Paragnost Eddie en Consulenten

Heb jij last van elektromagnetische stress?

zwarte toermalijnHeu, wat is dat nu weer….ja, ik heb Stress, net zoals ‘ iedereen ‘. Maar elektromagnetische stress, daar heb ik in ieder geval nog niet van gehoord. Is dat weer iets nieuws?
Nieuw is het zeker niet, alleen de informatie die ons meegedeeld wordt uit diverse richtingen wijst ons erop dat we dagelijks blootstaan aan geopatische stress die uit de elektromagnetische stralingen van de aarde ontstaat. En niet te vergeten….de opgewekte elektromagnetische velden. We onderschatten dat wij, onze kinderen, dieren , planten…hier bijzonder gevoelig aan zijn en die gevoeligheid neemt toe. Ik hoor echt dagelijks mensen die na een verhelderend gesprek herkennen dat ze onderhevig zijn en beïnvloedt worden door de toenemende stralingen.
We worden doorheen de dag met heel wat verschillende frequenties geconfronteerd, alleen…wijzelf zijn ons hier niet van bewust wat in ons energieveld binnenkomt, laat staat hoeveel er van die stralingen ons energieveld aantasten.
Vooral kinderen! Ze weten echt niet meer hoe het zou voelen zonder dit soort stress te leven. Langdurige stralingen tasten het immuniteitsysteem aan, verzwakken het energieveld en hierdoor ontstaat vervuiling in ons lichaam, hetgeen weer een negatief effect heeft op emoties en gedrag. Een beetje logisch denken…en je kan het plaatje zien: de cirkel is rond.
‘Ja, goed om te weten…en nu? Dat is toch de maatschappij waarin we leven. En bovendien kunnen we niets veranderen aan die zogenaamde geopatische stress, we zijn dan toch slachtoffer van al die energie die de aarde bereikt?’
Dat klopt voor een deel, het andere deel van de elektromagnetische stress vinden we in onze woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en misschien zelfs in het kleinste kamertje! Het volgt je overal mee, of anders…jij neemt het overal mee.
‘Heu? ‘
Denk eens aan alle gesofisticeerde apparatuur die je thuis hebt….
‘ Ja, oh, maar wacht even, we moeten mee met de tijd, toch? We leven toch niet meer als Neanderthalers of in de Middeleeuwen? Zie ons al weer kaarsen branden om wat warmte en licht te hebben, en kan me niet voorstellen om zonder tv te leven! En bovendien, je zit hele dagen aan de lijn te bellen, dat doe je ook niet met je tenen, maar wel met je oren en….’
‘ Ja lieverd…ik telefoneer niet met mijn tenen, dat is juist, maar we beschermen ons ook zo goed als mogelijk is ‘.
Kunnen wij nog zonder computer, televisie, gsm, telefoon….? Kinderen worden al op heel jonge leeftijd overspoeld met elektromagnetische straling, helaas. Al die apparaten geven straling af als ze uitgeschakeld zijn. De energie stroomt verder op het net waarop ze aangesloten zijn.
Het is niet anders….het is een mes dat langs twee kanten snijdt.
Stel je nu eens voor dat al die apparaten in de kamer staan waar je kinderen slapen, veel kinderen hebben een televisie in hun slaapkamer, ook een computer en video, en de gsm die zijn niet uit hun handen weg te denken.
Het kind krijgt al op heel jonge leeftijd geen moment rust en hoe kan je merken dat er een te grote elektrosmog in het systeem is van je kind/ kinderen? Je kan dit laten meten, zeker als je merkt dat je kind voor weinig tot niets belangstelling toont, ongeïnteresseerd rondhangt, een apathische indruk geeft, prikkelbaar,
Nog niet bij stilgestaan dat er iets anders aan de hand is dan vb de puberteit.
Hetzelfde zie je bij volwassenen die hele dagen volcontinu aan de apparaten ‘ hangen ‘, ‘ gekluisterd ‘ zitten en dan vertellen dat ze zich voortslepen, doodop zijn en denken dat het door het werk komt. Ja, op de werkplek heb je natuurlijk ook vaak te maken met al deze apparatuur en nog veel meer apparatuur dan in de huiskamer. Je wandelt van de ene geladen plek naar de andere en bij overmaat van dit alles, kruip je ’ s avonds in je bed om daar nog eens aan de knop van de zoveelste televisie in huis te draaien. Nog even de berichtjes op de gsm lezen en beantwoorden, en opladen op het nachtkastje.

