Paragnost Eddie en Consulenten

Kom ik ooit een goede partner tegen?

Kom ik ooit een goede partner tegen?Het gaat maar door op de aarde en hoe we ook denken ons best te doen toch krijgen we keer op keer dezelfde boodschappen terug op ons bord.
Ik heb het al eerder gezegd je kan je lessen nooit ontlopen anders was het niet nodig dat we op de aarde zijn toch?

We incarneren niet voor niets steeds met de dezelfde dingen waarmee we de aarde verlaten. Het leven is echt niet eenvoudig voor sommigen ook dat is bekend. En waarom anderen dat dan niet blijken te hebben dat zal dan wel zijn omdat ze hun lessen wel hebben geleerd en nu een minder belastend leven mogen ervaren.
Er is wel een manier om het even wat minder zwaar te maken allemaal en dat is door je even af te zonderen en in je rust terug te komen op een heel simpele manier.

Even afstand nemen door er boven te gaan hangen als in een helicoptervieuw je ziet dan je situatie van bovenaf en je kan het dan even wat meer relativeren.
Als je denkt dat je op een gegeven moment klaar denkt te zijn dan heb je het mis. Maar niet getreurd het is niet zo dat je leven alleen maar kommer en kwel is. Het is eigenlijk heel simpel maar de mens is eigenwijs en loopt steeds in de eigen valkuil daarom worden sommige lessen zo langzaam geleerd.
Hoe vaak ik niet dezelfde vraag te horen krijg, wanneer er nu eindelijk eens een goede partner tevoorschijn komt.

En hoe het nu komt dat er steeds maar weer opnieuw zo een foute man /vrouw op mijn pad komt. Maar lieve schat wat heb je dan geleerd van de vorige partner? Als je nu weer hetzelfde aantrekt in een relatie dan is het wel duidelijk dat je niets van de vorige hebt geleerd.
Maar wat doe ik dan verkeerd? Niets want je kan niets verkeerd doen, het zijn lessen en als je ze ter harte neemt dan groei je in bewustzijn en als je ze niet begrijpt of je wil het maar niet inzien waar je mee bezig bent dan komt er steeds weer een partner op je pad die je blijkbaar moet leren dat je anders met jezelf mag om leren gaan.
Je doet niets fout want er zijn geen fouten er zijn alleen maar leer ervaringen en elke keer dat je je proces een halt toe roept door niet te willen kijken in de spiegel die de ander je voor houdt dan krijg je de deur tegen je neus en zal je weer opnieuw dezelfde pijn moeten ervaren. Het resultaat zal dan zijn dat je juist niet meer open durft te staan voor de liefde terwijl de liefde juist het hoogste goed is.

Leer maar eerst van jezelf houden. Als je er kan zijn in liefde en licht voor jezelf en je begrijpt dat er zelfrespect en een diep inzicht nodig mag zijn voor je werkelijk begrijpt hoe de liefde werkt dan snap je ook dat je niet zomaar van de ene partner op de andere kan overgaan.
Leer het goed te hebben met jezelf en leer ook je zelf te zien zoals je werkelijk bent.
Ik kan het niet genoeg zeggen lieve mensen. Jij bent je beste vriend en jij mag jezelf respecteren en accepteren zoals je bent.
Je hebt geen ander nodig om je goed te voelen je hebt jezelf nodig om blij te zijn en je gelukkig te voelen.
De ander mag een aanvulling zijn in je leven en dat is iets wat de meeste mensen maar niet willen leren.

Je vult elkaar aan en dat is samen het geluk beleven en je niet afhankelijk opstellen aan de liefde. Want wat jij denkt dat liefde is dat is juist jezelf verlagen in een trilling die je verder van je zelf brengt. Liefde is samenzijn in gelijkwaardigheid.
Zet je partner nooit maar dan ook nooit op een voetstuk want niemand kan aan dat beeld voldoen en als je partner eraf valt dan is het leed geboren.
We zijn lichtwezens in een aards lichaam en naar de aarde gekomen om de liefde te leren beleven vanuit de ware liefdesstroom en dat is iets wat wij mensen nog helemaal mogen leren omdat onvoorwaardelijke liefde nog niet kan bestaan op aarde.

Helaas zijn we daar nog niet aangekomen. Maar we kunnen wel aan de slag met al de tools die we aangereikt krijgen vanuit de sferen.
Kijk naar elkaar in verwondering en of je elkaar elke keer weer opnieuw ziet. Verlang niets, heb geen verwachtingen. Laat elke dag samen een wonder zijn, je mag samen leren en genieten van wat de aarde aan wonderen te bieden heeft. En kijk niet naar de mensen die zwaar negatief bezig zijn om het vege lijf te redden en die al schreeuwend en tierend jou proberen mee te trekken in hun val.

Want reken maar dat dit bezig is, je ziet het elke dag op het nieuws en je ziet ze staan met hun opgeblazen Ego en tegen elkaar te keer gaan alsof ze het allemaal zelf hebben uitgevonden. Niets is minder waar, alles was er al en alles is er al. Jammer maar waar.
En dan kom je samen met je partner op een punt dat je wordt meegesleurd door de waan van de dag en dan zie je stellen die het zo ogenschijnlijk goed hebben met elkaar ,die een gelukkig koppel zijn ,en elke dag ongelofelijke seks hebben, die een voorbeeld zijn voor de buurt, die geweldige kinderen hebben en massa’s vrienden die een perfecte baan hebben en een geweldig huis, en zij samen, die zien er ook fantastisch uit.

Genoeg om depressief te raken toch als het niet zo goed gaat met je partner? Allemaal illusie lieve mensen dit is precies wat er gaande is en wat je zo onzeker kan maken in je relatie want jij wilt dat ook, of niet?
Troost je maar lieve mensen want het zal maar een kleine procent van de mensen zijn die dit in hun leven kunnen bereiken en dat zijn de lui die met een minder zwaar karma naar de aarde zijn gekomen. En hoe kan dat dan? Wel die hebben hun lessen een vorige keer wel begrepen en daardoor mogen ze nu even wat minder lasten dragen. Ik zei het al eerder de beloning is daar waar je het nooit verwacht.

En alleen jij kan dit bewerkstelligen alleen jij kan je leven oppakken en aan de slag gaan met jezelf. Je hoeft niet steeds dezelfde valkuil in te stappen. Zie die kuil van een afstand al aankomen en loop er maar omheen. Zeg tegen jezelf ik zie je wel hoor en ik trap er niet meer in. Ik trek mij niets aan wat anderen zeggen en ik weet nu wat mij te doen staat.
Ik ga meer van mijzelf houden en niet door een bos bloemen te kopen of een leuk shirt of nieuwe schoenen want dat is alleen maar buitenkant.
Nee je mag kijken naar je ware behoeften, leren om gelukkig te zijn met wie je bent , jezelf accepteren ,respect hebben voor jezelf, niet zo streng zijn voor jezelf en anderen, en het leven wat meer te relativeren, haal dat juk van je schouders en ga ademen. Je bent niet je pijn, je bent niet je onzekerheid, je bent niet je verdriet. Je bent een mooi mens en je kan de keuze maken om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu en alles achter je laten wat die pijn heeft veroorzaakt. Want je mag je leven leren leven op een veel liefdevoller manier namelijk door van jezelf te leren houden. En doe dat alsof het je allerlaatste taak is op aarde. Je beloning zal je meer geven dan dat je ooit had verwacht en ik kan het weten.

Als je vragen hebt of er gewoon eens over wil praten met mij dan kun je mij bereiken bij paragnost Eddie box 68.
Warme knuffel,
Elisa-Lis