Paragnost Eddie & Consulenten

Hecht niet te veel waarde

Hecht niet te veel waarde Wij zijn slaaf van het systeem heeft eens iemand tegen mij gezegd. Ik kon dat alleen maar beamen en met zekerheid stellen dat dit niet onze waarheid was maar in dit geval dé waarheid. Niets heb ik eerder met zoveel overtuiging kunnen beamen.

Nu ben ik een zeer positief ingesteld mens , maar als je alles eens heel goed onderzoekt en een beetje de grijze cellen laat werken dan kom je toch wel tot een conclusie dat alles wat we zien ,horen en lezen zéér gemanipuleerd wordt . En was mijn gedachte hoe kunnen we mensen daadwerkelijk laten zien dat we op kunnen staan tegen deze grootmachten.
Gelukkig zijn er velen met mij die dit ook zo ervaren en mondiaal zijn er vele groeperingen ontstaan die tot op de bodem aan het uitzoeken zijn hoe het ware leven in elkaar steekt.
We weten allen dat er een grootmacht is die ons eronder moet houden anders stort hun hele monopoly in elkaar.

Daarom is er een enorme hoeveelheid geld gestoken om deze wereld te scheppen de illusie van het onware leven .

Hoe werkt dit dan precies? En hoe kunnen wij hieruit ontsnappen?
De eerste vraag is makkelijk te beantwoorden. De grootmachten in de wereld de mensen met het grote geld regeren de maatschappij. Samen hebben ze veel macht en hebben ons mensen nodig om die macht te behouden. Eerder heb ik al gezegd dat alles illusie is en wij klein worden gehouden door deze mensen die ten koste van ons steeds rijker en groter willen worden. Dus wat doen ze dan ze creëren een schijnwereld die voor ons mensen zo echt lijkt dat we meegaan in hun spel.

Veel ziekten worden in laboratoria gekweekt en de farma boys wrijven zich in de handen als ze daardoor weer giga veel medicatie kunnen verkopen en vergis je niet wereldwijd gaat dit om miljarden.
Zo ook met de zogenaamde voeding in de superstores . Dit haal ik nog eens aan om helder te krijgen waar ik het over heb. In de (voeding) zitten stoffen die niet thuishoren in het lichaam van een mens en die veroorzaken ziekten. Uiteindelijk creëren ze een soort van verslaving waardoor we steeds meer gaan eten van deze junkzooi en daar varen ze wel bij. Zowel de supermarkten als de farma boys hebben dit monopoly in handen en zolang wij alles geloven wat de reclame zegt en we onze smaakpapillen meer en meer laten verdoven winnen zij steeds meer ruimte in.

Ons leven wordt dus geleefd door anderen. Denken wij nu echt nog dat we vrij zijn?
Ik dacht het niet toch? We moeten tegenwoordig zoveel dingen die (goed) voor ons zijn dat we echt geen vrije wil meer lijken te hebben.
Niets is minder waar en daar gaat dit blog over. Geloof eens niet wat je ziet op tv, geloof eens niet wat je leest op internet maar ga zelf eens op onderzoek uit.
Mensen worden gemakzuchtig en lui door de makkelijke manier waarop ze kunnen kopen. Heb je geen tijd dan knal je iets in de magnetron uit de supermarkt. Zogenaamde gezonde soepen die vol met zouten zitten en bindmiddelen.

Opwarm eten wat zo is gemanipuleerd dat er geen vitaminen meer inzitten. Gooi een beetje smaakmakers in een prutje een beetje additieven een beetje veel E-nummers en daar heb je je maaltijd. De magnetron verandert de structuur van de voeding door de straling, dit kun je trouwens overal lezen in goed onderbouwde artikelen.
Ik heb dit al tot in den treure geschreven en ik wil echt niet belerend overkomen maar ik voel het ook als mijn taak om mensen hierin bewust te maken. Als je spiritueel geestelijk en fysiek gezond wil zijn stop dan met slechte kwaliteit eten.

