Paragnost Eddie en Consulenten

Helen doe je met heel je hart

www.paragnost-eddie.nlEn niet met dure lijnen want dat zijn oplichterspraktijken.

Zo. ?!?
Wat verklaart het succes van de spirituele adviesbel- en chatlijnen van www.paragnost-eddie.nl ver buiten de grenzen?
Denkt de doorsnee mens dat cliënten die de weg naar ons vinden zo dom en naiëf zijn dan?
Onder ons cliënteel bevinden zich best heel wat wetenschappelijk opgeleiden, CEO’S, psychologen, therapeuten, ondernemers, advocaten…hmm, gemakkelijker om het rigide denken door te trekken dat ook die mensen waarschijnlijk wel een hoekje af hebben, niet?
Het is heel eenvoudig: sommigen blijven halsstarrig overtuigd dat spirituele advieslijnen puur oplichterij is, dat de lijnhouder een ver-edelde hoer is en natuurlijk zijn de medewerkers van straat geplukt, opgelucht dat ze onder beschermende vleugels van de corrupte lijnhouder hun diensten mogen bewijzen.
Mensen met voldoende gezond verstand weten uiteraard dat dit soort overtuigingen, aantijgingen en beschuldigingen nergens op slaat.
De spirituele advies ( bel- en chatlijnen) van www.paragnost-eddie.nl is jaren geleden opgezet door Eddie Frenay, zelf paragnost – medium en gediplomeerd coach in diverse disciplines. Alle consulenten worden vooraf gescreend op hun kwaliteiten en bevoegdheden, wat klanten te lezen krijgen op ieders profiel, is datgene waarvoor klanten contact kunnen maken. We geven vaker aan vooraf de profielen door te nemen, vooraf na te denken over de vragen die klanten willen voorleggen en dat is de verantwoordelijkheid die door iedereen die aan deze spirituele advieslijn werkt, gedragen wordt. Klanten die ons bellen of contacteren zijn grotendeels ondertussen vertrouwd geraakt met de manier van werken, en zoals in elk beroep zijn er ook ontevreden mensen, klagende en ondankbare mensen.
Al bij al en spijt voor wie het benijdt, de spirituele hulplijnen van paragnost draaien op volle toeren en functioneren op hoog niveau. Heel veel consulenten werken bovendien exclusief voor deze spirituele advieslijn…en is hierbij een niet te verwaarlozen indicator dat er gewerkt wordt met een hooggekwalificeerd team van consulenten.
Glaasje draaien? Voodoo-rituelen om verloren geliefdes terug te brengen? Hocus Pocus verhalen? Om maar een paar voorbeeldjes te noemen…is niet wat de consulenten doen, noch zich verbinden met dit soort praktijken.
Ik wil graag even terugkomen op de titel van het blog: Helen doe je met heel je hart…met de al dan niet verborgen boodschap : ‘ en dat moeten jullie gratis doen, want het is een gave en die gave hebben jullie gratis gekregen ‘.
Hier wil ik graag even nuchter en helder op wijzen dat iedereen met gaven geboren is en die gaven ook cultiveert, ontwikkelt hetzij op zichzelf, hetzij via trainingen, opleidingen enz… en dat kost geld. Iemand die een muzikale gave heeft en die gave verder wilt ontwikkelen gaat naar de muziekacademie en kan zich mogelijks verder perfectioneren en zich inschrijven in een Conservatorium. Wie zal dat betalen….of denk je dat de leraren dit werk gratis doen? Neen, ook zij worden betaald voor hun gave , het muzikale talent van hun student(en) te verbeteren, het allerbeste uit hun student (en) halen. Hoor jij iemand mopperen hierover? Dit is slechts een heel simpel voorbeeld over geven en nemen en zo gaat dit nu eenmaal in onze wereld in de derde dimensie.
Zo ook is dit voor het werk dat wij doen. Sommigen willen het zelfs geen werk noemen, maar even toch met de twee voeten op de grond houden. Consulenten werken elke dag onvermoeibaar met mensen, werken zelfstandig en zijn niet afhankelijk van een uitkering en tegemoetkomingen van de overheid en ook dit is een heel bewuste keuze van de consulenten bij paragnost Eddie. Dus wij mopperen helemaal niet, net omdat wij die verantwoordelijkheid genomen hebben. Niemand hoeft onze rekening te maken, dat doen wijzelf wel – zoals wij evenmin de rekening maken van werknemers in dienstverband.
Grofgebekte opmerkingen op openbare kanalen plaatsen zegt bijzonder veel over het niveau van iemands bewustzijn…en natuurlijk zijn er- zoals overal- meelopers en sympathisanten met hetzelfde niveau van bewustzijn. Dat is géén oordeel- maar wel een pure nuchtere aardse constatatie.
En soort zoekt soort, het gelijke trekt het gelijke aan: dat is een simpele eenvoudige heldere kosmische wet en het is wat het is, hierover valt al helemaal niet over te discussiëren.
Zolang je anderen het licht in de ogen niet gunt, kan je je eigen leven niet vanuit een fijnere trilling neerzetten en dat is ook één van de krachtige universele wetten.
De enige reden waarom ik dit korte blog heb geschreven, is vanuit het respect voor de inzet en doorzettingsvermogen van paragnost Eddie, gedragen door een krachtig, waardig team van consulenten…en ja, is er iets mis met het feit dat we onszelf ook, net zoals voor iedereen, het beste gunnen?
Zoals hulpverleners, slagers, bakkers, leraren hun werk normaal gezien met hun hele hart hun werk doen, doen wij dit ook, het is niet anders dan bij diegenen die hun ware zielsdoel neerzetten, hun passie volgen….
De overtuiging dat spiritueel hulpverleners aan een lijn enkel voor het geld zouden werken en niet met hun hart …er zijn ook mediums die niet aan een lijn werken en dat zou dan wél weer iets anders zijn? Hoezo?
Wij gunnen iedereen op aarde datgene te doen waar hun zielsdoel ligt, of het nu slager, beenhouwer, kunstenaar, dokter, leerkracht …is, het maakt niet uit, maar hoe onfair is de gedachte en uitspraak dat wij ons werk gratuite zouden moeten doen? En voor het gemak een lijnhouder proberen raken door heel laag bij de grondse opmerkingen te plaatsen. Dat is dan, zoals ik al eerder schreef, hét niveau van de doorsnee gefrustreerde mens, die toch zelf graag een graantje meepikt…mocht het kunnen.
Mens, erg je niet…it’s part of the game….alleen is het goed om zo af en toe eens weerwoord te geven en grenzen te trekken. By the way: 2018 gaat ook over gezonde grenzen durven trekken en het woord te nemen als dit bijdraagt tot uitzuivering en groeiend bewust worden.

Namasté, Aloha
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com