Paragnost Eddie & Consulenten

Lastig om naar jezelf te kijken

Lastig om naar jezelf te kijken Soms is het lastig om naar je jezelf te kijken vooral als je niet goed in je vel zit is dit lastig.
Veel mensen zijn ook moe door het gebrek aan zonlicht en door de vele regens die maar blijven komen.
De winter hoort koud te zijn en het hoort te vriezen zodat alle bacteriën op een natuurlijke manier dood vriezen.
We hebben een gevoel alsof er iets niet klopt en dat is ook wel zo alleen kunnen we er niet veel mee.
Intussen is er door de vele instroom van energieën in ons lichaam een ware race tegen de elementen aan de gang want alle oude onverwerkte zaken in ons leven komen hierdoor omhoog en we worden overspoelt door gedachten emoties.
Wat moet ik hiermee hoor ik vaak zeggen wat is er toch aan de hand met mij. Wel je zit in een transformatie en door dat veranderingsproces kun je jezelf aardig wankel voelen.
Gaat gepaard met de bekende verschijnselen zoals angst , verdriet, onrust en al wat dies meer zijt.
Maar wees gerust we krijgen nooit meer dan we aankunnen. Alleen is het wel zo dat als je maar door blijft hollen je steeds vermoeider wordt dus neem jezelf in acht en rust regelmatig uit en maak je niet te druk door alles wat de ether in wordt geslingerd want het is zoals het is en niemand kan daaraan iets veranderen dan jij. Gewoon door jezelf in acht te nemen en verder op tijd je rust nemen en goede voeding tot je nemen.
Sommigen menen de strijd aan te moeten gaan met elkaar maar geloof mij dat werkt alleen maar averechts. De energieën zijn echt te sterk en er zijn hierin geen winnaars.
Water bij de wijn doen is nog steeds de beste optie. Leren jezelf te beheersen is ook vaak een middel om te voorkomen dat je elke keer de strijdbijl moet opgraven en ach laat het bij de ander dat geeft het meeste rust.
Het is uiteraard niet zo dat je jezelf alles maar moet laten gebeuren, er zijn grenzen en die mag je zeker bewaken. Maar maak jezelf niet langer druk om dingen die ‘’het sop de kool niet waard zijn’’.
Relativeren is een van de beste dingen die je kunt doen. Bekijk het eens van alle kanten en belicht het dan eens van boven uit gezien.
Als je afstand neem van je emoties merk je ook dat het eigenlijk niet eens de moeite waard was om je zo druk te maken.
En kijk er eens naar alsof het een ander betreft dan jijzelf meestal zie je dan opeens de oplossing
We hebben vaker een aanvaring met onszelf en dat projecteren we toch meestal op degen die we het meest liefhebben. Lastig om het dan toe te geven dat we boos zijn op onszelf maar in deze tijd kunnen we veel winnen door onszelf op de korrel te nemen.
Daarbij is het wel belangrijk dat je zo eerlijk mogelijk bent naar jezelf. Op die manier kom je ook veel te weten over jezelf en zelfkennis is een van de grootste schatten in dit leven want het kan je ongekende voordelen geven.
Soms zeggen mensen wel eens ik ken jou beter dan jij jezelf kent. Eigenlijk is dit niet helemaal waar want sommige mensen houden zoveel verborgen voor zichzelf dat een ander onmogelijk kan weten hoe ze in elkaar steken. Wat je verbergt voor jezelf verberg je ook voor een ander en vice versa.
Openheid naar de ander is een kwestie van vertrouwen en als je de ander nog niet kan vertrouwen en die persoon dus niet in zijn/haar ware aard kan zien dan is dat een probleem wat kan worden opgelost.
Laat de controle los over die ander en laat die persoon zichzelf zijn.

Iemand die continu op zijn/haar tenen moet lopen is niet echt zichzelf en kan dan ook in de relatie tot jou niet open blijven. Omdat er altijd wel iets te onderzoeken valt blijkbaar. Voel je eerst veilig bij jezelf en leer jezelf te vertrouwen en een goede band op te bouwen met jezelf daarna kan het makkelijker zijn om een diepe verrijkende band aan te gaan met een ander zonder dat je graafwerk moet gaan doen.
Dan stroomt het vanzelf en kan het een mooie liefdevolle relatie worden.
Oude koeien uit de sloot halen is momenteel ook aan de orde van de dag dus weet dat ook bij nog het een en ander omhoog kan komen en als je opeens geconfronteerd wordt met oud zeer dan weet je dat dit momenteel heel erg speelt.
Kijk ernaar en weet dat het zich laat zien om te onderzoeken of je er klaar mee bent.
Ben je er klaar mee dan stuur je het weg heeft het nog aandacht nodig werk er dan aan en geef het dan een plek. Je krijgt er meer ruimte voor terug dus de moeite waard om er mee bezig te gaan.
Heb je zelf momenteel moeite met oud zeer en kun je er niet zo goed je weg in vinden dan kun je mij altijd bereiken via de lijn van paragnost-Eddie box 68.

Warme knuffel,
Elisa-Lis