Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Fay

paragnost fayLaura’s vragenronde
met Fay

Vandaag een interview met Fay, 46 jaar, sterrenbeeld tweelingen en consulent bij paragnost Eddie & Consulenten, box 84.
Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom!
Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & consulenten)

“Fay, volgens mijn kaartlegging kan jij af en toe een druk baasje zijn, ben jij veelzijdig, bij tijd en wijle een ietsiepietsie kattig/humeurig (!), zorgzaam, staat het gezellig hebben hoog bij jou in het vaandel, ga jij door het vuur voor degenen die dat volgens jou verdienen, lach jij graag en heb jij een uitstekend onderscheidingsvermogen. Waar ben jij het mee eens en waarmee niet?”

“Druk baasje was ik vroeger zeker en dat heb ik af moeten leren. Ik kan zeker wat kattig/humeurig zijn, ik noem dat scherp zijn haha. Gezelligheid is voor mij inderdaad heel belangrijk. Ik ga zeker door het vuur voor de mensen die het verdienen maar ook vaak voor die het niet verdienen. Ik ben er steeds meer achter gekomen dat dat mij niets geeft, geen voldoening in ieder geval. Lachen is super, wie wil dat niet? Ik heb een sterk onderscheidingsvermogen, dat klopt ook.”

“Wat vind jij leuk aan je werk? En wat niet?”

“Ik vind het superleuk mensen te helpen om inzicht te krijgen in hun eigen leven en ze een duwtje in de goede richting te geven. Het geeft mij het gevoel dat ik nuttig ben. Aan de telefoon werken is voor mij alsof het mijn tweede natuur is en praten doe ik met veel plezier. Ik raak daar niet uitgeput van. Ik geef mensen energie en ik krijg er zelf energie van. Erg inspirerend! Er is eigenlijk heel weinig wat ik niet leuk vind. Als ik dan toch iets moet noemen is het als mensen die bellen duidelijk niks willen leren en alleen maar willen controleren. Of mensen die vriendinnen met mij willen zijn om zo gratis consulten te krijgen en dan weer een ander betaald gaan bellen, daar zeg ik standaard nee tegen.”

“Wat is voor jou een reden om tegen een cliënt te zeggen dat hij of zij jou niet meer mag bellen?”

“Wat heel weinig voor komt, maar een grote mond, smerige praatjes, mij vertellen wat ik zeggen moet, dominantie en geen vertrouwen in mij hebben, dan hoort dat niet bij me. Dronken mensen vind ik vreselijk. Mensen die steeds willen weten wat er morgen gaat gebeuren en vervolgens niets doen met het advies. Of alleen maar willen weten wat een ander voelt en daardoor niets doen met adviezen, nog jarenlang hetzelfde blijven doen en/of soms drie keer op een dag bellen.”
“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”
“Ik ben volledig met het paranormale bezig. Ik heb een eigen praktijk en sta op beurzen. Ik geef paranormale avonden in zalen. Van iets anders word ik erg ongelukkig.”

“Wat is jouw grootste uitdaging op dit moment?”

“Ik ben heel ziek geweest een jaar of vijf geleden. Ik ben nog steeds bezig mezelf op de rit te krijgen en dat gaat heel goed maar dat is iedere dag een grote uitdaging voor mij.”

“Wat maakt dat jij een goede dag hebt, wat laat jou lachen?”

“Mijn dag is goed als het met de mensen waar ik van houd goed gaat. Of als ik zie dat zij vooruit gaan. Wat mij aan het lachen maakt is als iemand wat onbenulligs doet, dat heet leedvermaak, dan kan ik niet ophouden met lachen.”

“Met welk gedrag van de mens heb jij het meeste moeite?”

“Liegen.
Zichzelf boven een ander stellen. We zijn allemaal gelijk hoe raar, gek, stom of dom een ander ook doet.”
“Waarvan zouden je vrienden zeggen: Ja, dat is echt weer iets voor jou?”
“Een dop van de vloeibare boter afhalen en de fles zonder dop terugzetten, zodat deze niet meer bruikbaar is. En ik ben altijd alles kwijt.”

“Wat vind jij dat iedereen eens in zijn leven moet doen?”

“Een beter mens van jezelf willen maken.”

“Is er een advies wat jij met zekere regelmaat aan iemand geeft?”

“Blijf bij jezelf.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf.”