Paragnost Eddie & Consulenten

Laat ze eens een teken geven

Laat ze eens een teken gevenAls mensen dit vragen in een consult kan ik een gevoel van weerstand krijgen.
Meteen krijg ik dan een gevoel of ik in een kermistent zit met een hoofddoek om en een glazen bol voor mij.

Wat op dat moment dan het beste is, is om uit te leggen dat de spirits niet met dit soort dingen bezig zijn. Zij hoeven zich niet te bewijzen ‘’zij zijn’’ en de aardse mens mag meer bewust worden van hetgeen tussen hemel en aarde gaande is.
Wat ik mij dan ook weer meteen realiseer is dat het contact met spirit voor mij helemaal vanzelfsprekend is en dat de meeste mensen nog niet zover zijn dat ze dat vertrouwen al hebben.

Het is allemaal al eens gezegd en geschreven niets is nieuw alles is er al en het wiel hoeft ook niet opnieuw worden uitgevonden.
Maar nog steeds is het nodig om te vertellen over gene zijde en over de samenwerking van een medium en de spirits.
Dat elk medium of paragnost op een andere manier werkt mag wel duidelijk zijn.
De een kan zien de ander kan horen en zien weer een ander kan horen zien en ruiken en weer een ander weet en voelt veel.

Wat mijzelf betreft, ik heb van alles wat zeg ik altijd maar. Mijn neus wordt wel steeds scherper merk ik en de kanalen worden steeds meer gefinetuned als je dat zo mag zeggen.
Ach ja we hebben zo allemaal onze gaven en wat het belangrijkste is dat we daar zuiver mee omgaan.
We fungeren als kanaal en we zijn in dienst van onze vader/moeder God en daarom hoeven we onszelf zeker niet beter voor te doen dan een ander. Maar we mogen wel heel direct zijn in onze communicatie met de vraagsteller.

Soms is het antwoord op de vraag helemaal niet wat men er van verwacht en dan zou je dus geen goed medium of paragnost zijn.
In het begin van mijn werk als paragnost heb ik mijzelf vaak afgevraagd of ik wel de juiste persoon hiervoor was. Ik kan namelijk nogal direct zijn en 20 jaar geleden was ik dit zeker en ik heb menigeen dan ook de koude rillingen bezorgd met mijn antwoorden.

In de loop der tijd heb ik wel geleerd om de dingen wat meer te nuanceren en gelukkig kan ik beeldend vertellen waardoor er meteen een verhaallijn ontstaat waarin stap voor stap de fases worden belicht waar men dan doorheen gaat.
Niet iedereen staat hier voor open en dat is oké de korte versie kan ook.
Je mist je dan wel de essentie en daarmee ook de onderliggende problematiek, maar ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is.

Wil je echt geholpen worden dan is het wel belangrijk om de juist vraagstelling te hebben en ook is het fijn als je met de aangereikte tools daadwerkelijk aan de slag gaat.
Anders heeft het allemaal geen zin gehad. Ook al is het nog zo moeilijk om patronen te doorbreken soms is het de enige weg om te veranderen en daarmee het ge-eik-te pad te verlaten.
Groeien doe je alleen maar door je oude jasje weg te doen en je nieuwe aan te trekken.
Het leven kan er op den duur alleen maar leuker op worden en ook al moet je door een pittige tijd heen het is zeker de moeite waard .

Wat het antwoord ook mag zijn spirit geeft je dit voor je hoogste welzijn ook al is het niet wat je ervan verwacht. We kunnen niet alles zien en weten en soms mag dit ook nog niet getoond worden. Daarvoor zijn er dan soms eerst nog andere dingen die getoond mogen worden en soms is dat niet helemaal wat men ervan verwacht.

We horen dit aan en weten dat dit toch niet anders kan zijn. Als medium/paragnost is het van belang om de vraagsteller zo goed mogelijk te begeleiden op diens pad. En mocht het zo zijn dat we niet verder kunnen helpen dan is het van belang om naar een therapeut te verwijzen die anders georiënteerd is.
Spirit stuurt aan maar menigeen hoort slechts hetgeen ze willen horen en als het niet naar de zin is dan legt men gewoon af. Ook dat gebeurt en dat is naar mijn gevoel weinig respectvol.

Als je nog zo vast zit in je oude patronen en je wil alleen maar pasklare antwoorden dan kun je net zo goed je geld in de sloot gooien daar heb je ook niets aan.
Maar als je daadwerkelijk open staat voor verandering en je spirit serieus neemt en het werk van een medium/paragnost ziet als een kanaal tussen hemel en aarde dan hoeft niemand zich te bewijzen en het teken van boven krijg je door middel van de antwoorden die in zuiverheid zijn ontvangen en doorgegeven.

Laat het op je inwerken en laat alles bezinken voor je stappen onderneemt want soms gooit het je hele leven overhoop en heb je ruimte nodig om te ruimen en de deur wijd open te zetten zodat er weer frisse lucht binnen kan komen.
Je ziel zal je dankbaar zijn en iedereen die met je verbonden is in liefde ook.

Als je hier vragen over hebt en er eens over wil praten met mij of de collega’s aan de lijn schroom dan niet om contact op te nemen.

Warme knuffel,
Elisa-Lis box 68 Paragnost-Eddie