Paragnost Eddie en Consulenten

Kijk niet langer met je stoffelijke ogen

Kijk niet langer met je stoffelijke ogenKijk niet langer met je stoffelijke ogen. Veel mensen leven in de materie. En dat is logisch gezien met onze stoffelijke ogen ook de normaalste zaak van de wereld. De aarde is zwaar en log en wij mensen zijn wel van origine lichtwezens maar we zijn zo aangepast (onze energie) dat we op de aarde kunnen leven.

Velen zijn zich onbewust van alles wat leeft in de Goddelijke werelden. En daardoor is er een leven vol materie en is het voor deze mensen belangrijk om deze materiele zaken te beschermen.
Meestal doen ze daar een heel leven over en zijn er vaker momenten van zorgen en gepieker dan daadwerkelijk leven naar onze Goddelijke oorsprong.
Sterker nog, menigeen verwerpt het ware leven zelfs en komt in opstand tegen alles wat maar te maken heeft met verdieping in verbinding met het zelf.

Ja hoe kom je door deze gedachten heen? Hoe kun je dichterbij deze mensen komen en ze laten zien en voelen dat niet alleen het stoffelijke zichtbaar is maar als je werkelijk je best zou doen dat er een wereld open zou gaan die tot dan toe alleen maar zichtbaar zou zijn in ‘’ zoals zij zelf beweren’’ sprookjes/boeken.
Hoe kun je iemand daadwerkelijk aanraken denk ik wel eens hoe kom je tot een diepere laag van bewustzijn en hoe haal je die sluier weg van onwetendheid/onbewustheid ?
Hoe doe je dat nu? Deze vraag stel ik mij wel regelmatig. Juist omdat het aardse leven op die manier zoveel kopzorgen geeft en zoveel angsten en verdriet laat zien. Hoe doe je dat dan.

Uiteraard weet ik wel door de jaren heen dat men er daadwerkelijk klaar voor moet zijn.
Zoals een kind wat naar school gaat en in groep 3 zit niet meteen de stof van groep 8 kan leren ‘’sommigen wel maar dat zijn de voorlopers” kunnen ook deze mensen niet met hun huidige bewustzijn kijken met andere ogen. Daarvoor zitten ze nog niet diep genoeg in hun groeiproces.
Veel mensen die ik aan de lijn krijg vragen mij hoever ze al zitten en dat ze weten dat ze hoog ontwikkeld zijn en dat ze niets meer hoeven te leren. Als men mij dit vraagt dan weet ik dat dit niet zo is. Iemand die hoog ontwikkeld is die spreekt daar niet over en die heeft ook geen bevestiging nodig, simpel genoeg.

Maar als daar al eens iemand is met de vraag’’ ik weet dat er meer is maar wat dan en hoe kan ik mijzelf ontwikkelen’’?
Dan schuif ik mijn energetische lade open en dan mag ik volop doorstromen naar diegene.
Daar komen dan de mooiste gesprekken uit en is er helderheid en inzicht gekomen in een vraag van een mens die daadwerkelijk wil groeien en bewust is van wat is.
Op die momenten groeit mijn hart en ben ik zeer dankbaar dit mooie werk te mogen doen .
Al vanaf het begin van mijn werk ‘’als dienaar van God’’ heb ik gevoeld en ervaren hoe groots het is wat wij mogen doen.  Als je echt verbinding voelt met al wat is en leeft dan kun je zeggen ik ben een werktuig in Gods handen.

Dit is ook hoe het daadwerkelijk is. En dan kan ik met mijn aardse bewustzijn behoorlijk in opstand komen over al die aardse gedachten en jaloezie en onbewustheid en haat etc.
Dan kan ik mijzelf aardig opwinden over de onnozelheid van sommige mensen.
Niemand is méér en beter en groter dan de ander. Dit zal ik verkondigen zolang ik mijn aardse adem heb.
Al deze gedachten en uitspraken komen alleen maar voort uit onwetendheid en een zeer klein EGO.
Waar al eerder te lezen is in een blog van Mieke over het EGO wil ik dit ook nog eens aangeven.
Klein EGO onwetendheid/ grote schreeuwers en bla bla bla/ jaloezie en elkaar het licht in de ogen misgunnen. Groot EGO is bewustzijn op hoog niveau wat de mensheid wil helpen delen/helen en dienen en daadwerkelijk iemand kan zijn om het licht op de aarde te vergroten.

