Paragnost Eddie & Consulenten

Je standpunt innemen

Je standpunt innemen Voel je je overspoeld door hetgeen het nieuws, de berichten die je leest en hoort , de meningen en visies van anderen…en heb je het gevoel dat je niet meer weet wat te denken?
Het is zeker in deze tijd, waarin berichten en ook tegenstrijdige berichten massaal naar buiten worden gebracht, heel belangrijk om jouw eigen standpunt in te nemen ( wat niet hoeft te betekenen dat je je moet ‘ afsluiten ‘ voor andermans standpunt).
Ben je er klaar voor je persoonlijk macht en je principes vanuit jouw visie te verdedigen…ook al lopen anderen niet met je mee?
Diep in je hart weet je of dit zo een moment is, of dit een conflict is dat het niet de moeite waard is om voor te vechten.
Luister naar je gidsen en vraag ook je engelen om moed en geesteskracht.
Laat je angsten je niet tegenhouden want jij mag jezelf laten zien als wie jij bent.
Soms wordt je wel uitgedaagd en heb je de neiging om fel te reageren…neem een pas op de plaats, kijk even vanuit een helicopterview wat er werkelijk aan de hand is, en kijk heel objectief naar hetgeen onder die uitdaging speelt.
Is het daadwerkelijk een probleem met iemand anders of ervaar je een afspiegeling van een innerlijk conflict?
Voel je je geconfronteerd met het feit dat je niet durft uitkomen/ opkomen voor jouw persoonlijke mening?
Voel je je onzeker omdat de groep waarbinnen je bevindt een ander standpunt inneemt, een andere mening erop nahoudt….en pas je je aan, aan de groep?
Geef je gemakkelijk op en hou je je mening maar het liefst voor jezelf ( ook al ben je hier zelf niet gelukkig mee)?
Voel je je geconfronteerd met de angst dat je niet serieus wordt genomen ?
Wil je conflicten vermijden ten koste van jezelf?
Durf je ‘ neen ‘ zeggen wanneer dit nodig is of zeg je ‘ ja ‘ om ervan af te zijn?
Wil je anderen pleasen omdat ze een bepaalde positie bekleden die je misschien wel eens goed van pas kan komen?

Je kan heel veel willen bereiken en kan je misschien wel veel bereiken in deze aardse schijnrealiteit…maar op een dag kom je voor je eigen spiegel te staan en zal je de vraag stellen : ‘ Is er ooit in mijn leven een moment geweest waarin ik Ik ben geweest of heb ik mijn hele leven de schijn opgehouden om mijn doelen te bereiken, om niet uit de boot te vallen, om niet afgewezen te worden , om niet de vele aardse blablablabla ’s die je uiteindelijk niet meer mens hebben gemaakt.

De sluiers worden verder opgetild, de energetische verschuivingen zijn voor velen heel voelbaar, de impact ervan op elk levensvlak laten zich duidelijk voelen….stappen we uit een illusie van angst en stappen we in een wereld dat écht gebaseerd is op waarachtige liefde.

Wij hebben de keuze om die beslissing te nemen…en ja soms hoort het erbij om los te laten wat vertrouwd en gekend is maar niet bijdraagt tot een vredevol leven.

Warme groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com