Paragnost Eddie & Consulenten

Is het je allemaal te zwaar?

Is het je allemaal te zwaar? Zie je het niet meer zitten in deze hectische en chaotische tijden, waarin je het gevoel krijgt meegezogen te worden door alles en iedereen om je heen?
Weet je geen raad meer met jezelf en je leven? Ik kan mij dit heel goed voorstellen.

Als lichtwerker en paragnost op de lijn van Eddie hoor ik regelmatig mensen met deze klachten.
Het is ook zwaar om jezelf staande te houden dat weten wij maar al te goed.
Bedenk dat ook een hulpverlener heel goed bij zichzelf moet blijven en dicht bij het eigen centrum.
Soms worden ook wij overspoeld door de energieën die momenteel huishouden op aarde.  En daarom weten wij juist zo heel goed wat er speelt onder de mensen.

Want er gebeurt heel wat in het lichaam als je wordt bevangen door de energie van anderen of door de schommelingen op de aarde.
Wij mensen zijn gelijk aan de aarde en als de aarde schudt en beeft tsunami’s en aardbevingen als gevolg heeft, dan heeft dat ook zijn invloed op ons lichaam.
Ons DNA is immers gelijk aan de aarde.  Dit is een heel ingewikkeld verhaal maar dat kun je zeker vinden op het internet als je daarop eens googelt.
Wij mensen zijn wel afgestemd op het aardse …dat wel natuurlijk… anders kunnen wij hier ook niet leven.
De aardse energie is zwaar en log en daardoor kunnen wij hier heel goed functioneren.
Maar door alles wat zich de laatste tijd in het universum afspeelt zijn er wel veel verschuivingen gekomen.
Niet alleen de volle manen waar iedereen inmiddels wel weet van heeft en de uitspattingen van de zon waar we danig van streek door kunnen raken zijn debet aan ons gevoelsleven.
Maar ook de planetaire standen zijn onlosmakelijk verbonden met de chaos die momenteel gaande is. En wat doet dat dan in het lichaam? En hoe komt het dat de een daar wel last van heeft en de ander niet?
Ja dat is heel simpel omdat de een gevoelig is voor deze energie en de ander niet.
En het heeft ook te maken met hoe wij momenteel in het leven staan. Als je alle oude stukken in je leven hebt opgeruimd dan ben je ook niet zo vatbaar voor alles wat zich aandient.
Want lieve mensen het Universum heeft het dan wel goed met ons voor, maar ze zijn ook best wel streng hoor aan de andere kant van de sluier.
Als jij je lessen niet wil leren, dan krijg je ze steeds weer opnieuw te zien maar dan in een andere vorm.
Dus heb jij geen gehoor gegeven aan de roep van je ziel, dan slingert het Universum steeds weer opnieuw een nieuwe les naar beneden en dan komt het keurig netjes op je bordje terecht waar je dan weer even zoet mee bent. Wil je dit niet dan schuif je het steeds weer voor je uit naar weer een ander tijdstip. Uiteindelijk ga je vanzelf wel inzien dat je je leven anders mag gaan leven en dan geef je gehoor aan de roep van je ziel die dan uiteindelijk een diepe zucht van verlichting geeft.

Al de mensen die er geen last van hebben zijn nog niet bezig met deze verlichting of leven in een andere trilling waarin ze kiezen voor de meer materiele dingen op aarde.
Dus tot zover het verschil waardoor de een wel en de ander niet gevoelig is voor de energieën.
Maar wat doet het dan in je lichaam? Dat is heel verschillend. De een heeft last van drukkende hoofdpijnen de ander heeft veel meer spier en gewrichtspijnen weer een ander heeft last van maag en darmen en of slaapproblemen slecht kunnen zien, geluiden in de oren horen, of duizelingen die komen en gaan. Ook kun je meer angsten en verdriet voelen of terugblikken hebben op het verleden.
De mens is ook een computer hoor…niet alleen je brein slaat dingen en gebeurtenissen op ook je lichaam slaat dingen op. Al je cellen in je hele lichaam zitten vol met geheugen ook wel het cel geheugen genoemd en als je getriggerd wordt ergens door dan schiet dat in je daagse bewustzijn.
Ons zo fantastische lichaam zit zo perfect in elkaar en wij staan daar niet eens meer bij stil.
We vliegen en jakkeren maar door, en dan opeens komt daar de man met de hamer. Alleen is de hamer niet meer genoeg en laat het universum ons nu zien waar we met zijn allen mee bezig zijn.
Wie niet luisteren wil die moet maar voelen, toch?
Dus zeggen de planeten …lieve mens kijk eens waar je inzit… wat kun en wil je momenteel veranderen in je leven? Wil je uit deze toxische relatie stappen? Nou dan is dit nu de tijd.
Wil je stoppen met je rookverslaving die je nog steeds elk jaar een mooie vakantiereis zou kunnen opleveren? Dan is dit nu de tijd.
Wil je eindelijk eens dat eetpatroon veranderen? Dan is dit nu zeker de juiste tijd.
De planeten helpen je een handje mee namelijk. De krachten die werkzaam zijn die laten je de inzichten zien die je nodig hebt. Ben je meer naar binnen gekeerd?
Ook dit is een teken dat je aan het veranderen bent.
Er is veel beweging héél veel beweging en wij bewegen mee.
Als je jezelf verzet dan gaat het er alleen maar lastiger aan toe, en dan ga je jezelf uitputten en ga je fysieke klachten krijgen die voor een boel narigheid zorgen.
Doorgaan met oogkleppen op dat zorgt ook alleen maar voor onnodige problemen.
Dus het enige wat je echt kan doen is naar de roep van je lichaam luisteren.
Moe? Ga dan even liggen. Verward? Ga dan even naar buiten de natuur in. Lastig lichaam?
Drink voldoende water zodat de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.
En maak het niet te zwaar momenteel… waar je niets aan kunt veranderen laat dat dan even los.
En zoek leuke luchtige dingen op. Wees het kind weer even in de zandbak, lach, huil, en laat het gaan.
Wedden dat je jezelf dan weer even een beetje lucht geeft?
En problemen? De meeste lossen zich vanzelf op, en als dat niet zo is zoek dan naar oplossingen.
Zoek gelijkgestemde mensen om je heen en verbind je met de elementen van de natuur.
En vooral… eet jezelf gezond leef bewust en gezond en als het even kan vermijdt dan alles uit pakjes of zakjes en uit blik of pot omdat daar heel veel e-nummers en additieven in kunnen zitten die je gezondheid schade aan kunnen richten. Ook daar zijn veel artikelen over te lezen en het is zeker de moeite waard om jezelf daar eens in te verdiepen vooral voor de gevoelige mensen onder ons.

Heb het goed met jezelf en met elkaar en ga mee met de flow.

De chinezen zeggen…Wees buigzaam als het riet.
En ik zeg…doe het rustig aan dan breekt het lijntje niet.

Warme groet,

Elisa-Lis
www.yoirotterdam.nl