Paragnost Eddie en Consulenten

Kristallijnen frequenties

Kristallijnen frequentiesVoor degenen die heel regelmatig de channels van Ronna Herman lezen, schrijfsters en kanaal sinds ontelbare jaren van AE Michaël , zal deze informatie niet nieuw zijn. Ronna Herman vind ik persoonlijk één van de meest zuivere kanalen die op een heel zuiver en hoog niveau verbonden is met de energie van AE Michaël. AE Michaël wordt door heel wat mediums gechanneld en elke boodschap draagt wel bij tot één of ander inzicht die we op persoonlijk niveau gemakkelijk kunnen begrijpen, de boodschappen die zij doorgeeft zijn eerlijk gezegd wel van een ander kaliber. Ik had hier net nog een gesprek over met een cliënte die vertrouwd is met de soorten boodschappen die overal circuleren, maar niet echt een bijdrage zijn hoé de frequentie te veranderen. Velen herkennen zich in de dagelijkse gangbare boodschappen….als een bevestiging, doch het diepere deel van je lichtlichaam op een hogere frequentie brengen, zonder te forceren maar het als een bewust spiritueel groeipad aan te pakken…dit ontbreekt vaak.
Onze planeet wordt als levend wezen sterk doordrongen met kristallijne frequenties en aangezien wij op de aarde leven, kunnen we ook onze kristallijne frequenties activeren en we hoeven hiervoor geen kunstjes te bedenken, het lijkt slechts heel gecompliceerd te zijn of er wordt misschien wel iets te graag moeilijk en gecompliceerd over gesproken.
Wij kunnen als mens deze kristallijne vibratie naar binnen trekken door onze intentie en door ons leven te leiden op basis van integriteit, het loslaten van angsten en zich zorgen maken, congruent te zijn in wat we zeggen en wat we doen, ( walking your talk) anderen niet te schaden, en de liefde voor onszelf voorop te stellen ( hetgeen egoïstisch lijkt te zijn ) ons best te doen, te streven naar een onberispelijke manier van leven. Jaja, dat is toch niets spectaculair, niets bijzonder…dat klopt, alleen moeten we maar eens heel eerlijk naar onszelf kijken: waar zijn we niet integer, waar vertellen we gemakkelijk wat er gedaan zou moeten worden maar het zelf niet doen, de zorgen die we ons maken voor dingen die zelfs lang geleden zijn gebeurd, onze angsten soms een loopje nemen met ons , anderen naar beneden halen, in twijfel trekken, beconcurreren, in een negatief daglicht stellen en nog het minst blijk geven niet echt van onszelf te houden….Gemakkelijkker gezegd dan gedaan, maar het is wel belangrijk en nodig om ons kristallijnen veld te activeren.

Sommigen bezoeken plaatsen waar de kristallijne frequenties hoog zijn en voelen daadwerkelijk het effect maar het is niet noodzakelijk om die plekken te bezoeken. Het bezoeken van die plekken vergemakkelijkt daarentegen wél het proces.

Kristallisatie is niet enkel een begrip uit de chemie en natuurkunde, het is een trilling die bereikt kan worden door de veranderingen via kristallijnen alchemie, een trilling van absoute helderheid die het menselijke elektromagnetische energieveld verfijnt tot de zuivere heilige geometrie van de Merkabah. Merkabah en is het lichtvoertuig in de vorm van een ster-tetraëder dat ons als mensen omhult en geactiveerd kan worden na meditatie of visualisatie waardoor het mogelijk is tijd en ruimte te overstijgen. Het woorddeel MER betekent tegenroterende lichtvelden, KA betekent Geest en Ba staat voor de werkelijkheid of het lichaam. Voor diegenen die hier echt alles over weten kunnen het boek van Melchezidek Drunvalo raadplegen ( hij heeft heel wat prachtige boeken met krachtige oefeningen geschreven) De Geometrie van de Schepping, deel 1 en 2.

Eigenlijk komt het hierop neer dat we de goddelijkheid van het Zelf bekrachtigen door het kristallijnen veld te activeren en waar we ook gaan, waar we ook staan, we dragen allen de enige kostbare sacrale plek – ons hart- met ons mee. Dit is ook ons Christusbewustzijn. Bij een kristallijnen activatie zendt het hart een gouden spiraalsgewijze frequentie van binnen uit nl de Merkabische ster-tetraëde.

