Paragnost Eddie en Consulenten

Inspiratie

InspiratieGedurende de dag ontvangt de mens vele ingevingen vanuit de hogere werelden dit noemen we inspiratie . Helaas is het zo dat de meeste mensen door hun gedachten en het denken deze  ingevingen niet of meestal verkeerd interpreteren.
Wij gaan dan denken alsof het een eureka moment is en dat de ingevingen vanuit onszelf komen. Maar in feite komt deze inspiratie uit de geestelijke werelden.
Wij worden heel zachtjes gestuurd vanuit de hemelen maar wij mensen zijn moeilijk te benaderen als we niet bewust zijn van deze mooie duwtjes in de rug.

Jammer dat we dan juist datgene verwerpen wat ons op een hoger niveau zou kunnen brengen.
Het gevoelsleven van de mens is erg complex. De ziel heeft vele herinneringen van alle levens in de stof maar ook met de herinneringen vanuit de sferen. We dragen veel bagage mee en het lichaam is erg gevoelig voor emotionele dingen.
Emoties kunnen zich vastzetten in het lichaam en op die manier zorgen voor onbalans.
Omdat wij nu in een fase zitten van grote transformatie is het gelukkig wel mogelijk dat steeds meer mensen erg gaan veranderen. Door de manier waarop gevoelens en inspiratie dan worden ervaren zal er minder vanuit de rede worden geleefd.

De mens kan het leven nu eenmaal niet beheersen ook al denken wij dit wel.
Dit komt voort uit hoogmoed. Wij zijn zielen verpakt in een aards jasje en zo zijn wij ook een Gods vonkje zoals ik dat voor het gemak even noem .
Als we meegaan met de goddelijke stroom des levens zal alles voor ons veel makkelijker worden. Dan hoeven we uiteindelijk alleen maar te ervaren en hoeven we niet na te denken over wat we beleven op aarde.
De grootste valkuil van mensen op de aarde is het denken. Wij hoeven alleen maar te voelen en te ontvangen wat we ingegeven krijgen.

De mens is veel te veel bezig om vanuit zijn emotionele belevingswereld te denken, terwijl men denkt ‘’zie hier weer dit denken’’ dat er gevoelens zijn, zijn deze gevoelens juist niet  echt. Door chemische processen in het lichaam kan er ook een totaal ander beeld worden weergegeven. Een beeld wat door de mens als waarheid wordt bezien, maar niet op werkelijkheid berust.
Als de mens in totale rust is en diep in zichzelf keert dan zijn daar de ware gevoelens te vinden. De gevoelens die niet door een situatie of proces worden ontketent maar die vanuit ons hoger zelf tot ons komen.
Inspiratie vanuit de ziel en vanuit de werelden helpt ons om onszelf en anderen te zien zoals het leven op aarde werkelijk is.
Maar zolang men nog steeds bezig is en blijft met materiele zekerheden en op zoek is naar bevestiging vanuit het grote collectief waarmee we ons dan verbinden dan zijn we zoekenden in de woestijn.

Geluk vindt je niet bij een ander laat dat ook duidelijk zijn lieve mensen. Geluk is slechts gebaseerd op momenten. Tevredenheid is echter een meer logische benadering ervan.
Zo zijn er de gelukkige momenten waarop je terug kan kijken met familie en of vrienden en kun een staat van tevredenheid bereiken als je in vrede met jezelf en je omgeving bent.
Wil je echter steeds meer het geluk nastreven dan blijf je zoekende en vindt je niet de rust die je nodig hebt om inspiratie tot je te krijgen.
Je mag ook niet van anderen verwachten dat ze jou gelukkig maken. Dat kun je niet verwachten van een partner of vrienden of familie. Geluk vind je bij jezelf door van jezelf te houden en je eigenliefde waar te maken. De ander kan enkel maar een aanvulling zijn in je leven. En dit gevoel kan dan gelukzalig zijn.

Alle grootte kunstenaars, componisten en schrijvers zijn geïnspireerd door de hogere werelden. Alle vernieuwingen die momenteel plaatsvinden zijn geïnspireerd.
En momenteel ontvangen velen inspiratie om die vernieuwing door te voeren.
De nieuwe aarde zal op den duur een nieuw soort mensen laten zien. Geïnspireerd door de werelden zijn velen al bezig om de boodschappen vanuit het licht vorm te geven.
De voorlopers de lichtwerkers en de kinderen die vanuit een ander zonnestel naar de aarde zijn gekomen zullen het leven op aarde voorgoed veranderen. Dit is al gaande maar stuit zoals wel verwacht op veel weerstand.

Het donkere pad mag verlicht worden en als je jezelf geroepen voelt om je aan te sluiten bij een groep lichtwerkers voel dan vooral wat heel goed voor je voelt.
Nogmaals verbind jezelf met je hogere zelf en voel dan wat er werkelijk bij je past. Alles wat zuiver en puur voelt is geïnspireerd door de hogere energieën en als je waarneemt dat je een wanklank voelt is het niet het juiste voor jou.
Onderzoek wel eerst of het niet je eigen ego is wat tot je spreekt want dit kan ook voorkomen. Neem de rust en keer in jezelf om te voelen en te onderzoeken en geef je begeleiders toegang om je van inspiratie te voorzien.
Ook dit blog is geheel geïnspireerd en ik hoop dat ook jij er door geïnspireerd wordt om een stukje verder te kijken dan wat er momenteel gaande is op de aarde.

Als je hier graag over wil  praten dan kun je mij bereiken via  Paragnost– Eddie box 68.
Warme knuffel, Elisa-Lis