Paragnost Eddie en Consulenten

Innerlijke balans

Innerlijke balansInnerlijke balans met Opgestegen Meester Lady Portia

Lady Portia, de Godin van Vrijheid, Rechtvaardigheid en Kansen bevindt zich in een unieke positie om haar perspectieven op het menselijke ontwikkelingsproces te kunnen bieden, omdat zij, in haar eigen woorden, “de voortgang van de mensheid heeft gevolgd en geholpen voor een hele lange tijd, sinds het begin van de mensheid “zoals we die nu kennen.

Zowel zij als haar tweelingvlam, graaf St. Germain, zijn beschikbaar om de mensheid te begeleiden in dit proces van” het herinneren van onze goddelijke autoriteit en erfgoed. De verhoogde energetische frequenties zijn ontworpen om ons bewustzijn naar de hogere dimensies te verhogen, en worden voortgebracht door Lady Portia en de Opgestegen Meesters The Ascended Masters, geïnspireerd door de Wezens van het Licht.

Zowel lady Portia als graaf St. Germain zijn op zoek naar rekruten voor hun verlichtingsproject voor de planeet aarde, wat een zeer groot project is, uitgevoerd door synchronisatie van activiteiten, waaronder veel wezens van het licht, kosmische wezens, opgestegen meesters, de ster Mensen (onze broeders en zusters in heel de Schepping), en leden van het Engelenrijk, evenals die van ons die nu in fysieke belichaming zijn op planeet Aarde, om de nieuwe gedachten, de nieuwe energieën, de nieuwe VOORLICHTING te brengen die de mensheid zal verheffen boven de ‘sluier van smarten waar je nu verblijft’.

Dit alles is ontworpen om de mensheid bewust te maken dat we bewust hebben gekozen om op Aarde te incarneren op dit cruciale moment in haar evolutionaire vooruitgang om te verzekeren dat de Aarde en heel haar leven in staat zijn om vooruit te komen, op naar het volgende niveau van de Vijfde Dimensie.

We hebben alle talenten en informatie meegenomen die we nodig hebben om de missie te volbrengen waarvoor we geïncarneerd zijn.

Ieder van ons heeft zijn eigen unieke deel om dit plan te helpen realiseren dit te realiseren.. Lady Portia en graaf St. Germain zijn begonnen aan het verlichtingsproject voor planeet Aarde om elke persoon bewust te maken van hun deel van het goddelijke plan, zodat we elk een actieve deelnemer kunnen worden.
Lady Portia helpt ons in deze tijd, met het hoofdthema innerlijke meesterschap en innerlijke balans in onszelf, innerlijke balans te vinden. In situaties waar we ons heen- en weergeslingerd voelen, kunnen we sneller het evenwicht herstellen, ongeacht welke de uiterlijke omstandigheden zijn. Lady Portia helpt ons onze yin- en yang energie te verbinden en alles waar we zelf nog in onze eigen dualiteit staan. Ze helpt ons de dualiteit te overstijgen door ze eerst te accepteren en te onderkennen.
We kunnen de dualiteit overstijgen als we de beide polen hebben ervaren. Wanneer we te lang extreem in één pool hebben vastgezeten, slingeren we vaak plots extreem naar de andere pool en vandaaruit komen we terug in het midden. Lady Portia brengt balans en door in ons midden te zijn, krijgen we toegang tot onze innerlijke wijsheid, innerlijke balans en opent zich de poort naar innerlijk licht en een hoger bewustzijn zonder het contact met de aarde te verliezen.
Lady Portia helpt ons te kijken naar de gebieden waar we over oordelen over onszelf, waar we oordelen over de ander; het spreekwoord zegt: ‘ Oordeel niet opdat jij niet beoordeeld wordt ‘ . Ze is een weerspiegeling van mededogen en liefde zonder oordeel. Lady Portia nodigt ons uit om te vergeven vanuit compassie.
Wanneer je besluiteloos bent, slechts één kant van een situatie bekijkt, gemakkelijk te beïnvloeden bent door anderen, in discussies volhardt in jouw gelijk willen halen ….
De volgende vragen kunnen je helpen om een situatie beter te begrijpen
– Is er op dit moment een situatie waar ik me behoorlijk uit balans voel?
– Wat heb je tot op heden ondernomen om in evenwicht te komen?
– Welke gevoelens en gedachten houden je nog bezig in die situatie?
– Wat heb jij nodig om anders naar de situatie te kijken om waarachtig balans te ervaren?

– Wat haalt me gemakkelijk uit evenwicht?
– Wat gebeurt er wanneer ik me uit balans geraak?
– Hoe zou ik me voelen, reageren, denken, in het geval ik wel in een situatie in balans blijf? Stel je dit voor met al je zintuigen?
– Welke innerlijke hulpbronnen gebruik ik om terug in balans te komen? Hoe heb je dit in het verleden gedaan en welk effect heeft dit gehad? Stel je voor welke handelingen je deed, wat je voelde, wat je dacht, hoe je reageerde?
– In welke situatie (s) en / of door welke mensen om je heen laat jij je gemakkelijk uit balans brengen? Wat gebeurt er: wat voel je – wat denk je- hoe gedraag je je? Welk effect heeft dit op jou en het contact met de ander? Welk effect heeft dit op jezelf en wat doe je ermee?
– Waar, bij wie, in welke context laat jij je door anderen beïnvloeden in plaats van jouw gevoel, jouw intuïtieve weten te volgen? Wat maakt dat je niet trouw bent aan jouw helder voelen en helder weten?
– Welke pool is het sterkt ontwikkeld ( op dit moment)
Is je mannelijke pool, je doe- kant , je rationeel denken, je actief gerichte pool sterker ontwikkeld dan
Je vrouwelijke pool, je receptieve kant, je emotioneel denken of
Zijn jouw twee polen gelijkwaardig en in harmonie?
De mannelijke/ vrouwelijk pool vraagt zowel bij de man als de vrouw om evenwicht en harmonie. Dit jaar ligt de focus op innerlijke balans tussen onze beide polen. Het integreren van de beide polen komt in een liefdes-relatie de beide parnters ten goede, door de uitwisseling van de beide energieën op een gelijkwaardige manier.

Je kan hiervoor de essence van de Lichtwesens gebruiken als ondersteuning. De LichtWesen essences ondersteunen je op je transformatie-weg, een weg tot persoonlijk spiritueel meesterschap, waarin je je potentieel volledig tot ontplooiing kan brengen. Ze werken door de trilling van geestelijke wezens als Aartsengelen, Opgestegen Meesters en Aardengelen.

LichtWesen essences zijn een krachtig ondersteunend instrument, dat is mijn persoonlijke ervaring.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com