Paragnost Eddie en Consulenten

Heerlijke gedachten

Heerlijke gedachtenKijk maar eens naar deze prachtige oranje lelie voor je dit blog leest. En voel eens wat er door je heen gaat bij het zien van deze bloem. Lukt het je om contact te maken met deze bloem, de kleur, de vorm…de geur? Is het gelukt om even uit de gedachtenstroom te stappen of merkte je op dat je gedachten het overnamen van het even contact maken met deze oranje lelie?

Voor velen is het hoofd tot rust brengen een hele opgave….de ene na de andere gedachte komt voorbij en vaak zijn het piekergedachten over toen en over later…af en toe over het hier en nu. Hoe voel jij je nu, op dit moment? Lukt het je om eens niet naar een moment geleden terug te gaan en naar straks? Of morgen…of volgende week…of zelfs ooit?

In consulten valt het echt heel hard op dat weinig mensen echt in het nu kunnen Zijn, totaal in het moment bij zichzelf kunnen zijn….ofwel worden verhalen van toen uit de kast gehaald, keer op keer op keer om dan een snelle spurt te maken naar later. Wie zegt dat ‘ later ‘ er ooit komt? Wie zou jou dat nu kunnen beloven dat er zelfs een straks of een morgen komt?

Ja, als je met die gedachte moet leven….dat is behoorlijk deprimerend…hoor ik soms wel hardop opperen. Dit is niet deprimerend , wel hoe het werkelijke leven op aarde is, maar het lijkt wel of zo weinig vreugde ervaren wordt in het moment, in het nu. Aan het loket van het verleden staan heel veel mensen aan te schuiven, aan het loket van de toekomst …doe maar trippel en aan het loket van het hier en nu?

Je kan misschien tegenstribbelen en zeggen dat je toch je toekomst moet voorbereiden ( en vastleggen) dat je je reizen en vakanties ‘ moet ‘ inplannen en ruim op voorhand moet boeken, zelfs leuke dingen ‘ moeten ‘ geboekt worden. Sommigen ervaren zelfs een behoorlijk pak stress door zolang op voorhand plannen te moeten vastleggen. ‘ Mieke, dat is het leven hé ‘.

Zegt wie? Is dat dé waarheid? Hoe kan je zeker weten dat dit dé waarheid is en dat iedereen die waarheid deelt, of naar dié waarheid leeft?

De toekomst waarvan iedereen droomt is niet de toekomst die velen voor ogen hebben…want over alles valt wel iets te mopperen. En toch doorgaan, met een zwaar belast hoofd, een vermoeid lijf en verdrongen emoties, gevoelens.

We houden het even heel ‘ klein ‘ en dicht bij onszelf. Als er nu toch al een paar gedachten losschieten als…onzin, dat is het leven, het is altijd al zo geweest en het zal nooit veranderen, als kind al was het zo ( verleden) ik wil wel weten of het zo blijft ( toekomst) en wat doe je dan met de vandaag? Even snel surfen van toen naar later….en hopen dat het later allemaal beter wordt, zonder te kijken hoe je dit nu wil veranderen?
Ik krijg vaker dit soort vragen als: ‘ Wordt het ooit beter ‘ ? ( en hoe is het nu?) ‘ Ga ik later gelukkig zijn ‘ ( en wat voor vandaag? ) ‘ Mijn verleden was heel zwaar, hoe ziet mijn toekomst eruit ‘ ? ( hoe sta je vandaag in je leven? )

Iedereen op aarde geboren met een krachtig potentieel aan mogelijkheden, hoe je verleden ook is geweest, niemand heeft jou die krachtige mogelijkheden ontnomen, want die ben je niet kwijt, niemand heeft ze van je gestolen…wellicht liggen ze nog onder het stof of het puin van het verleden en dan is het duidelijk dat dit puin mag opgeruimd worden. Al die stoffige warrige gedachten dienen je niet meer in deze sterke transformatie-tijd.

Je gedachten creëren je werkelijkheid. Het is niet altijd even gemakkelijk positief te denken, maar positieve gedachten, positieve intenties hebben een hoge vibratie. Deze gedachten zorgen ervoor dat je je in het moment heel goed voelt, één met alles wat is, te beginnen met jezelf. Je bent blij dat jij JIJ bent, je zit trouwens levenslang met jezelf opgescheept, waarom dan niet beginnen met een positieve gedachte over jezelf? Elke dag , jouw dag hiermee starten….verandert je uitstraling, je goed-gevoel…

Bloemen hebben een krachtige invloed en uitwerking op onze geest, lichaam en ziel. Zie bloemen als Gods onvoorwaardelijke liefde en als een teken van zegeningen in ons leven. Bloemen kunnen onze wensen extra kracht geven doordat ze een hoge vibratie hebben ( en tegelijk geaard zijn). Elke bloemensoort heeft een eigen specifieke energie, die in verbinding staat met de energie van de aartsengelen. Je hoeft niet per sé te mediteren met levende bloemen, hun helende energie komt ook naar jou via een foto.

Roep de hulp in van de aartsengelen en de oranje lelie om een beeld te krijgen van hetgeen je graag wil dat naar je toekomt ( jouw toekomst creëren zonder krampachtig vast te houden/ vast te leggen…ik noem dit eerder : de magie van het fantaseren en dromen….want zo begint elke creatie op aarde) Als je een paar oranje lelies in huis hebt, kan je deze bloemen een tijdje in je handen vasthouden en focussen op het vreugdegevoel die je graag wil ervaren. Ontspan je lichaam, alle spieren en ook de spieren in je gezicht…glimlach en voel hoe je energie verandert.

Zet de lelies in een mooie vaas op een plek waar ze zichtbaar zijn.

Koester geen gedachten over hetgeen je als onvolkomenheden ziet, het zijn net die kwaliteiten die jou tot een levend wezen maken, een uniek persoon.

In Gods ogen zijn er geen fouten, dus je kan nu beginnen met te aanvaarden dat jij JIJ bent en uniek. Laat je ware zelf naar buiten komen, van binnen uit straal je vreugde uit omdat je van binnen vrede hebt met jezelf. Omdat jij JIJ bent en niemand anders. Weet je dat JIJ een bron bent voor iedereen die op je weg komt….een hemelse inspiratiebron? Je zelfvertrouwen groeit, je hebt de bagage van het verleden losgelaten, dankbaar, je richt je aandacht vanaf nu op liefdevolle, vreugdevolle, mooie gedachten over jezelf en kijk in jouw spiegel en zie: IK BEN. Geniet van deze prachtige meditatie!

Warme hartegroet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com