Paragnost Eddie & Consulenten

Innerlijke wijsheid

Innerlijke wijsheidInnerlijke wijsheid-meditatief moment. Ieder mens draagt de bron van diepzinnige wijsheid in zicht, het goddelijke Ik Ben.
Je hebt al in heel wat aardse levens veelvuldig diverse ervaringen opgedaan, die zich bundelen om samen je innerlijke kennis te vormen. Wijsheid vloeit voort uit het vermogen om alle ervaringen, zowel de pijnlijke als de vreugdevolle ervaringen, in liefde te accepteren.

Met het liefhebbende inzicht van de wijsheid bekijk en begrijp je de verbanden van je leven vanuit een hoger perspectief en leer je te onderscheiden wat echt goed voor je is.

De kracht van je innige liefde legt zich als een healende genezende wikkel om al je ervaringen en bundelt deze in jouw bron van wijsheid, jouw Ik Ben.

Neem de tijd om tot stilte te komen.

Ga helemaal op in je goddelijke Ik Ben en put uit jouw rijke ervaringen en uit je bron van wijsheid want alle antwoorden liggen in je.

Je innerlijke wijsheid is de allerbeste raadgever.

Ga eens na welke situatie in je persoonlijk leven je op dit moment bezighoudt. Sluit dan je ogen en haal de situatie voor de geest. Open je hart en zie je wijsheid als een gouden bol voor je.

Breng de situatie in de bol en voel hoe het beeld dat je voor je ziet in de wijsheid vanuit je hart begint op te lossen.

Vraag nu naar een nieuw beeld, een inzicht of een gevoel dat je verder helpt.

Vertrouw op je wijsheid dat dit inzicht naar je toekomt, en voel je hierbij dankbaar.

De engel van wijsheid kan je op elk moment aanroepen en neemt je mee naar jouw diepste innerlijke wijsheid.

De diepste innerlijke wijsheid van je hart vertelt je dat alles zijn zin en betekenis heeft en gebeurt voor jouw allerhoogste welzijn. De engel van wijsheid is een deel van je innerlijke stem…die je liefdevol op je levensweg leidt.
Zegen al je ervaringen, die jou op het punt van jouw levensplan hebben gebracht waar jij nu vandaag staat.

Geef jezelf de erkenning voor alle moedige daadkrachtige stappen in je leven en laat na elke groeifase vrede, dankbaarheid, vreugde je ziel binnenkomen.

Put kracht uit alle ervaringen en weet dat een krachtige basis je vanbinnen sterker maakt, waardoor je zelfbewust nieuwe uitdagingen in je leven kan aangaan.

Liefs
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com