Paragnost Eddie en Consulenten

Het Nu

het nuDe mens heeft vaak de neiging om zich op het verleden of op de toekomst te richten waardoor het heden niet meer aanwezig kan zijn. Het is er wel maar wordt niet meer beleefd.
Het moment waarin je nu leeft is het enige ware moment omdat het verleden al geweest is en de toekomst nog moet komen. Dit heb ik al vaker geschreven in eerdere blogs. In het moment van nu kun je bewust met de dingen omgaan en je volledige verantwoording nemen voor je leven en voor dat van andere mensen.
Het  Nu bevat zowel toekomst als verleden omdat alles één geheel is, is ook alles terug te brengen naar het heden het NU .
Het is van groot belang om in deze zware tijden op aarde zeer dicht bij jezelf te blijven. Zoals velen al gevoeld en hebben ervaren zijn er zware energieën op de aarde bezig om de mens danig van zijn/haar stuk te brengen.

Deze energie zie het maar als een grote grijze wolk kan zorgen voor angsten, depressies, verwarring, agressie etc. Er is veel chaos en het kan veroorzaken dat er een ontwikkeling ontstaat waarin men elkaar gaat wantrouwen.
Vooral in relaties en relatievormen is dit nu aan de gang. Vele relaties lopen nu op de schop omdat men elkaar niet meer vertrouwt, terecht of onterecht.
Zorg dat je dicht bij jezelf blijft en ook dat je zo zuiver mogelijk in het leven staat.
Deze wolk deze zware negatieve energie werkt op ons bewustzijn en op de diepere lagen van ons wezen en daardoor kunnen we onszelf erg vervelend gaan voelen.

Tussen de mensen zal er tweedracht gezaaid worden en daardoor is er geen vertrouwen meer en zal er veel manipulatie zijn onder het volk op aarde.
We kunnen mondiaal al zien dat het er in andere landen niet zo fijntjes aan toegaat en velen staan op tegen het regime.
Wat onze boodschap is hierin, dat we onszelf niet gek mogen laten maken en nogmaals blijf in het licht want het duister tiert welig en is al een tijd bezig om mensen tegen elkaar op te zetten.
Je kan zien dat het al aardig aan de gang is onder de volkeren en het geweld neemt alleen maar toe.
Daarom is het van groot belang om en ik zeg het nogmaals ‘’zo zuiver mogelijk’’ in het leven te staan en je alleen maar te richten op alles wat licht uitstraalt.
Niet te veel in de toekomst te leven en het verleden te laten waar het hoort te zijn namelijk achter je.

Het is ook niet voor niets dat er veel meer vragen zijn omtrent spiritualiteit onder de mensen want men is zoekende.
Maar wat wel belangrijk is dat men eerst het aardse deel oplost en leert om te gaan met de aardse realiteit aleer men zich werkelijk kan gaan verbinden met de hogere sferen.
Dit zou alleen maar veel verwarring geven omdat men nog niet het bewustzijn heeft wat nodig is om te begrijpen waar het werkelijk omgaat.
In het nu blijven geeft niet alleen veel rust maar juist ook daardoor leren we dat in die rust er veel mooie dingen kunnen ontstaan.
Je creativiteit groeit, je bewustzijn groeit, je kan veel meer contact maken met jezelf en daardoor je eigen potentieel ontdekken, je voelt ziet en  beleeft alles veel intenser en daardoor ben je eigenlijk al op weg naar datgene je graag zou willen in je onrust naar de toekomst.

Als je leert om te stoppen met jezelf en anderen te manipuleren onderga je een totale verandering. Je wordt dus bewuster van het grote geheel en alles wat ‘’het grote al’’ samen verbindt.
Het leven is een les, en ieder heeft die les te leren daarvoor ben je terug gekeerd naar de aarde. Neem je je levenslessen ter harte dan kun je veel minder last hebben van al deze miserie die momenteel huishoudt op de aarde.
Je hoeft er niet in mee te gaan, want veel dingen zijn in scene gezet om mensen te misleiden en tegen elkaar op te zetten.

Nogmaals laat je niet gek maken en denk goed na eer je een uitspraak doet over anderen alleen maar omdat het in het nieuws wordt gebracht wil niet zeggen dat het inderdaad ook zo is.
Denk zelf na en laat je niets wijsmaken, op deze manier kun je voorkomen dat je een speelbal wordt van het spel wat op grote schaal wordt gespeeld.
Het leven kan ook leuk zijn, onthoudt dat heel goed lieve mensen.
Jij bent de baas over je eigen leven en laat je niet manipuleren door anderen, nu niet nooit niet.

Wil je eens praten met mij over dit onderwerp dan ben ik te bereiken bij paragnost -eddie box 68.

Warme knuffel,
Elisa-lis