Paragnost Eddie & Consulenten

Met kristallen afstemmen op engelen

  Met kristallen afstemmen op engelenHeb je een sterke aantrekking tot kristallen? En wil je graag door middel van prachtige kristallen contact maken met engelen? Niet omdat je noodzakelijk kristallen ‘ nodig hebt ‘, maar omdat jij het fijn vindt?

De krachtigste kristallen die je kan gebruiken om je af te stemmen op engelen zijn de volgende:
De hemelsblauwe rustgevende Angeliet , dat je helpt te focussen op de hoogste gebieden van hemels angeliek licht geeft.
Celestiet laat ons vrij reizen naar hemelse gebieden om vreugde en inspiratie te vinden.
Danburiet heeft een heel hoge trilling die een stimulerend effect heeft op het voorhoofd- en kruinchakra, alsook op de transcendentale schakelaars in het etherisch lichaam.
Serafiniet activeert het contact met engelen in de hoogst regionen van licht, liefde en healing. Het geeft balans en stabiliteit aan het hartchakra en brengt hem op één lijn met het kruinchakra.
Seleniet is een krachtige steen voor communicatie met onze hemelse gidsen en stimuleert het telepathische contact met anderen door intuïtieve en helderziende vaardigheden te versterken.

Contact met je beschermengel is altijd een positieve ervaring en geeft gevoelens van emotionele rust. Wanneer je kristallen gebruikt om harmonie en engelenliefde in je leven te brengen, is angeliet een bijzonder krachtig kristal.
Communicatie met engelen wordt versterkt via meditatie en bewuste afstemming.

Kies één van de kristallen waarmee je op dit moment wilt afstemmen.
– Zoek een plekje waar je niet gestoord wordt en maak het comfortabel.

– Als je op dit moment met een angeliet wilt mediteren, hou je dit kristal met je linkerhand voor het midden van je voorhoofd.

– Sluit je ogen en stel je voor dat je energie langs je ruggengraat met je ademhaling op en neer gaat. Doe deze ademhaling om je spirituele ruggengraat en chakra’s op te schonen/ te reinigen.

– Stel je een ‘ bewolkte ‘ dag voor en zie de wolken uit elkaar drijven. Een straal wit licht breekt door en valt boven op je hoofd. Neem dit stralende witte angelieke licht in je hele wezen op. Laat het licht door je hele lichaam stromen en laat het elke cel en elke vezel van je wezen doordringen met pure, onvoorwaardelijke liefde.

– Met elk inademing adem je de kracht, healing en zegeningen in die voor jou bedoeld zijn. Voel de zuivere energie door je lichaam stromen wanneer je deze goddelijke zegeningen ontvangt. Koester jezelf erin en laat je lichaam er zowel innerlijk als uiterlijk in baden.

– Ga met je aandacht naar je kruinchakra en voel je goddelijke band. Blijf gedurende minstens 5 minuten in deze energie om je gedachten door dit bewustzijn te laten transformeren. Je zintuigen nemen je mee naar een toestand van dieper bewustzijn voor tijd en ruimte.

– Je maakt nu contact met jouw beschermengel. Voel de engel dichterbij komen. Jouw beschermengel staat nu voor je. Spreek je wens en verlangen uit dat jouw beschermengel je helpt bij je spirituele groei, bij je genezing. Je kan ook om leiding vragen en ook naar de naam. Maak het rustig en stil en wacht tot je een antwoord hoort. Laat alles komen zoals het is en forceer niets.

– Blijf nog even in rust en stilte zitten en als je klaar bent, open je ogen, bedank het kristal en je beschermengel. Kom langzaam terug in het hier en nu, neem rustig je tijd om een glaasje water of een kopje natuurlijke thee te drinken en laat je ervaring nog even tot je doordringen.

Warme groet

Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com