Zolang er mensen zijn die al schreeuwend denken de wereld te veroveren zal er tweestrijd zijn in diezelfde mensen.
We zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met die Godsenergie. Dat is niet los te zien van het aardse lichaam. We zijn alles en alles mag met elkaar samen stromen en één geheel worden.
Ikzelf kan mij niet voorstellen hoe het is zonder mijn geestelijke begeleiders te leven . Zonder het gevoel te moeten leven dat God er altijd is en dat het geen sprookjesboek is en dat het geen illusie is maar dat het juist illusie is waar we in leven op de aarde.
Wat een leegte zou dat zijn, alleen maar lawaai, alleen maar materie, alleen maar jaloezie, alleen maar verdriet om verlies, alleen maar leugens want de leugen regeert op de aarde.
Dan kom ik dus met het besef dat er te veel van dit alles leeft bij de mens die vastzit in zijn gedachtepatroon over hoe het zou moeten zijn. Rijk zijn, veel geld hebben, luxe hebben, veel op vakantie gaan. Mooi huis of zelfs meerdere huizen geld op de bank en nog veel meer dingen die op den duur een zeer zware last kunnen worden voor de mens op aarde.

Ik zie het om mij heen, ik voel het elke dag, ik hoor het aan de lijn, ik lees het in de ogen van de mensen. Het is soms onhoudbaar geworden de zorgen om bezit  en de zorgen om verlies.
Vaak zeg ik dan… lieve mensen kijk eens met andere ogen naar het leven.
Voel je nog wel echt waar het om gaat? Weerstand is het eerste waar men dan mee komt. Ja maar we hebben toch allemaal deze aardse dingen zoals jij ze noemt?
Dat klopt aards gezien wel ja. Ieder mens op aarde moet vechten om zijn/haar bestaan.
Maar moet het dan zo zijn dat je wakker ligt van de zorgen? Hoe groot is je bewustzijn dan?
Is dit dan wat je werkelijk wilt? Elke dag hard werken om je schulden/lasten te betalen en verder geen plezier meer kunnen hebben omdat je te moe bent om nog echt te leven?
Als je dat denkt dan moet ik je echt teleurstellen. Dit is niet het ware leven. Dit is een leven in illusie.

Neem van mij aan dat hetgeen ik je nu vertel in dit blog een stuk uit de realiteit is van vele mensen.
Elke dag bellen er mensen met aardse problemen. En vaak hoor ik zeggen, ik zie het niet meer zitten op deze manier. Dat is voor mij het breakpunt en dan pas kan ik echt doordringen in de mens die zo hard hulp nodig heeft.
Zie je?, je moet het willen zien en voelen. Je moet er voor open gaan staan. Het is alsof dan pas alle sluiers weg gaan vallen die je je hele leven al draagt. Het masker mag af en dan pas ben je klaar voor de transformatie. Jij, ik ,allen zijn daar geweest en er komen steeds meer zielen terug naar de aarde om die transformatie te beleven.

Want met het bewustzijn waarmee je over gaat naar de andere werelden daarmee kom je ook weer terug als je incarneert. Dus leer zoveel mogelijk op aarde ‘’dat is mijn motto’’ van en over het ware leven en leer te zien met je onstoffelijke ogen.
Dan pas leer je om alles te zien zoals het is. Je hoeft het alleen maar over te geven aan je helpers met de vraag of ze je willen gaan begeleiden en dit ook daadwerkelijk vanuit je diepste wens willen.
Je zal merken dat je leven gaat veranderen en dat je veel meer rust krijgt en berusting in de dingen.
Niets is toch wat het lijkt?! Maar dat zie je pas als je daadwerkelijk hebt leren zien.

Als je hierover vragen hebt, of je wilt eens lekker chatten, ik ben te bereiken op paragnost-Eddie.
Warme groet, Elisa-Lis Box 68