Paragnost Eddie & Consulenten

Krachtige werking van de kristal

Krachtige werking van de kristalKrachtige werking van de kristal Brandenberg- Amethist, Kristallen hebben een krachtige werking op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak; sommigen hebben een sterke verbinding met kristallen en anderen weer niet. Ik heb zo gaandeweg over de jaren een hele mooie collectie van kristallen en maak zelf onze kristal- elixir. Dagelijks drink ik 2 flesjes kristalwater en op dit moment zijn de kristallen die ik gebruik bergkristal en gele calciet .
Calciet bevordert fysieke, psychische en spirituele groei en versterkt het zelfvertrouwen, geef ook moed en hoop, bevordert innerlijke rust en werkt krachtig in op het immuunsysteem. Calciet heeft eveneens een positieve uitwerking op het hart en als je last hebt van hartritme-stoornissen, de gewrichten , het skelet en bevordert de calciumopname. Calciet kan dus ook in verschillende kleuren gekozen worden!)

Bergkristal Bergkristal is een steen met een heel grote geneeskracht en bijzonder geschikt voor healings- en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Bergkristal is neutraal en zuiver en kan dus opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Bergkristal beschermt ons aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.
Het werken met kristallen werkt healend en zuiverend op diverse vlakken, alleen vraagt het wel geduld om de kristallen het werk te laten doen waarvoor je hen gekocht hebt.
Kennen we niet allen de uitspraak ‘ Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je altijd wat je gekregen hebt ‘ ?
Je blijft maar aanlopen tegen je oude programmering (en) en het kunnen er behoorlijk wàt zijn.

De Brandenberg- Amethist is een bijzonder krachtig kristal die ons ondersteunt onze oude programma’s te overschrijven, zodat we in staat zijn een nieuw ( en positief ) verhaal te construeren!
Brandenberg- amethist draagt de energie van amethist en van helder en rookkwarts in één veelzijdig pakket dat aansluit op de blauwdruk van onze ziel.

Deze steen van spirituele alchemie en diepe compassie verbindt ons met onze oneindige spirituele zelf en met bronenergie.
Brandenberg helpt ons een trillingsladder naar een hoger bewustzijn te beklimmen terwijl hij ons tegelijk rustig en sterk verankerd houdt in de aarde. De steen creëert combinaties van hersengolven die meditatie, regressie en heling verbetert. Brandenburg heeft de functie van poortwachter tegen psychische aanvallen van andere mensen en tegen vijandige energieën van buitenaardse wezens ( ook al geloof je hier niet aan) en heelt op een dieper niveau alle trauma’s. De heling dewelke heel snel en direct doorwerkt, sijpelt door in ons fysieke en subtiele lichaam en herstelt de balans op elk vlak.

Voor mensen die ook met mindfulness werken als therapeut of trainer of in meditaties is dit een heel geschikt kristal om onze ziel te helen en het toepassen van vergevingswerk. Hij bevat de ideale energetische blauwdruk van voor de tijd begon…van het moment dat je dit kristal in je handen houdt, brengt hij jou naar een tijdloze perfectie. Je weet dat je perfect bent zoals je bent, op elk moment! Er hoeft niets te worden gedaan, niets te worden, niets te zijn…je bent gewoon.

Hoe kan je met dit prachtig kristal op een eenvoudige manier laten inwerken?
Hou het kristal in je handen en maak contact met je ademhaling. Kijk met halfgesloten ogen in het kristal, bewust, rustig en neem je tijd om je helemaal te laten doordringen van het kristal.
Voel hoe zijn energie toeneemt tot ze je volledig omringt; ze neemt alle conditionerende patronen en alle patronen die je bent ontgroeid weg en neemt je mee naar een plaats van perfectie. Blijf rustig in- en uitademen en blijf heel rustig en stil en voel het nieuwe patroon naar de ruimten tussen alle cellen en de energetische lagen van je aura stromen. Op een bepaald moment voel je dat je klaar bent om terug in het hier en nu te komen.

Veel plezier met deze prachtige kristal!
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com