Paragnost Eddie en Consulenten

Kosmische bestelling…weet (je) wat je wil ?

Kosmische bestelling…weet (je) wat je wil….je zou het wél eens kunnen krijgen! Of toch niet?
We komen allen op de wereld met onze eigen omstandigheden, we krijgen ook heel veel keuzes, mogelijkheden en kansen.
Ik vergelijk het leven en wat ik heel graag wil als boodschappen doen, of nog gemakkelijker een lekker hapje eten in een bistrootje. Ik kies uit het veelzijdige menu, hmmm wat vind ik vandaag lekker, waarin heb ik écht zin, wat ziet er smakelijk uit, ik vraag soms wel eens uitleg over een menu en laat me adviseren en ik maak zelf de keuze wat ik wil bestellen. Ik kijk natuurlijk ook nog naar een niet té zoet toetje, oh er staan wat toetjes op de kaart die ik niet echt ken en vraag ook hier wat uitleg rond. Ik maak mijn keuze en ben er heel blij mee! Ik zit al op voorhand te genieten van het heerlijke gerechtje en het toetje…Hetzelfde doet mijn partner, we kiezen allebei iets helemaal anders, onze voorkeuren liggen op die dag iets anders en dat is prima. De bestelling is gedaan, en we wachten vol enthousiasme op al dat lekkers en vertrouwen uiteraard dat we het eten krijgen dat we hebben besteld, we twijfelen er geen seconde aan dat we een ander gerecht en een ander toetje krijgen. We gaan evenmin achter de hielen aanlopen van de kok om toch zeker te zijn dat hij de juiste ingrediënten gebruikt enz….hij zou er niet blij mee zijn dat de klanten meehuppelen in zijn keuken om te controleren wat hij allemaal uitspookt in die keuken…Ik denk dat de kok lichtjes geïrriteerd zou reageren en ons vertrouwen in het bistrootje en hemzelf als kok in vraag zou stellen. Terecht, niet? We vertrouwen normaal gezien de gang van zijn: de bestelling is gedaan én we verwachten geen problemen.
Eigenlijk kunnen we dezelfde methode toepassen op ons leven, we kunnen ook bewust onze bestelling plaatsen bij het

Universum, of voor diegenen die het graag anders benoemen bij de Bron, bij God….en dan geduldig ( o jee ) tot die wordt geleverd. Dit noemen we het proces van co -creëren: afstand doen van de behoefte om totale controle over ons leven te hebben en de kleine details in handen van de Bron, het Universum of God te laten. Hiermee geloven we dat we geluk verdienen, dat de kansen, de ervaringen en de mensen die echt goed voor ons zijn op het juiste tijdstip ( Divine Time) worden geleverd.
‘ Wacht even…bedoel je dus wat we achterover leunen en ons het leven gewoon laten ‘ overkomen ? ‘
Neen, niets is zo gemakkelijk! Onze rol en verantwoordelijkheid in het co-creëren van ons leven is in de eerste plaats duidelijk bevestigen wat we voor onszelf verlangen, voor ons hoogste goed ( en ook dat van anderen: het mag anderen niet schaden of tekort doen). Dit is concreet ‘ je intentie van je leven vaststellen ‘.
We plaatsen dus een heel bewust overwogen bestelling en er komt een actie in de onderneming. Daarna trekken we ons rustig terug en vertrouwen erop dat aan onze behoeften wordt voldaan.

Dus : goed nadenken wat jij wilt bestellen…welke ervaringen wil jij krijgen in jouw leven? Hoe wil je dat jouw leven er straks zal uitzien? Kijk nog eens op jouw lijstje…Voelt dit goed, resoneert dit lijstje met wat je écht verlangt. Klopt het ? Ben je specifiek genoeg? Wil je er nog andere dingen aan toevoegen? Of denk je bij jezelf ‘ Jongens, ik heb hier al veel te veel gevraagd….dat ga ik nooit ontvangen ‘ . Misschien ben je iemand die ook mag leren ontvangen in plaats van altijd te geven…?
‘ Zo, dus, alles wat ik vraag, dat krijg ik. Nou, ik heb wel andere ervaringen met die bestellingen dan…Hoe kan het dan, dat ik al veel dingen NIET heb gekregen? Doe ik iets fout dan? Of….is dat toch niet teveel zweven nu? ‘
Neen! Je krijgt altijd precies datgene wat je echt nodig hebt, en niet noodzakelijk datgene wat jij wilt! Het Universum weet perfect wat wij nodig hebben en doordat we soms wel eens iets willen dat niet goed is voor ons hoogste goed en welzijn, krijgen we niet datgene wat we gevraagd hebben, maar wel iets anders…vaak béter! Het is ons ‘ ego ‘ die denkt beter te weten wat het beste voor ons is.

