Paragnost Eddie en Consulenten

Het multi-dimensionele bewustzijn van Sterrekinderen

Het multi-dimensioneleHet multi-dimensionele bewustzijn van Sterrekinderen. Nieuwetijdskinderen is een verzamelwoord voor de grote diversiteit onder de nieuwetijdskinderen. Sterrekinderen zijn zich over het algemeen bewust van hun multidimenisonaliteit. Ze kunnen met zeer veel gemak reizen door diverse dimensies of werkelijkheden en vertellen met veel gemak hun ervaringen.
Als je die kinderen hoort vertellen, geven ze je informatie over onderwerpen dat je jezelf afvraagt waar ze die informatie vandaan hebben gehaald. Deze kinderen ‘downloaden’ de informatie zonder dat ze ooit maar één woord op school hebben over gehoord.
Ze hebben een heel scherpe en bewuste kijk op hun omgeving en zijn één en al interesse in onze planeet.
Sterrekinderen zijn in staat om de tijd heel bewust uit te breiden en in te korte, waardoor gebeurtenissen effectief langer en korter duren door bewust buiten de tijd te werken. Ze weten heel goed dat bewustzijn veel sneller is dan de lichtsnelheid en gebruiken dat bewustzijn om tijdsverbanden te ‘verwringen.’
Sterrekinderen zijn bijzonder geboeid in quantumfysica en praten graag over de quantumwerkelijkheid. Volwassenen herkennen we aan het feit dat ze zich in onze wereld nooit echt thuis hebben gevoeld en voelen vaak een behoefte om terug naar huis te gaan. Velen van hen zijn zeer paranormaal en intuïtief begaafd en hebben heel talenten. Misschien is de woord ‘sterrenzaden’ niet vreemd. Sterrezaden zijn bijzonder gefascineerd door bepaalde sterren en sterrebeelden waaronder Sirius, de Pleiaden, Arcturus, Orion. Sommige Sterrezaden hebben kunst, muziek, literatuur, talen en symbolen voortgebracht die blijk geven van hun interstellaire oorsprong. Sterrezaden zijn de voorlopers van Sterrekinderen die in genetisch en evolutionair opzicht nog verder zijn. Al het DNA van interstellaire oorsprong zich op een natuurlijke wijze verder ontwikkelt, komen er Sterrekinderen in onze wereld.
Je kunt Sterrekinderen herkennen aan het hun dromen waarover ze vertellen. Dromen over vliegen, ruimtes vol wit licht of licht dat gekleurd is. Dromen over opstijgen naar de ruimte en praten met wezens uit andere dimensies. Hun invloed op electronische apparatuur is groot, waardoor die soms hapert, slecht functioneert en zelfs uitvalt.
Herken je bij je kind of het verhaal wat je hoort bij een ouder dat hun kind plots niet meer te vinden was in huis en toch niet weg kan zijn? Inderdaad kunnen Sterrekinderen verdwijnen en zomaar weer ergens anders opduiken. Voor ouders een raadsel hoe dat nou weer kan.
Depressies zijn niet uit te sluiten in het geval de begaafdheden van Sterrekinderen niet worden gezien of als onzin wordt neergezet.
Het is dus heel belangrijk te luisteren naar wat Sterrekinderen je vertellen, waar hun behoeftes liggen, wat ze nodig hebben om zich op hun gemak te voelen op aarde. Door samen activiteiten op te zetten, waar ze hun brede interesses in kunnen delen, waar hun paranormale helderziende gaven alle ruimte krijgt, komen we met hen een eind verder.

Inspirerende Sterregroet
Mieke Box 45