Paragnost Eddie en Consulenten

Integreer spiritualiteit in je leven

Integreer spiritualiteit in je levenIntegreer spiritualiteit in je leven. Integreer spiritualiteit in je dagelijkse leven. Pas het toe, beleef het en geef het door aan anderen.
Maak het niet gewichtiger dan het is.
We zijn allemaal lichtwezens ook al ben jij je niet bewust van wie je werkelijk bent, toch ben je een lichtwezen.
Waar denk je nu echt dat je vandaan komt?

In het kort gezegd, je lichaam heb je in bruikleen en je ziel huist in je lichaam.
Maar de ziel is onsterfelijk en verlaat na je overgaan je lichaam en vertrekt weer terug naar de lichtwerelden.
Waar je dan na een tijd , ‘’het kan jaren duren’’ maar ook veel langer zijn ‘’ weer incarneert in een ander lichaam en dan begint de pret weer opnieuw.
In tussen ben jezelf aan het groeien en loslaten en verrijk je jezelf met een cursus of workshop of geef je zelf cursussen in bewustzijn en groei.

Maar we zijn nog steeds lerende ook al weten we inmiddels al zo heel veel dat we denken dat we uitgeleerd zijn.
Er kan opeens toch weer een opening naar een ander bewustzijn ontstaan.
Zo een aha moment, alsof je even hebt stilgestaan en dan opeens wordt getriggerd omdat je iets hoort of leest of aangeraakt wordt door je gidsen.
Zo ook bij mij en mijn partner. Na jarenlang spiritualiteit doorleeft en doorvoelt te hebben en vele mensen te hebben begeleidt ontstaat er opeens iets vanuit een andere orde.
Er verschijnt een inzicht vanuit een geheel nieuwe zienswijze en dat geeft opheldering en weer het nodige enthousiasme.

Het is op het juiste moment bij ons ingedaald en we mogen nu dus de boodschappers zijn in de (nieuwe tijd).
Hoe dat verder in zijn werk gaat dat laten wij over aan onze begeleiders en we staan dan ook open voor inspiratie ook wel genoemd ‘’De adem van God’’.

Spiritualiteit wordt helaas op vele manieren in een raar daglicht gesteld en we mogen ons niet verlagen tot oordelen, maar jonge zeg, ik krab mij wel vaak achter de oren.
Hoe krijgt de mens het dan toch weer voor elkaar om anderen het licht in de ogen niet te gunnen.
Het is toch niet zo dat we elkaar door jaloezie en afgunst het leven zuur moeten maken?
Juist in spiritland is dit ernstig aanwezig.
Men wil de beste zijn en net zoals in het zakenleven ‘’uitzonderingen daargelaten’’, wordt er flink geduwd met de ellenbogen.
Triest maar helaas wel een gegeven. En het is bekend onder de insiders. Ik zeg dus niets nieuws helaas.

Mij is geleerd door mijn begeleiders om toch vooral spiritualiteit te integreren in mijn dagelijkse leven en dat tracht ik ook elke dag te doen.
Is de moeder met 3 kinderen die elke dag boodschappen meeneemt voor haar buurvrouw minder spiritueel dan iemand die jarenlang aan het studeren is om spiritueel te worden?
Dacht het niet toch? Het gaat er juist om dat we het licht in onszelf uitdragen de wereld in en dat dit licht als een olievlek verspreid mag worden.
De moeder met haar 3 kinderen krijgt opeens een grote bos bloemen en wordt weer op haar beurt in het licht gezet. Dit verschijnt op tv en de invloed van tv kennen we ook wel. Soms is er gewoon iets liefs te zien en dat ontroert de massa ook.

Goed nieuws is mooi nieuws en dat is wat men nodig heeft.
Geen jaloezie omdat de een het blijkbaar beter doet, geen afgunst vanwege een volle praktijk, geen bitterheid vanwege het succes van een collega.
Dit heeft niets met spiritualiteit te maken maar eerder met een laag bewustzijn.

Integreer spiritualiteit in je leven en leef vanuit een verlicht hart.
Juist op die manier kunnen we elkaar aanraken in liefde en dit is nu juist zoals het ooit heel lang geleden de bedoeling is geweest.

Warme groet,
Lis