Paragnost Eddie & Consulenten

Kun je gelukkiger in je leven staan?

  Kun je gelukkiger in je leven staan?Kies de weg die bij je past en onderzoek wat je ware gevoelens en verlangens zijn in dit leven!

Hoe kun je weten dat de beslissing die je hebt genomen juist is?
Als je de weg kiest die bij je past, dan voel en weet je diep van binnen dat je beslissing juist is.

Hoe kun je veranderingen doorvoeren zonder dat jouw omgeving in opstand komt?

Je kunt dat nooit helemaal voorkomen. Mensen kunnen zich gauw bedreigd voelen door een nieuwe situatie en voelen zich dan onveilig omdat er dingen veranderen. Maar als je rustig uitlegt dat dit bij jouw groei als mens hoort en jij je bewust bent geworden van jezelf en jouw gevoelens- dan treedt er vaak duidelijkheid op en volgt er in de meeste situaties acceptatie.

Hoe kun je verder gaan op je nieuw ingeslagen weg?
Dat doe je door je volkomen bewust te blijven van wie je bent – je ware gevoelens-en jezelf en je nieuwe leven volkomen te omarmen. En jezelf te blijven ontwikkelen.

Ik ben vaker gelukkig …en toch voel ik steeds dat ik terugval hoe komt dat toch?
Dat kan verschillende oorzaken hebben- invloeden van buitenaf- valkuilen die je niet herkent.
Maar als je zorgt voor een goede gronding dan blijf je meestal wel in de juiste balans. Die terugval is meestal maar tijdelijk en het is ook een mechanisme wat in werking treed om de aardse dingen beter aan te kunnen. Het is en blijft werken aan jezelf.

Ik zie steeds vaker dat mensen zo sacherijnig zijn in mijn omgeving- zo ontevreden ook.
Dat valt je nu op omdat jijzelf bewuster bent geworden van wie je werkelijk bent. Daardoor voel jij je gelukkiger en zit je beter in je vel.

Kan ik daar iets aan doen, en hoe kan ik dat doen?
Mensen helpen om een stukje bewustzijn te vinden is niet eenvoudig. Eerst is het belangrijk dat men open staat voor die verandering omdat alles wat je aandraagt zonder goedkeuring niet werkt. Men moet er aan toe zijn anders is het paarlen voor de zwijnen gooien. Zo help je elkaar weer de goede weg te vinden.

Ik ben bang voor afwijzing.
Het beste is om niets op te dringen maar op het juiste moment zeggen wat je voelt en ziet zonder te vingerwijzen. Dit kun je doen met de liefde die jij zelf zou willen ervaren op dat moment. Zo is er balans in geven en nemen.

Ik durf dat toch echt niet zo goed.
Oké… als jij geen spiegel had gehad van iemand uit je omgeving zou je ook nog steeds zo angstig zijn voor verandering. Wees nu niet angstig om je medemens te helpen. Zo help je elkaar en ook jezelf weer een stapje verder.

Lieve mens juist door stappen te zetten die je voorheen nooit hebt durven zetten loop je wel eens met je neus tegen de deur.

Dat geeft niets. Het is en blijft vallen en weer opstaan. Dat is de enige weg om te groeien naar bewustzijn . Angsten houden je klein en beperken je in je groeiproces en bewegingsvrijheid.

Weet dat wat er ook is gebeurt in je leven en hoe zwaar je het ook hebt gehad of nog hebt…het licht is er voor iedereen. Leer met andere ogen te kijken en wordt bewust van wie je werkelijk bent.

Jouw mooie wezen mag je nooit meer onderdrukken.

Je bent wie je bent en dat zal je altijd zijn . Je ziel gaat door een mooie transformatie heen . Door de eeuwen heen zal je groeien en ervaren en die ervaring kun en mag je delen op het juiste moment .
Hartegroet,
Elisa-Lis