Heel wat mensen zijn al begonnen aan hun ‘ ascensieproces ‘ en hierover krijg ik wel heel regelmatig vragen rond. Het ascensieproces is niet zo eventjes een pintje pakken. Dit is wel degelijk een proces die wel wat teweeg brengt op elk vlak van je leven. Sommige vrouwen hebben er de pest in een buikje te krijgen en dat buikje wil maar niet verdwijnen het wordt zelfs soms eens een heus ronde buik. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat de informatie over het kristallijne middenrif wordt opgenomen. Laat ons even buiten beschouwing dat je je volvreet of volgiet met drank. Het wordt wel eens ‘ the breath of life chakra ‘ genoemd. Daar zit je dan met je ‘ boeddha buikje ‘ , wees gerust, als je hier heel bewust mee omgaat, dan wordt dit vanzelf weer minder. Je kan best niet van die crash diëten doen of gels gaan smeren of je lichaam aftrainen om het ideale platte buikje te krijgen.
Je lichaam vraagt om ontgift te worden en maak je geen zorgen dat je hier van alles kan ervaren wat je niet leuk vindt. Alle ‘ rommel ‘ wordt uit je lichaam verwijderd en dat het niet zal ruiken als een zwoel verleidelijk geurtje, neem dat er maar even bij. Mijn partner zegt wel eens: ‘ wat kan een mens tijdens dat ontgiften stinken ‘ dus kan je je voorstellen wat we allemaal naar binnen gooien in ons lichaam- ons huis!
Ik heb het zelf gemerkt dat mijn borstkast gegroeid is, dik tegen mijn zin, want ik ben toch al behoorlijk voorzien van onze Vader…er zit niets anders op dan te accepteren dat er ook een pluspunt aan verbonden is: je hart groeit. Ja, je harts-energie neemt toe en dat je dan nu constateert dat je van een M naar een L gegroeid bent…no worries. Ga maar liefst geen borstverkleining vragen, want het heeft er niets mee te zien. Maar goed, als je dan toch voor een ingreep gaat omdat jij je grotere ‘hart ‘ niet aantrekkelijk vindt, so be it. Het kan ook zijn dat je een verandering opmerkt aan je schoenmaat…wees niet verbaasd als dit ook bij jou gebeurt…een grotere schoenmaat? Hoe kan dit nou? Jawel, ook dat kan! Gelukkig kan je geen maatje kleiner vragen aan de chirurg, tenzij je graag je tenen laat amputeren, om toch maar dat verfijnde voetje te kunnen behouden.
Je huid wordt ook voorbereid…de kristallijne huid wordt zachter, soepel en kleurt een beetje donker(der). Je huid wordt als het ware op de toenemende zon-energie voorbereid. Handig om dit vast te stellen, hoef je zo meteen niet meer naar de ‘ zonnebank’.
Je lichaamscellen worden tijdens de opbouw van je kristallijne lichaam hersteld, en niet meer om de zeven jaar zoals we in de wetenschappelijk georiënteerde tijdschriften lezen.

Je lichaam wordt dus voorbereid om na een intensieve ontgiftingsperiode minder afvalstoffen te vergaren.

Als je het volgende herkent dan weet je dat je Kundalini vuur wordt opgebouwd…je krijgt het heel warm in een grootwarenhuis, je krijgt het ontzettend warm en je denkt bij jezelf dat het daar veel te druk is en je bent toch al veel te gevoelig voor de massa ….nu , weet dat dit je Kundalini- vuur is dat zich aan het opbouwen is. Ook kan je die ‘ aanvallen ‘ ’ s nachts verwelkomen.

Het lichaam van de vrouw ondergaat ook veranderingen, aanpassingen om baby’s met grotere hoofden geboren te laten worden; de schedelinhoud van het oorspronkelijke kristallijne lichaam is 8 keer zo groot als dit van de huidige mens. Dat kan dus voor ongemakken en problemen zorgen omdat de botten van de schedel het meest verdicht zijn en we dus heel binnenkort kinderen mogen verwachten die met een grotere schedelomtrek gaan geboren worden.

