Paragnost Eddie & Consulenten

Laat je niet gek maken.

Laat je niet gek maken.Véél is er aan de hand in de energie dat weten we inmiddels.
Alle verschuivingen en tendensen van de laatste tijd geven veel onrust. Vooral de berichten omtrent de naderende planetaire veranderingen kunnen hard binnen komen. Saturnus treed zijn eigen teken binnen en dat is power samen met Pluto.

Is er een reden tot angst of paniek? Nee zeker niet want er komt juist veel meer structuur aan en dat is iets wat de laatste tijd minder is geweest zal ik maar zachtjes zeggen. Alles mag eens onder de loep worden genomen en duidelijk worden uitgelijnd. Zie het maar als een auto waar het stuur te veel naar de ene kant helt dan moet je dus te veel bijsturen om de auto in balans te houden.
Dan zit er niets anders op om de auto te laten uitlijnen zodat je weer rustig kunt rijden.

Zo kun je het een beetje voorstellen lieve mensen. De 2 krachtige planeten die de dienst gaan uitmaken de aankomende 2 en half jaar zullen voor meer structuur zorgen en je dwingen te kijken naar de dingen die niet goed lopen in je leven.
Niet alleen alles wat verandering nodig heeft zal belicht worden maar we kunnen zeker ook de schouders eronder kunnen zetten om het een en ander voor elkaar gaan krijgen.

Zowel op maatschappelijk als relatiegebied gaan er verschuivingen komen en deze verschuivingen zijn nodig om onszelf wakker te schudden.
Zo kun je merken dat je relatie beter gaat lopen omdat je elkaar beter gaat begrijpen en of dat je samen de schouders eronder zet, of je merkt dat het beter is om elkaar los te gaan laten om ieder je eigen weg te gaan.

Saturnus staat wel degelijk als een strenge huisvader bekend, maar is streng doch rechtvaardig. Er is genoeg geklungeld de laatste tijd en er is niets mis met oprecht naar jezelf en je omgeving te kijken. We gaan het zeker mondiaal beleven er is geen tegenhouden aan. Jammer dat hiermee ook de foute regels worden opgesteld en dat er heel veel weerstand door kan komen. Mensen willen nu eenmaal niet betutteld worden,en doorgaan zoals ze bezig zijn ongeacht het goed is of niet.

Onthoudt wel één ding dat deze energie heel veel kan betekenen in je eigen leven.
Het ligt er uiteraard aan welke huizen en welk teken je bent (I Capricorn) maar laat je niet gek maken erdoor. Blijf heel dicht bij jezelf en voel wat het met je doet de aankomende tijd.
Het is een tijd van vallen en opstaan en keuzes maken en kun je dat samen doen door dichter bij elkaar te komen en bv meer structuur in je gezamenlijke leven aan te brengen. Schroom dan niet om dit door te voeren want je kan er alleen maar baat bij hebben dat er meer helderheid meer uitlijning en meer structuur in je leven komt.

Regels zijn nodig om alles en iedereen in het gareel te houden anders wordt het een zooi. En kijk eens wat een narigheid er de laatste tijd over ons mensen is heen gekomen, het hield maar niet op. Het één was nog niet voorbij en het andere stond alweer voor deur. Blijf bij jezelf en praat met elkaar zo hou je de spirit erin.
Het leven zal voor velen verlichting geven als er meer duidelijkheid komt, voor weer anderen die er niet van houden om structuur in hun leven te hebben mogen eens kijken wat dit daadwerkelijk kan betekenen.

In mijn vorige blog schreef ik over het belang van er voor elkaar zijn. Dit zal altijd belangrijk zijn voor ieder mens op aarde omdat we elkaar allemaal aanvullen en dat is iets wat beter gekaderd mag worden. We zijn allemaal één in die zin. We zijn alles al geweest en laat je niets anders wijsmaken. Bedelaar of koning we hebben het allemaal eens beleefd omdat we al eeuwen op de aarde ronddolen en daardoor vele lessen hebben kunnen leren. Zo zijn we ook alle tekens van de zodiac al eens doorgelopen en daardoor hebben we überhaupt al alles in ons .Al van geboorte af staan alle tekens in je blauwdruk. Zo is het en zal het altijd zijn, de blauwdruk van je leven zal je laten zien waar je krachten liggen.

Bij de 1 is dat vanuit het vuur bij de ander is dat vanuit de aarde of de lucht of het water . We hebben het allen in ons maar het teken waar we onder geboren worden bepaalt wel de basis van de soep.
De bouillon zullen we maar zeggen is de basis en de ingrediënten bepalen welke soep je krijgt. Ook ligt het eraan waar je wieg heeft gestaan en welke keuzes er zijn gemaakt en je nog maakt in je leven.
Dus nooit is iets het een of het ander. Nu de oude Saturnus opeens in zijn eigen teken gaat lopen lijkt het opeens alsof alle trossen los worden gegooid.

Geen paniek, geen angst maar wel je rug rechten op wat gedaan moet worden en de balans opmaken voor de komende 2 en een half jaar.
Kijk naar je leven zoals het nu is ben je tevreden dan kun je zeker doorgaan op deze weg. Is er verandering nodig dan is het van belang te kijken naar wat je daadwerkelijk kunt veranderen.
Ruim alle rommel op en bekijk alle emoties die zijn blijven hangen in je leven. Verleden heden en toekomst lopen momenteel door elkaar want door het verleden blijf je hangen in het heden en kun je daardoor niets plannen voor in de toekomst.

Er is echter alleen maar het NU en daarom is het van belang NU de knopen door te hakken die je weerhouden om het leven te leven wat je zo graag zou willen leven.
Saturnus de oude wijze vader gaat je de weg wijzen naar een leven ontdaan van alle brokstukken. Omdat je nu het heft in eigen handen kan nemen in samenhang met de planeten die zorgen voor een grote opruiming van alles waar je niet meer naar durfde of wilde kijken. Net als een grote kleding kast waarin je onderin ergens achter een stapel dozen een oude tas hebt opgeborgen omdat je hem nog niet wilde laten gaan.

Zo kun je aan het werk gaan met je emotionele bagage. Kijk ernaar voel het in en geef het een plek. Ruim je kast op van boven tot onder. Breng structuur aan zodat het heerlijk overzichtelijk is en ga dan door met je leven op een duidelijk uitgelijnd pad zodat je eindelijk alles kan overzien en alleen die dingen meer toelaat die daadwerkelijk waarde hebben voor jou.
Dit is de kracht van Saturnus in samenhang met Pluto en de andere planeten.
Het kan er alleen maar mooier en duidelijker op worden. Niets mis mee toch?

Wil je met mij praten over alles wat je nog hebt laten liggen de afgelopen tijd, dan kun je mij bereiken bij Paragnost-Eddie box 68.
Warme knuffel,
Elisa-Lis