Paragnost Eddie en Consulenten

Wat Is het nut van een hoger bewustzijn?

Wat Is het nut van een hoger bewustzijn?Meer cliënten stellen me de vraag waar een hoger bewustzijn naartoe leidt, wat het bijdraagt voor hun leven, wat ze er eigenlijk mee kunnen bereiken ….

Ik denk even na voor ik antwoord….ja, waar leidt een hoger bewustzijn naartoe of anders: wat levert het jou, ons op?
Wanneer je bewuster wordt in je leven, bewuster keuzes maakt, bewuster leeft, bewuster omgaat met jezelf en anderen, verhoogt je bewustzijn. Simpel uitgelegd, want dat het niet zo simpel in het leven zoals het zich soms aanbiedt, is, moet ik eerlijk onder ogen zien. Net zoals iedereen.
Wanneer ons bewustzijn verhoogt, gaan onze interesses, onze verlangens, onze wensen en wat we belangrijk vinden veranderen. We gaan ons realiseren dat wijzelf en niemand anders de hoogste autoriteiten van ons leven zijn, ook al lijkt het niet altijd zo te zijn.
Eigenlijk nemen we langzaam maar zeker ons leven in eigen hand, de krijtlijnen van 2018 gaan net over groeien naar meesterschap: in plaats van voortdurend mee te gaan in dingen die van buitenaf komen, onttrekken we ons meer van de invloeden die van buitenaf komen, om vanbinnen te voelen wat bij past en wat niet.

We gaan ons nieuwe besef en de kennis en ervaringen die we opdoen door het verruimen van ons bewustzijn gebruiken , om een nieuwe realiteit voor onszelf te creëren, de werkelijkheid die we altijd diep in ons hart hebben gewild, zonder restricties in onszelf, zonder onszelf beperkingen op te leggen.

We creëren een leven met meer vreugde, schoonheid, meer gemak, liefde en geluk dan we ooit voor werkelijkheid hadden gehouden. En dàt, dat is het effect van het verhogen van ons bewustzijn op ons huidige leven.

Wanneer we er steeds meer rekening mee houden dat deze realiteit ook echt zou kunnen bestaan, wanneer we onze oude overtuigingen waar we weinig tot niets meer aan hebben en die ons nu nog steeds blokkeren, belemmeren, gaan loslaten uit ons emotionele en mentale lichaam, kunnen al onze wensen en verlangens zich geleidelijk in onze aardse realiteit manifesteren.
We zullen het leven kunnen leiden zoals we dit altijd hebben gewild.

De gevolgen van een leven vanuit een verhoogd bewustzijn zijn oneindig en onbeperkt. In de kosmische ontwikkeling blijven we ons bewustzijn voortdurend verhogen. We zullen ons realiseren dat we in werkelijkheid eeuwig onsterfelijke wezens zijn, een kind van liefde ontstaan uit liefde en gedragen in liefde.

We zullen inzien dat we ontstaan zijn uit liefde en voor altijd steeds verder en verder in liefde zullen opgaan.
Ook al moeten we aan het begin van onze grote reis hindernissen op ons pad verwijderen, zouden we onze beperkingen niet achter ons willen laten en de wonderen die Moeder Aarde ons te bieden heeft niet willen ontdekken???
De zoektocht naar de waarheid kan leiden tot een leven met meer gemak en vervulling dat zelfs onze stoutste dromen onze verbeelding overtreft.
Wanneer we uit het kleine hokje kruipen waarin we ons lang verstopt hebben, dan zullen we zien dat dit klein hokje een illusie is geweest en dat we deel uitmaken van Al Wat Is, van een oneindige Bron van Liefde.

Dat is wat nu volop aan de gang is bij zoveel mensen en ik, ik ben hier heel blij mee! Blij voor de zovele mensen die zich in deze beweging helemaal laten zien, kwetsbaar en zoekend. Dankbaar.

Wil je hier graag verder over praten of chatten, voel je welkom!

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com