Paragnost Eddie en Consulenten

In de gaten houden

In de gaten houden.In de gaten houden. Wat en wie hou je allemaal in de gaten? Even heel serieus nu. Je houdt je partner in de gaten om te kijken of hij/zij je niet aan het belazeren is. Je houdt je collega’s in de gaten om te kijken of hij/zij je er niet aan het uitwerken is. Je houdt je buren in de gaten om te kijken of ze het beter doen dan jij. Je houdt ook je rekening in de gaten om te kijken of je nog voldoende saldo op je rekening hebt staan, zodat je niet in de problemen komt. Wat hou je nog meer in de gaten?

Laat ons nu eens echt de sluier optillen en echt kijken naar dit werkelijk gestoord gedrag. Noem het zoals je wilt, je kunt het nog steeds ‘verzachten’, maar trek je ogen open en zie wat je aan het doen bent.

Je hebt een relatie en toch houd je in de gaten wat je partner doet, met wie je partner spreekt, met wie je partner contact heeft, met wie je partner wel eens dingen zou kunnen delen die hij /zij niet met jou deelt.

Je hebt een fijne job en je houdt collega’s in de gaten van wie je denkt het beter te doen, het met de baas aanleggen en daardoor meer waardering zouden krijgen.

Je hebt leuke buren, en je ziet dat je buren plots een derde auto op de oprit staan hebben en hoe kan dit nou, want het zijn gewoon arbeiders.
Verziekte geesten worden gevormd maar zijn nooit wie we ooit zijn geweest.

Verziekte geesten vinden we in alle lagen van de mensheid. Of je nou gestudeerd hebt of niet, het maakt totaal geen verschil. Integendeel zelfs. Je doet niet anders dan de ander of anderen in de gaten houden, dus is de vraag waarom je dit blijft doen? Is je eigen leven niet interessant genoeg dan? Waarom is dit een zo verziekt gedrag geworden dat je niet eens meer bij jezelf kunt blijven en maar doorgaat met het in de gaten houden van elkaar?

‘Het is normaal, want niemand is te vertrouwen’.
De vraag is eerder de vraag waarin je jezelf niet vertrouwt?

De manier waarop we met elkaar kunnen omgaan is nooit gebaseerd op ‘in de gaten houden’. Dit is echt ziekelijk. Ziekelijk gedrag. En ik schrijf dit heel bewust voor iedereen die zich ofwel in de gaten gehouden voelt of anderen in de gaten houdt.

Dat is controle. En controle is bepaald door het systeem binnen de Matrix. En de modale mens neemt dit over en denkt: ik moet hem/haar in de gaten houden, want ik vertrouw hem/haar voor geen meter.

Wat zouden we wél in de gaten mogen houden en krijgen? Wat er wel werkelijk speelt op deze prachtige planeet. Wat er wel voor zorgt dat we geen relaties in stand kunnen houden zoals het werkelijk is bedoeld. Wat er wel voor zorgt dat je ziek wordt door systemen die je niet de waarheid laten zien. Dat is een uitnodiging om in de gaten te houden en wel heel serieus dit.

Ontwaken en zien wat er niet deugt en niet je partner daarop afrekenen. Zien wat er niet deugt in alle systemen, werkelijke alle systemen, want systemen worden geleid en bemeesterd door mensen die je moeten of niet moeten.

Dit is één van de laatste blogs waarmee ik nog mag verhopen lezers een duwtje te geven in de richting van werkelijk ontwaken. En iedereen is daar welkom mee.

Houd het in de gaten, voor jouw hoogste doel en dat van anderen. Mag ik hopen dat jij als lezer zelf op onderzoek uitgaat en je richt op wat er werkelijk speelt én wat er voor de komende tijd écht staat te gebeuren?

Inspirerende hartegroet

Mieke Box 45