We weten ook al langer dan vandaag dat de thymusklier belangrijk is, die krijgt inderdaad weer meer veel aandacht, ook als is die op volwassen leeftijd verschrompeld. Alle klieren worden op elkaar afgestemd!

Ik heb zelf 15 jaar geleden problemen gekregen aan mijn schildklier, ondanks perfecte bloedwaarden. Ik kan het nu relateren aan het ascensieproces dat ik toen al vermoedelijk doormaakte, maar er nog geen idee van had waarom ik ‘ plots ‘ problemen kreeg. Het kan dus heel goed zijn dat jouw schildklier overactief of onderactief is. Ik heb even wat pillen genomen hiervoor, maar was nog verder van huis. Ik was helemaal hyperactief en over-emotioneel geworden, dus ben ik zelf jaren geleden gaan zoeken wat er nu écht aan de hand was, tot grote consternatie van de behandelende artsen. Iedere situatie is wel anders, dus ieder heeft een andere aanpak nodig en dat kan niemand zomaar veralgemenen. Ik heb gewoon geluisterd naar mijn lichaam en tot op heden is mijn schildklier nog steeds intact en als ik niet luister naar mijn lichaam , dan voel ik het wel vanzelf…µ

Onze nieren passen zich ook aan om zwaardere afvalstoffen te verwijderen die ons ascenderende fysieke lichaam nodig heeft. Het kan dus best zijn dat je urine sterk ruikt of bubbeltjes in je urine ziet.

De functie van onze lever wordt nog verfijnder en zuivert alles wat niet in ons bloed thuishoort.

Ons autonome zenuwstelsel ondergaat een sterke biochemische verandering en dit heeft als gevolg dat we bewuster omgaan met onze grenzen, niet zo snel meer in de strijd gaan, niet zo snel meer in de agressie schieten, maar veel rustiger; onze gedachten transformeren hierdoor meer naar eenheid, verbinding, vrede…

Onze pancreas past zich ook aan om het etherisch lichaam beter van energie te kunnen voorzien en niet voor niets leggen we de focus op een evenwichtige ademhaling en ook de aanwezigheid van zonlicht ( en omdat het zonlicht heel wat te wensen overlaat neem je best dagelijks D3 )

Ook verandering van voeding dringt zich op….veel mensen voelen dat bepaalde voeding niet meer verteerd wordt, verdragen wordt: blijf trouw aan de signalen van je lichaam: je lichaam weet perfect welke voeding het nog kan verdragen en welke niet.

Je hoeft niet per sé veganist te worden om gezond te zijn…zoek zelf uit welke voeding jouw lichaam goed doet en zodra je voelt dat bepaalde voeding voor oprispingen zorgt , kan dit een indicatie zijn om die bepaalde voeding niet meer te nuttigen.

Het is maar een summiere opsomming van een paar zaken die je kan doen om je kristallijne lichaam te activeren, te beginnen met je je psychische emotionele levensstijl en je leefstijl.

Je mag nog zoveel cursussen volgen als je wilt, zoveel boeken lezen erover maar je verzaakt het om wat dan ook te veranderen in jezelf, spiritueel leven vraagt echt wel méér dan boeken lezen, cursussen volgen waar je wellicht heel veel kennis opdoet…maar zolang je die kennis niet praktiseert, blijft het toch maar bij kennis.

Misschien ben je ondertussen al zo moe geworden van dit verhaal…of voel je je toch wel getriggerd en aangesproken om de koe bij de horens te vatten…

NU is altijd de beste tijd om er iets aan te doen….later als je er klaar voor bent is meestal een excuus om er NU niet aan te beginnen en het kan zelfs zijn dat je zegt: doei Mieke, ik heb hier helemaal geen zin in…dat is ook ok natuurlijk.

Voel je altijd vrij om te doen wat je denkt dat goed voor je is.
Wil je hier graag over praten, dan kan je mij of mijn collega’s bereiken via de bel- of chatlijn.

Dat we als spirtiueel aards kosmisch wezen elke dag een stapje verder mogen groeien, is onze vrijheid die we hierin mogen nemen.
Blijf dus niet langer het slachtoffer van oude trauma’s want ook die kristalliseren zich in je hele wezen…

Liefs
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com