Je kinderen hebben ontzettend veel baat bij goed gezond en voedzaam eten. Ze ontwikkelen hun hersenen en lichaam beter door een gezonde maaltijd op tafel te zetten dan via makkelijke voeding.
En ik heb het eens allemaal geklokt. Hoeveel tijd heb je nu werkelijk nodig om een voedzame maaltijd op tafel te zetten? Ikzelf doe daar rond de 25 minuten over.
Groenten 1 of 2 soorten je kan verse groenten samen met een salade serveren met aardappels en pasta of rijst met kip of vis. Of je kan als je saus maakt een grote hoeveelheid maken die je dan later weer kan gebruiken voor een ander gerecht.
Kinderen vinden meer lekker dan we denken. Je mag je eens in de kindergeest verdiepen.
Ze houden van kleur en ook van zelf meedoen in de keuken.
Betrek ze erbij ze doen niets liever dan je helpen als je aan het bakken bent.

In die kookprogramma’s waarbij kinderen de heerlijkste gerechten op tafel toveren ben ik overtuigd geraakt dat kinderen ons nog iets kunnen leren.
Samen bedenken, samen koken, saamhorigheid maken, en uiteindelijk samen eten hoe leuk kan dit zijn. Geef ze de kans eens om te laten zien wat ze kunnen en je zal verbaasd zijn over je eigen kinderen.
Dit is toch het begin lieve mensen. Ik vond het als kind ook geweldig als mijn ma een taart bakte en of de geur van verse soep door het huis trok. Altijd vers eten op tafel zoals dat in die tijd heel gewoon was. Weet wat je koopt ,weet wat je eet, en weet wat je bijdraagt aan de maatschappij.

Vrijheid heb je alleen maar als je zelf de touwtjes in handen neemt en als je jezelf niet laat ringeloren door de reclames. Niets wat je ziet is echt en niets is wat het lijkt. En hoe meer we ons gaan verdiepen in alles wat wel belangrijk is voor ons mensen hoe meer tegenstand we krijgen van de grootmachten.
Je moet je kind laten inenten tegen baarmoederhalskanker hoe achterlijk is dit ?
Die arme kinderen zijn er echt doodziek van geworden en nu weer verplichte inentingen voor wat ook al weer? Automatisch Donor zijn of zelf aangeven dat je niet wilt. Wat nog meer? Van die achterlijke griepprik waar zovele mensen juist zieker worden tot het creëren van weer een nieuwe ziekte.

Alles wordt door onze strot geduwd, Is de kleur dit seizoen lichtblauw dan loopt iedereen met lichtblauw. Is de brilmode supergroot dan loopt iedereen met een giga bril op. Ben jij niet op die vakantie geweest dan ben je achtergebleven gebied.
Wie bepaalt eigenlijk wat je doet met wie je het doet en waarom je het doet? Niemand anders dan jij toch, of ben ik nu gek aan het worden?
Mijn leven is van mij en van niemand anders. Ik bepaal waar ik mijn voeding haal of ik rood haar wil als de mode blond voorschrijft of ik met een normale bril loop ipv een giga bril, en of ik weerstand heb tegen inspuitingen alleen maar omdat men zegt dat het moet.

Ontwaken doet geen pijn, doorgaan omdat het zogezegd zo hoort op den duur wel. Het is een kleine moeite om je eens te verdiepen in het ware leven. Dit is wat uiteindelijk de toegang geeft tot een groter bewustzijn en zorgt dat mensen eindelijk eens wat dichter bij elkaar komen. De jeugd is de toekomst? Geef ze dan aub fatsoenlijk eten zodat ze meer in hun kracht komen en blijven, Want zoals ik het al eerder heb gezegd, een gezonde geest huis in een gezond lichaam en zo is er ook minder agressie en meer menslievendheid omdat de geest gevoed wordt met gezonde voeding.

Wil je meer weten, google dan gewoon eens op het internet wat gezonde voeding doet voor je lichaam en zie dit dan ook op de lange termijn.
Je lichaam is van jou maar wees er alstublieft zuinig op, zodat je er lang op een goede manier van kan genieten en niet later als een zombie door het leven moet net zoals die oude mensen die vol gepropt met medicijnen hun eigen naam niet eens meer weten.

We hebben veel in eigen handen maar pak het dan ook terug. En blijf niet hangen in onwetendheid waardoor je jezelf zo vaak niet prettig in je vel voelt zitten.

Als je hierover eens wil praten met mij of met één van de collega’s dan ben ik bereikbaar via paragnost-Eddie box 68.

Warme knuffel,
Elisa-Lis