micro niveauDit is op micro-niveau, dus kan je je voorstellen wat voor zware stralingen op onze Moeder Aarde terechtkomen, om dan nog van al de andere downloads te zwijgen.
Verbaasd dan dat onze Moeder Aarde reageert?
We kunnen toch maar eerst bij onszelf begin, in ons gezin…en een paar tips werken zeker neutraliserend
– Zorg ervoor dat de elektronische apparaten minstens 2,5 meter van je lichaam verwijderd staan ( en zeker het hoofd) In het hoofd hebben we de pijnappelklier ( die we ook vaak dienen te reinigen) en het oognetvlies en die raken snel vervuild.
– Geef zelf het goede voorbeeld aan je kind ( eren) en leer het verstandig omgaan met de mobieltjes en andere apparaten. Walk your talk, want kinderen luisteren niet naar wat je zegt, als je zelf niet consequent bent.
– Als er apparatuur in de slaapkamer staat, trek dan voor het slapengaan alle stekkers uit het stopcontact.
– Op verschillende plaatsen kan je als ondersteuning een zwarte toermalijn neerleggen ( vb aan de computer …)
Een zwarte toermalijn is heel goed voor:
– Bescherming van geestelijke beïnvloeding van buitenaf
– Energetische blokkades op te heffen
– Verbetert de energiestroom in de meridianen
– Aardt spirituele energie tot een lichtere vibratie
– Vormt een beschermend schild rond het lichaam
– Is ook een sjamaansteen die bescherming biedt tijdens rituelen
– Beschermt tegen elektromagnetische smog
– Beschermt tegen aardstralen
– Vermindert stress
– Verbetert de slaap
Zwarte Toermalijn help om geestelijke beïnvloeding van buitenaf af te weren en je aura vrij te houden van negativiteit. Het heft energetische blokkades op en verbetert de energiestoom in de meridianen.
Zwarte Toermalijn aardt spirituele energie tot een lichtere vibratie. Hij vormt een schild rond het lichaam. Zwarte Toermalijn is een sjamaansteen die tijdens rituelen bescherming biedt. Zwarte Toermalijn kan ook in de grond gebruikt worden om uw om de groei en gezondheid van uw planten te stimuleren.
De strepen van de Toermalijn versterken de energiestroom.
Mensen, vooral gevoelige mensen, én kinderen kunnen niet alleen ziek worden door langdurige elektromagnetische stress, maar ook psychische problemen krijgen.
Er wordt meer en meer het verband gelegd tussen het ontstaan van leukemie bij jonge kinderen én de uitwerking van stralingen , dus ook de plaats waar de huizen gebouwd zijn én de nabijheid van hoogspanningsmasten.
Het blog is bedoeld om volwassenen ook bewust te maken van het feit dat er veel meer is waardoor je je moe voelt, waardoor je kind de indruk geeft van overprikkeld te zijn ( en dan worden snel de labeltjes hyperkinetisch vb gebruikt en daar zijn dan weer de pilletjes ‘ goed ‘ voor) .
Het punt is niet dat we moeten terugkeren naar de tijd, maar wel het gevolg van de civilisatie verstandig dienen te hanteren…er wijs mee omgaan.
Ik herinner me de tijd dat ik gedragswetenschappen gaf in de humane wetenschappen…een heel interessant onderwerp ging in één van de lessen over ‘ Hoeveel tijd breng je door aan de televisie, de computer en met je mobieltje. ‘. Toen elke leerlingen de enquête had ingevuld en liefst naar waarheid, viel ik bijna van mijn stoel, bij het lezen van de antwoorden.
Uiteraard werden de resultaten besproken en de helft van mijn leerlingen vond het heel ‘ normaal ‘ ook aan de computer te eten, dus er werd in het gezin niet samen gegeten. Vreemd is dat, niet? Eigen aan de tijd? Eigen aan de gezinswaarden? Ik zocht naar een uitleg wat er zo veranderd was in waarden en normen en ik kwam dan heel snel uit bij weer een ander thema.
Ik bedoel maar….willen we toch het allerbeste voor onze gezondheid én onze kinderen die nu al zo overprikkeld zijn en neen hoor…heus niet door de leerstof, maar wél door alles wat het energieveld van het kind uit balans brengt.
Of laten we alles maar gebeuren omdat het ons met name goed uitkomt?
Lekker het kind voor de televisie zetten, dan kunnen wij ons eigen ding doen?
Mijn 4 kinderen zijn ondertussen volwassen en twee ervan hebben zelf kinderen….maar als er één ding was wat ik nooit, echt nooit deed was de kinderen voor de buis zetten als zoethouder…ik nam de tijd om me bij de kinderen te zetten en genoten van toendertijd ‘ Tik Tak ‘ ,‘ Sesamstraat ‘ en dan was het bedtijd om dan nog een half uurtje te genieten van een verhaaltje.
Het is echt de moeite waard om het jezelf én je kind (eren) te gunnen. Lekker genieten van de maaltijd samen, gezellig samen plaatjes kijken, verhaaltjes vertellen, creatief bezig zijn en natuurlijk zijn die apparaten er om het ons gemakkelijker te maken. Maar hebben we hierbij écht meer tijdswinst gemaakt? Ondanks alle apparaten die we bezitten…merk ik en hoor ik meer en meer :‘ Ik heb geen tijd ‘.
Hoe meer we dus dingen hebben, hoe minder tijd er rest….rest mij de enige bedenking.
Heb ik het gemakkelijk om te schrijven? Het heeft hier niets mee te maken, het gaat over bewust met de dingen omgaan, het maakt deel uit van ons leven, het is enkel misschien overwegen om betere en meer gezonde keuzes te durven maken, voor ieders allerhoogste welzijn.
Ik hoor soms het antwoord… ‘ Je moet van iets sterven ‘. Tja, dat is een antwoord waar ik niets mee kan. Het is dan ook de manier waarop iemand op een bepaald moment brute pech heeft en zich realiseert dat er dan toch een beetje waarheid in het verhaal zat.
Als we het niet voor onszelf willen en gewoon doorgaan op oude voet, laat ons dan tenminste voorkomen dat de kinderen van nu geen volwassenen worden met een heel toxisch geladen lichaam en geest.
Liefs
Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com