moest detective geworden zijn.” Een idee om een spiritueel detective bureau te beginnen? (lol).”

“Wat vind jij de leukste vragen om te krijgen tijdens je werk? En met welke vragen kan jij weinig?”

“Ik heb niet zoiets van leukste vragen. Ik geniet van de gesprekken met mensen en de humor tijdens de gesprekken… Vragen waar ik weinig tot niets mee kan zijn vragen die tijdgerelateerd zijn. Vragen die niet overeenstemmen met de ethiek van het werk.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”

“Tot een jaar geleden gaf ik in samenwerking met diverse organisaties onder andere communicatie trainingen. Ik heb een eigen praktijk (in Zandbergen) voor mens en dier en geef ook opleidingen tot onder meer Akasha Reader en Engelenkaart Reader.”

“Zou jij iets aan jezelf willen veranderen? Zo ja, wat zou dat zijn?”

“Ik werk aan het anders omgaan met mijn hooggevoeligheid; ik blijf soms iets te lang piekeren in een situatie die buiten mijn mogelijkheden ligt te veranderen, mijn verstand wéét en mijn gevoel blijft langer hangen.”

“Wat houdt geluk voor jou in?”

“Simpel – mijn partner, mijn kinderen en kleinkinderen, onze liefste Casper, fijne vrienden en collega’s, mijn ‘hartsmissie’ – in een liefdevolle verbinding.”
“Waar moet jij hard om lachen?”

“Haha, om mezelf nog het meest van alles – als ik goedenavond zeg tegen een cliënt aan de lijn en de ochtend is pas begonnen. Het is dan heel even hilarisch. Een boekje vol met hilariteiten.”

“Wat maakt jou droevig?”

“Ik wist dat die vraag zou komen. Op dit moment de hele heisa in België rond een media-figuur, de manier waarop houdt me bezig. Dat is het stukje wat ik graag wil veranderen in mezelf. Als kind stond ik op voor onrechtvaardige situaties en stak ik mijn nek uit (dat is mijn Indigo-natuur) dus het is duidelijk. Een medemens kapot willen maken, al weet ik dat het hele scenario deel uitmaakt voor onze zielsgroei, ik vind het desalniettemin heel verdrietig!”

“Wat zou jij in de politiek veranderen als jij daarvoor de kans kreeg?”

“Voor alle duidelijkheid, ik heb niets met politiek, ook al volg ik de belangrijkste gebeurtenissen. Mocht ik een ding kunnen veranderen dan zou het wel dit zijn: iedereen gelijke kansen, gelijkwaardig inkomen, een bommetje onder de horizontaal georiënteerde hiërarchie zodat die meteen op haar gat ligt, gelijkwaardigheid dus. Waar het gemeenschappelijk belang voorop staat.”

“Wat is jouw doel met betrekking tot de toekomst?”

“Oh, mijn toekomst, eerlijk? Ik doe elke dag datgene waar mijn hart ligt, genieten van ons gezin, samen fijne dingen doen, tijd maken om verder te studeren, te lezen, te tutten en misschien wel toch eens een boek schrijven. Ik word vast 100 lentes, haha!”

“Heb jij een voorbeeld? Is er iemand die voor jou als een goed voorbeeld kan dienen?”

“Er is niet één specifiek iemand die mij raakt, mij inspireert maar degene die me op dit inspireert is Brené Brown. Kwetsbaarheid laten zien versus zich achter een masker verbergen.”

“Is er een advies wat jij met regelmaat aan iemand geeft?”

“Ja, toch wel. Ook al kan je nu het resultaat van de gaande veranderingen nog niet zien met je fysieke zintuigen, vertrouw op de leiding van boven en je hart, want dat klopt altijd.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“We hebben elkaar nodig om de hemel op aarde te creëren, waar we zo hard naar verlangen.
(Eventjes hardop dromen) Bedankt Laura!”