Paragnost Eddie & Consulenten

Kom thuis in jezelf

Kom thuis in jezelfKom thuis in jezelf in je eigen centrum in je kracht en weiger nog langer je energie weg te geven.
Laat iedereen in je omgeving vanaf nu zijn eigen verantwoording nemen voor zichzelf en kom terug in je kracht.
Je hebt zoveel gegeven de laatste jaren je hebt jezelf zo verloren in relaties in je werk in je gezin.
Kom weer terug bij je eigen zielenroerselen en kijk en voel wat daar nog verborgen zit.

Het is een tijd waarin we niet altijd zin hebben om de verantwoording te nemen voor onszelf omdat we ook allemaal zo heel moe zijn en toe aan rust echte rust.
En die kun je alleen maar vinden diep in jezelf als je echt alles een halt toeroept en de energie nu eens voor jezelf gebruikt.
Je bent het bijna niet meer gewend om er voor jezelf te zijn maar het is toch wat er nu van je wordt verwacht.
Je gaat diep lieve mens, heel diep. Omdat het nodig is om jezelf weer terug te vinden en de puntjes op de I te zetten.
Alles wat er nu tevoorschijn komt vanuit de diepere lagen geeft vernieuwing op de lange duur.

Het masker gaat af en we gaan ons ware gezicht eindelijk laten zien. Het kan eenvoudig niet anders de kracht van de planeten is te sterk we kunnen er niet onderuit en degene die denken het zal mij een zorg zijn die komen er echt bekaaid van af. De natuur laat zich door niemand dwingen.
We moeten eenvoudig weg ons diepste zelf onder ogen gaan zien zodat we kunnen groeien naar een dieper bewustzijn.
We mogen leren om vanuit het hoofd het hart in te dalen en eerlijk te zijn met onszelf. We hoeven dat masker niet langer op te houden het gaat om je eigen waarheid.
Wat wil je zien als je in je eigen spiegel kijkt? Iemand die alles voor anderen doet en zichzelf daarmee op een lager plan zet? Je doet jezelf daarmee heel erg tekort, of ben je iemand die eindelijk zijn eigen waarheid ziet.

Ben je die mens die wakker aan het worden is en beseft dat het leven op aarde te belangrijk is om het te verdoen aan prietpraat aan futiliteiten en lege doos gesprekken? Ben je die persoon die op zoek gaat naar zichzelf en het doel van het leven op aarde eindelijk gaat inzien>
Je zielenopdracht/ je karmische lessen /je zielscontracten en je levensopdrachten begin eraan zoek wat je SoulPurpose is en verdoe niet langer je tijd met dingen die je niet verder brengen.
Daarmee bedoel ik uiteraard niet dat je alles moet laten vallen waar je mee bezig bent maar ga op zoek naar de diepere betekenis van je leven hier op aarde en stop met dat hoofddenken . Denk met je hart schreef ik eens in een klein blogje en dit is toen overgenomen door iemand met mijn toestemming en heeft er een mooie site van gemaakt. Whats in a name? Heel veel kan ik je zeggen want alles is trilling dus ook in een naam. Het hart trouwens de kloppende motor in ons lichaam heeft heel wat te verduren. We zorgen er niet goed genoeg voor. Het hart heeft ook pijn en verdriet. Al die energie die mooie energie wordt door velen niet gevoeld en ervaren tenzij het op een aardse manier gebeurt.

Liefde onvoorwaardelijke mooie zielenliefde die we allemaal mee hebben gekregen toen we incarneerden naar de aarde. We hebben het in ons maar laten het zo weinig zien en nu mag het . Maskers af en laat zien wie je werkelijk bent en leef je leven zoals het is bedoelt. Stop met rennen achter anderen stop met je verantwoordelijk voelen voor anderen stop met schreeuwen vanuit onmacht maar sta op en wandel op je gemak naar de hoogste top.
Je kan het nu allemaal binnen in jezelf houden de energie en de kracht zal je begeleiden naar waar je het best tot je recht komt.

Er zal een nieuwe tijd aanbreken en hoe het ook wennen is aan de structuur het is het beste wat je nu kan overkomen want we worden wie we zijn we kunnen niet meer terug. We zullen beslissingen gaan nemen die niet voor iedereen leuk zijn maar nodig om ons pad te vervolgen op een juiste manier.
De mens staat nu op tegen alles wat onzuiver is en wat niet meer goed voelt.
Mondiaal/zakelijk/op relatiegebied en in familie en vriendenkring er gaat een zuivering komen die nodig is als het niet langer dienst kan doen.

Leven is aan het veranderen en dat is goed. Ga mee met de stroom pak je leven op zoals het goed voelt voor jou en niet zoals het van je wordt verwacht.
Als je daar anderen mee teleurstelt is dat jammer maar breng het met nuance en laat zien waar je ware gevoel naar toe gaat. Misschien kun je samen met je geliefde(n) een totaal andere stap gaan zetten maar dan in de richting die dichterbij je SoulPurpose ligt. Vertrouw op je ware gevoelens en kom thuis bij jezelf dat is het enige ware thuis.

Als je hierover wilt praten met mij kun je mij vinden bij paragnost Eddie box 68

Warme knuffel,
Elisa-Lis