‘ Zo. Ik herinner me dat ik heel graag een cursus wou volgen rond intuïtieve ontwikkeling. Ik had me aangemeld en was heel blij hiermee. Een week voor de aanvang van de cursus ben ik ziek geworden en kon de cursus niet volgen. Dat was toch wel voor mijn hoogste goed, of niet dan? ‘
Heb je je dan nog op een later tijdstip aangemeld of niet?
‘ Jawel, maar toen bleek dat er te weinig cursisten waren en de cursus werd geannuleerd. Ik heb me toen ingeschreven in een cursus die me direct een ‘ wow gevoel gaf ‘ en dit is het ook geworden.’
Het Universum zorgt altijd voor de verrassende wendingen in een situatie en dat is het mooie eraan. Ik heb het gevoel dat je eventjes de rust mocht nemen en geduld houden dat er iets ànders op je pad zou komen, wat meer resoneerde met je blauwdruk , je zielsdoel. Klopt dit?
‘ Ja, achteraf gezien, klopt het. Ik wou heel graag die eerste cursus doen, uit nieuwsgierigheid…ik had er niet dàt wow gevoel bij, maar eerder ‘ ik zie wel ‘. Ik voelde bij de volgende cursus daarentegen wel : ‘ Ja, dàt is het! Yes ‘.

Een mooi voorbeeld !
Hoe geven we de bestellingen door, want daarover gaat dit nu.
Op de eerste plaats moet je heel zeker weten wat je wil. Velen van ons weten heel goed wat ze NIET willen. Focus bij het doorgeven van je bestelling(en) op hetgeen je WEL wilt! Schrijf het helemaal uit, praat erover, maak een collage, mediteer erover, vraag de hulp aan de Engelen…Het is heel krachtig je bestelling op te schrijven, uit te spreken EN – en dit is nu heel belangrijk! – WAT en HOE je je voelt bij het schrijven én uitspreken van je bestelling is van heel grote betekenis.
Je kan wel de hele dag vertellen wat je graag wilt, je kan blijven mijmeren, hopen en bidden, maar als je de POSITIEVE energie niet voelt die gepaard gaat met de dankbaarheid en de opwinding voor het krijgen waarom je hebt gevraagd en geloven dat het komt…dan komt het meestal niet.

Het is echt onmogelijk het Universum te beliegen. Als je niet gelooft en vertrouwt op het ontvangen, dan komt het niet. Energie is energie en de energie die we aantrekken, stralen we ook uit…regelrecht het Universum in.
Stuur je wens naar het Universum en laat hem dan onmiddellijk los: dit is niet hetzelfde als: ‘ ik zie wel ( hmmm, ik vertrouw dat hele Universum- gedoe toch niet, en als het ‘ uitkomt ‘ dan heb ik zeker geluk gehad) ‘. Concentreer je verder op de dingen des leven, je werk, je kinderen, je hobby, je partner, fijne momenten , doe dingen die je blij maken, geniet van de straaltjes zon op je huid, speel met je huisdier (en). Op die manier hou je je eigen vibratie hoog en open! En natuurlijk denk je nog wel aan je wens ( en) en verlangen (s) en wél in het volste vertrouwen!

De idee en de verwachtingen hoe jij je verlangens en wensen graag gemanifesteerd ziet….laat dit los. We zitten vaak veel te vaak ‘ vast ‘ in concepten vanuit onze dagelijkse aardse perceptie.
Dankbaarheid voor de dagelijkse cadeautjes uit het Universum en zonder om gevraagd te hebben, laat mij vooral ervaren dat ik een gelukkig en dankbaar mens ben, en die dankbaarheid dagelijks uiten, met een knipoog naar de Bron, de Engelen, het Universum is een mooie bewuste gewoonte.
Het co-creëren is afhankelijk van ons vermogen ons echt over te geven aan het leven en over-geven is niet hetzelfde als op-geven. De taal die we gebruiken in het co-creëren is belangrijk om er even bij stil te staan: Het Universum neemt uitdrukkingen als niet niet op…vb ik wil niet in armoede terechtkomen…dan roep je alvast uit: ik wil in armoede terechtkomen. Als je dingen vraagt, stel je vragen op een positieve manier, woorden zijn trillingen en dragen een eigen energie uit. Helaas zijn we vaak opgevoed en blootgesteld aan een behoorlijk arm taalgebruik en vaak ook belastend, beperkend, toxisch en negatief.
Ik wil het niet meer…oh…ik wil nog meer van dat…
Ik wil niet meer op dat werk blijven….buig maar lekker even om naar het positieve : ik ben klaar om een nieuwe stap te zetten op carrière-vlak, yes! En dan maak je alles heel concreet…en SMART!

Als het Universum de deur voor jou gesloten houdt, of tenminste, je vertelt dat de Bron, God, de Engelen, het Universum niet bestaat voor je, dat je toch alles alleen moet doen, je nooit wat geluk kent in je leven, alle mannen en vrouwen bedriegers en leugenaars zijn, mediums en paragnosten niet van de wereld zijn en onzin vertellen….jammer dan….waarschijnlijk ben je je jezelf op zielsniveau aan het testen.
‘ Zucht, ik denk wél positief en ik volg zoveel cursussen ondertussen, ik doe mijn best om iets positiefs uit te stralen….en toch gebeuren er ook nare dingen. Wat kan ik nog meer doen dan? ‘

Ik oordeel niet over je harde werken aan jezelf en alle cursussen die je volgt en je doet absoluut je best je energie op peil te houden, aan jezelf te werken…je hoeft niets méér te doen dan wat je nu al doet. Hou er ook rekening mee dat jij en ik en iedereen geboren worden om bepaalde lessen te leren, ervaringen op te doen die we mogen leren om spiritueel te groeien en verder te ontwikkelen. Dat zijn onze zielstestjes. En die uitdagingen hebben we voor onze fysieke geboorte samengesteld. Je mag de uitdagingen aangaan in het besef dat je dan weer een lesje mag ‘ afstrepen ‘.

Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com