Paragnost Eddie & Consulenten

Laat liefde de belangrijkste drijfveer zijn in je leven

Laat liefde de belangrijkste drijfveer zijn in je levenZoveel dingen zijn al gezegd en zovele boeken zijn al geschreven. Het één kan niet zonder het ander en het ander niet zonder het één.
Het mannelijke en het vrouwelijke het yin en yang principe.
We hebben elkaar echt allemaal nodig om de cirkel rond te krijgen.

Het licht zal ons daarin bevrijden en we weten eigenlijk allemaal diep van binnen wel waardoor we in situaties zijn beland en ook hoe we daar uit kunnen ontsnappen.
Keuzes maken is niet eenvoudig en soms is het een hels karwij om door alle lagen heen te gaan om ons bewustzijn daarin te mogen ontmoeten.
Hoe gaan we door en hoe leren we de afstand tussen ego en liefdesstroom te herkennen zodat we de oh zo belangrijke keuze kunnen maken vanuit ons hart lief te hebben en ons verstand alleen maar te gebruiken als het daadwerkelijk nodig is ivm de aardse realiteit.

Kunnen we dit ooit bereiken op de aarde in deze dimensie, of duurt het nog eeuwen voor dat we de graad van onvoorwaardelijke liefde kunnen vinden in ons zelf?
Er is een mensenleven voor nodig om het bewustzijn te vinden waarin je jezelf kan leren kennen.
Tenzij je al een hoge graad van bewustzijn had bij geboorte dan is het wat eenvoudiger om je lessen te leren en kun je dus zelf als leermeester anderen helpen dat bewustzijn te vinden.
En zelfs als wij die graad bereikt zouden hebben dan mogen we nog elke dag blijven werken aan onszelf.

Eenvoudig weg opdat we anders al zouden kunnen ascenderen naar hogere regionen.
Liefhebben is alleen mogelijk als je echt eerst jezelf hebt gevonden. Al vaak heb ik deze zin uitgesproken tegen diverse cliënten en elke keer hoor ik het mijzelf zeggen en wat een waarheid zit daar toch in.
Hoe je het ook vertalen wil dit is nu eens een waarheid die slaat als een klok.

Hier kun je niets anders van maken of anders proberen uit te leggen.
En dit is ook wat Jezus bedoelde toen hij deze woorden uitsprak ‘’heb je naaste lief zoals je zelve’’. Hij wist dat het voor de aardse mens heel lastig was om eerst jezelf lief te hebben omdat de mens zo vol oordelen zit over zichzelf en we zoveel boosheid en frustratie voelen.
Daardoor staan wij niet liefdevol tegenover onszelf en kunnen we niet echt oprecht van de ander houden.

Hoe vaak komt het niet voor dat de mens door boosheid en frustratie bv op werk of onderweg naar huis in het verkeer zo veel frustratie ervaart dat dit thuis afgereageerd wordt op de partner? En hoe reageert de partner na diverse keren al de projectie te hebben binnengekregen van man/vrouwlief?
Het is lastig om bij jezelf te blijven omdat we onszelf allemaal mogen leren beheersen en korte momenten van stress los mogen laten voordat het zo een omvang krijgt dat het ons leven gaat beheersen en we daardoor niet meer gezond in het leven kunnen staan en zeker niet in relaties kunnen functioneren.

Liefde is allesomvattend en zo groots dat het wonderen kan laten gebeuren maar dan mogen we inderdaad eerst onszelf liefhebben.

Een aantal voorbeelden waardoor we dichter bij onszelf kunnen komen:.
→Niet meer oordelen over onszelf.
→Onszelf accepteren zoals we zijn en ons niet door een dom modebeeld laten beïnvloeden we zijn allemaal uniek en geen eenheidsworst
→Weten dat relaties geen sprookjes zijn en de prins/prinses op het witte paard bestaat niet
→Schets geen beeld van de perfecte partner want daar kan niemand aan voldoen
→Leer meer verdraagzaam te zijn naar anderen en tel eerst tot tien
→.Leef vanuit een open hart maar bescherm jezelf wel tegen negatieve invloeden van anderen
→Schep geen verwachtingen en heb zelf ook geen verwachting van anderen
→Laat jezelf nooit manipuleren door anderen en doe dat ook niet naar een ander
→Overheers niemand en laat je ook door een ander niet overheersen ,
kortom doe een ander nooit aan wat je zelf niet wil dat jouw overkomt
→Blijf uit de buurt van mensen die negatief in het leven staan en die jou mee willen nemen in hun val
→Werk aan jezelf en laat je negatieve zelfbeeld los als je dat hebt
→Zet jezelf elke dag in een cilinder van wit licht en absorbeer dat licht door heel je lichaam heen en straal dat dan uit voor je, achter je en links en rechts , boven en onder je tot het steeds groter wordt zo bereik je vele mensen om je heen.

Liefde voor je zelf is het hoogste goed je kan daarmee zoveel geluk aantrekken en dat werd bedoelt met The Secret …goed in het leven staan en alles naar je toe trekken vanuit dat liefdeslicht.
Anders kun je roepen zoveel je wilt maar dan trek je juist die dingen aan waar je nog aan mag werken en dat is vast niet de bedoeling geweest, of wel?
Laat los, laat gaan alles waar de houdbaarheidsdatum allang van verstreken is en ga verder op je nieuwe pad.

In liefde en het licht voor jezelf zal je stralen als de sterren aan de hemel en jezelf uiteindelijk kunnen omgeven met ware liefde. Omdat wat jij uitstraalt je uiteindelijk ook aantrekt.

Stralende lichtgroet,
Elisa-Lis Box-68