Paragnost Eddie en Consulenten

Kaarsen- en kleurenmagie

Kaarsen- en kleurenmagie en de Aartsengelen van de StralenKaarsen- en kleurenmagie en de Aartsengelen van de Stralen.

Ik hoor wel eens vragen van mensen die van rituelen houden in het communiceren met Engelen… ik ben zelf iemand die sinds mijn kindertijd ritueeltjes deed…onbewust…, ik maakte mijn eigen altaartjes, en daar moest iedereen afblijven. Dat was mijn ‘ heiligdom ‘. Een overblijfsel van één of ander vorig leven, die ik me toch als kind ergens ‘ herinnerde ‘ , meerdere levens, en heel uiteenlopend. Het constante gegeven was wel dat kaarsen, kleuren, natuurelementen ( alles wat ik maar kon vinden) een grote plek innamen ( en nog steeds) in mijn leven.

Als je specifiek met de Aartsengelen van de Stralen wil communiceren kan je de volgende gekleurde kaarsen gebruiken. Let wel als je klaar bent, de kaars niet uitblazen maar doven.

Blauw is de kleur van AE Michaël en staat voor bescherming, kracht en moed.

Geel is de kleur van AE Jofiël en kan je gebruiken voor wijsheid en kennis.

Roze is de kleur van AE Chamuël en kan je gebruiken voor liefde en mededogen.

Wit is de kleur van AE Gabriël en staat voor communicatie, harmonie, begrip, helderheid en zuiverheid.

Groen is de kleur van AE Rafaël en staat voor healing en genezing.

Goud is de kleur van AE Uriël en staat voor vrede en sereniteit.

Violet is de kleur van AE Zadkiël en kan je gebruiken voor vreugde en barmhartigheid.

De Aartsengel aanroepen kan je op de volgende manier voordat je de kaars aansteekt, neem even de tijd om te ontspannen. Zegen de kaars en zeg de volgend woorden ( maar er ook jouw gebed of aanroeping van, in jouw woorden): ‘ Aartsengel ….( naam van de Aartsengel), ik nodig je vandaag in mijn leven uit. Ik wijd deze kleur ( de naam van de kleur) aan U. Ik verwelkom je met heel mijn hart. Verlicht me met ….( vb vreugde en barmhartigheid). Als je klaar bent, bedank je de Aartsengel.
Je kan de kaars rustig laten branden of na enige tijd ‘ doven ‘. Nooit uitblazen!

Je kan ook nog op een andere manier met alle Engelen werken via alle kleuren die voor een specifiek doel staan: kaarsen zijn een hulpmiddel om je geest te focussen en je virbratieniveau te verhogen, zodat je een open kanaal met de kosmos kan worden. Je kan dan ook beter communiceren met de Engelen, die wachten tot jij hen in je leven uitnodigt.
De volgende kleuren kan je gebruiken voor specifieke doelen:

– Wit kan je helpen te focussen op spiritualiteit, vrede, harmonie, rust, helderziendheid, meditatie, zuiverheid

– Rood kan je energie, kracht, moed, vitaliteit en wilskracht geven.

– Roze wordt geassocieerd met liefde ( romantische en platonische liefde). Het bevordert eveneens genegenheid, vriendschap, succes, vriendelijkheid en wilskracht.

– Purper wordt geassocieerd met de ontwikkeling van paranormale en spirituele gaven en met algemene spirituele groei. Het symboliseert kracht, ambitie, materiële welvaart, wijsheid en genezing.

– Zwart kan negatieve energie absorberen en je op die manier beschermen.

– Zilver kan je laten focussen op de gaven van inspiratie, intuïtie, helderziendheid, dromen, hogere wijsheid, intellect, zuiverheid, mededogen en innerlijke stabiliteit.

– Goud trekt positieve invloeden en geluk aan en is heel nuttig voor je carrière. Het stimuleert eveneens innerlijk vertrouwen, begrip, concentratie, creativiteit, verbeelding en kennis.

– Geel kan je helpen je zelfvertrouwen te vergroten en je intellect en geheugen te verbeteren. Spiritueel helpt het je je vermogen tot visualiseren. Geel stimuleert ook geluk, vitaliteit, aantrekking en charme.

– Groen is de kleur van geluk, geld en voorspoed , maar financiële winst moet in balans zijn en mag niet tot hebzucht leiden. Het is de kleur van spirituele healing.

– Oranje is voor carrière, zaken en financiën en is perfect om juridische kwesties tot een oplossing te brengen. De energie van deze kleur stimuleert ook moed, studie, intellect , kennis, creativiteit en begrip.

– Blauw kan je laten focussen op hogere wijsheid, innerlijke vrede, inspiratie, intuïtie, dromen, waarheid en begrip.

Volg je gevoel in het aanroepen van de Aartsengel (en) , neem rustig de tijd om je af te stemmen op de energie van de Aartsengel (en), stel je open om de boodschappen met jouw heldere kanalen te ontvangen, oordeel nooit op de manier waarop deze naar je toekomen, boodschappen dienen altijd jouw allerhoogste welzijn, zijn nooit berispend, hardvochtig, veroordelend!

Liefs
Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com