Paragnost Eddie & Consulenten

Laat de controle los

Laat de controle losVeel van mijn lessen in dit leven gingen over controle loslaten. Met mijn ascendant Maagd is dat superlastig omdat Maagden graag en veel de controle willen houden.

Dit omdat alles heel secuur en vooral netjes en ordelijk dient te verlopen. Niets aan het toeval overlaten dat was mijn motto.
Dat dit lastig is in het collectief waar je leeft is uiteraard niet zo moeilijk te begrijpen maar hoe meer ik vast wilde houden hoe lastiger het werd.
Uiteindelijk is het wel zo dat je moet kunnen leven met elkaar en als je te veel de puntjes op de i blijft zetten dan gaat het op een andere manier spaak lopen.

Los laten die controle dat hoorde ik al vaak zeggen door mijn lieve gidsen maar ja het lijntje een beetje laten vieren is iets anders dan de controle blijven behouden.
Maar mijn lieve schatten bleven mij seintjes geven dus wat doe je dan als leerling?
Juist een keertje luisteren naar goed bedoeld advies.
Sinds ik inderdaad dat lijntje ‘’wat altijd gespannen stond’’ heb laten vieren is mijn leven er een stukje makkelijker op geworden.

En ja waarom altijd alles perfect moet voor een maagd is nu eenmaal niet makkelijk uit te stuffen.
Wel kun je leren om te relativeren en eens het grijze gebied te verkennen.
Ook dat mag je leren kennen. En degene die Maagd niet als teken of in de ascendant hebben maar toch overdreven controle willen houden in hun leven kijk dan eens waar dit vandaan komt want je leven wordt er een stukje leuker op als je meer relativeert.

Wat ook in de huidige tijd heel belangrijk is en dat ook aansluit bij het vorige is dat we meer samen moeten gaan werken.
Dit is niet meer de tijd om solo te werken we hebben elkaar nodig om het bewustzijn van de huidige tijd te verspreiden.
Samen zijn we sterker en hebben we meer energie om onszelf te bevrijden van alle oude gedachten en dogma’s.
Daardoor worden we opnieuw geboren en kunnen we de nieuwe tijd in ons hart sluiten.

Eerst mag alle oude energie vanuit het vissentijdpek losgelaten worden en zoals je ziet gaat dit gepaard met een grote opschoning.
Mondiaal zie je het en ook in je privéleven zie je dat er verandering nodig is in je relatie of in je baan, of in je vriendenkring met je familie of heel simpel vanuit je eigen gedachtenpatroon. Verandering, loslaten en de controle laten gaan geeft zoveel ruimte in je leven dat je inderdaad het gevoel hebt dat je jezelf bevrijd hebt uit een periode van slapen net als Doornroosje wakker werd gekust ‘’volgens de Mythe dan’’ kun jij jezelf ook bevrijden van die lasten op je schouders.

Je kan dit heel eenvoudig doen door elke keer als je de neiging hebt om dat patroon te volgen alleen maar de juiste intentie elke dag neer te zetten.
Je kan ook van die gele stickers gebruiken waarop je zet relativeren of controle los laten of vertrouwen hebben in anderen of in het Engels.. ‘’Just Let It Go’…
Opvoeding, school, maatschappij allemaal willen ze dat het perfect gaat.

Maar alles is altijd anders dan het lijkt. Structuur is nodig en efficiënt werken is iets anders dan jezelf de hele dag achterna lopen en anderen een punthoofd bezorgen.
Angst voor verlies hoef je niet te hebben. Je houdt simpelweg meer tijd over om andere leukere dingen te doen dan steeds maar de zorg over de dingen te hebben.
En wat ook niet geheel onbelangrijk is, je wordt er een aangenamer mens door.
Bevrijding van die gedachtepatronen geeft immens veel ruimte en is ook beter voor je gezondheid.

Zo kun je ook steeds de controle willen hebben in je relatie. Steeds willen weten wat de ander doet en/of in iemands zaken snuffelen zodat je een enorme tweedracht tussen jullie veroorzaakt.
Niemand is perfect en soms is het heel lastig om het vertrouwen te houden van iemand maar weet dat je zelf de keuze hebt om bij die persoon te blijven.
Dat er dan controle wordt uitgeoefend op de partner ‘’ die bv verdacht wordt van vreemd gaan’’ is al vervelend genoeg maar blijf er niet te lang in hangen want het vertrouwen is beschadigt en kan maar moeizaam hersteld worden. Dan is het zaak om de juiste keuze te maken op het juiste moment. Blijven veroorzaakt alleen maar pijn en toxische energie tussen jullie.

Alles is een keuze de hele dag door in kleine maar ook in grote dingen. Vaak staat er angst tussen en dit kunnen grote maar ook kleine angsten zijn. Zie die angst onder ogen en doe er iets mee het is nu de tijd om dit te doen.
De mensheid wordt geholpen vanuit het Universum om aan het zelf te werken en weet dat het je alleen maar gelukkiger maakt als je alles er gewoon laat zijn. En zoals ik al eerder heb gezegd ‘’meegaan in het ritme van het leven’’.

Heb je er toch moeite mee om los te laten, neem dan eens contact op met mij of de collega’s van de lijn. We zijn er om jullie te helpen. Paragnost-Eddie box 68

Warme knuffel,
Elisa-lis