Paragnost Eddie en Consulenten

Je innerlijke kompas

Je innerlijke kompas Navigeren op je innerlijke kompas, je innerlijke voelen: een thema dat voor velen herkenbaar en heel actueel is.

Geef je de regie aan je persoonlijkheid, je lagere, hogere persoonlijkheid en de zovele benamingen die eraan gegeven wordt?

Durf je je over te geven en terug te brengen naar de dimensie van het Niets en vanuit het Niets een totaal vernieuwd idee naar binnen te laten komen?

Dat we voor de komende tijd mogen oefenen om alles wat we denken te weten, los te laten om op vernieuwde creatieve manier ons denken ( in overtuigingen en gelaagdheden) te veranderen, tenminste als je duidelijk voelt dat één en ander je niet ten goede meer komt.

Je wordt in staat gesteld om die ideeën te ontvangen die je nu voor jouw verdere groei kan gebruiken. Als je de ideeën die jou verhinderen in je evolutie negeert, dan kan je heel wat dingen selectief opnemen, ontvangen en doorgeven. En op die manier leer je om mensen datgene te vertellen wat ze perfect aankunnen en jij weet dat het een deel is van wat jij weet, maar het is te bevatten voor hen. En dit is een mooi cadeau.

Voor elke gever is een ontvanger nodig en vice versa. We spelen beide rollen. Door niets te zeggen, geef je ook informatie door, door iets te zeggen, geef je door de woorden – die altijd een beperking inhouden- beperkte informatie door, maar misschien kan zelfs één woord zo veel informatie bevatten voor die éne persoon, dat het volstaat.

Vaker luisteren naar je innerlijk voelen die jou precies dàt woord laat zeggen op dit moment of die jou op dat moment net laat zwijgen, terwijl je eigenlijk iets zou willen zeggen. Je laat de regie over aan een hogere regie- jij wordt een instrument van op z’n minst de vijfde dimensie, want dan ben je in staat om zelf in de dimensie van het Niets te zijn, ben je in staat om niet nuttig te moeten zijn en daardoor nuttig te zijn, dan ben je in staat om krachtig te zijn als het van je gevraagd wordt en totaal krachteloos als ook dat van je wordt gevraagd.

Het is dus heel wijs om steeds meer te navigeren op je innerlijk voelen en laat je emoties die aan de oppervlakte komen, voorbijkomen. Neem je emoties waar, ervaar je emoties. Denk, laat de denkbeelden voorbijkomen die voorbijkomen om teruggebracht te worden naar de dimensie van het Niets, waar niets ‘ alles ‘ is. We houden zo veel van onze gedachten, niet? We houden zo veel van onze inzichten, niet? We houden ook zo veel van onze verzamelde ervaringen waardoor we geworden zijn wie we tot op heden zijn, is het niet? En dat alles willen ook heel graag behouden. Willen we echt doorgroeien naar de Vijfde dimensie, dan zullen we alleszins de dimensie van het Niets, de Vierde dimensie, niet kunnen negeren… de dimensie waarin we alles durven los te laten.

Hoe meer je in staat bent om boven alle oordelen uit te stijgen en als ‘ waarnemer ‘ steeds meer ideeën op je af te laten komen en ze onmiddellijk weer los te laten, hoe gemakkelijker je jouw denken in staat stelt om ‘ vrij ‘ te zijn om te denken wat jij werkelijk wilt denken.

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com