Paragnost Eddie & Consulenten

In – Spirit

In – Spirit Wanneer we denken aan overleden familieleden of vrienden, komt dat omdat ze op dat moment bij ons zijn. Het kan een manier zijn van overleden geliefden om je te vertellen dat ze van je houden en nog heel dicht bij je zijn. Hoogstwaarschijnlijk heb je op dit moment behoefte aan hun liefde, hun steun en hun bemoediging. En hoewel je ze niet langer kunt zien, ze hebben je niet verlaten.

Wellicht ontdek je is dat je de gave en het vermogen hebt om met degenen aan de andere kant te communiceren. Het is heel goed mogelijk dat je je niet bewust bent van deze gave of twijfelt over het niveau van verbinding. Spirit moedigt je aan om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

De meesten die volgens hun intuïtie handelen voelen dat ze meer verbonden zouden kunnen zijn, duidelijker boodschappen kunnen overbrengen, of meer informatie kunnen ontvangen. Het is soms moeilijk om niet aan jezelf te twijfelen, maar Spirit zegt je nu dit niet te doen.

Je hebt beslist een gave, en soms moeten we hier gewoon aan toegeven. Probeer jezelf niet met andere mediums te vergelijken. Laat jouw talent op zijn eigen unieke manier voor jou werken. Vertrouwen en accepteren zijn de snelste manieren om te zorgen dat jouw verbinding helemaal tot zijn recht komt.

Hoe dan ook, degenen die aan de andere kant zijn proberen je nu te bereiken. Stel je open voor hun communicatie, op welke manier die ook mag komen. Iedereen hier op aarde is geboren met de gave om contact te maken met de overledenen. Twijfel niet aan jezelf. Twijfel niet aan de ander. Hoe opener je bent en accepteert wie je bent, des te sterker zal de communicatie zijn.

Het is tijd dat je ophoudt met het kijken naar anderen en je met hen te vergelijken. Jouw gaven waren nooit bedoeld om op precies dezelfde manier te functioneren of te werken als die van een ander. Door te denken dat anderen begaafder, of beter zijn dan jij, zend je onbedoeld naar het Universum energie uit die vertelt dat je minder bent dan.

Daardoor blokkeer je het ontwikkelen van je eigen gaven. Je kunt jezelf niet met een ander vergelijken. Als je de grootsheid in een ander ziet, zie je die omdat je die grootheid zelf bezit. Op deze manier weerspiegelt de wereld zich in ons, door onszelf in anderen te zien.

Deze kaart kan ook verschijnen als je angst ervaart, of je gaven niet met de wereld durft te delen. Achter deze angst zitten gevoelens en twijfels of je goed, of goed genoeg bent. Spirit vraagt je nu om deze gedachte nu onmiddellijk te gaan benoemen. Soms is onze angst anderen te laten delen in onze begaafdheid, juist datgene is wat blokkeert om te ontdekken hoe we onze gave ten dienste van anderen kunnen stellen.

Je unieke gaven zijn heel erg nodig op deze planeet. Je gevoel van eigenwaarde mag groeien want weet dat jij bepaalde gaven gekregen hebt omdat jij de enige bent in de wereld die ze op jouw manier kan delen. Vertrouw op de wijsheid van je ziel dat jij de weg hebt gekozen waarop jij je bevindt en dat jij je gaven hebt gekregen om deze met de wereld te delen.

Misschien heb je de afgelopen tijd geworsteld om te begrijpen wat jouw rol, de rol van jouw ziel hier op aarde is. Misschien hebt je zelfs getwijfeld of je wel een doel hebt, specifieke gaven of kwaliteiten. Wees gerust , Spirit helpt je op je levensreis. Spirit houdt van je, ondersteunt je en helpen je je zorgen en eventuele (groei) pijnen te verlichten.

Soms gebeurt het dat je je doel als ‘ per toeval ‘ ( wat nooit een toeval is ) ontdekt en hoewel het fantastisch zou zijn om een magisch bericht uit de hemel te ontvangen, dat je helder laat zien waar om hier op aarde bent, het gebeurt niet op dié manier. We zijn net op aarde gekomen om het zèlf te ontdekken, zelfs doorheen aardse worstelingen. Elk uniek aspect van jezelf en van jouw unieke levenspad wordt op eigen goddelijke tijd onthuld.

Spirit vraagt je om vertrouwen in jezelf te hebben, vertrouwen te hebben in jouw levensreis en in jezelf te geloven , actie te ondernemen en door te gaan, of je er nu op dit moment van overtuigd bent of niet: het is de voorwaartse beweging die het belangrijkste is. Misschien ontdek je wel nog meer over jezelf wat je helemaal niet verwacht!

Weet dat Spirit je ondersteunt bij elke stap op jouw weg. Bij elke stap die jij zet word je naar je bestemming geleid.

Iedereen heeft het in zich om paranormaal (maar niet noodzakelijk een medium) te zijn. Als je besluit om dit pad verder te volgen, heb dan de moed om met je eerste indruk mee te gaan. Wees niet bang om fout te zijn. Kom los van je ego en laat je intuïtie spreken.

‘Als je de keuze maakt om ‘in spirit’ te leven, vertrouw je jezelf toe aan iets dat groter is dan je leven simpelweg als een mens van vlees en bloed. Als je luistert en het laat gebeuren, dan zal inspiratie je leiden. Wanneer je nalaat te luisteren, of als je je ego de vrije teugels laat, ben je niet langer ‘in spirit’… en dan voel je je gewoonlijk niet geïnspireerd’ Dr Dyer

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com