Paragnost Eddie en Consulenten

Healen met de energie van de witte roos

Healen met de energie van de witte roosDe werking van rozen is al heel lang gekend…rozen zijn voornamelijk werkzaam op het hart en helpen het bewustzijn en de energie van het hart te laten openbloeien of pijnlijke ervaringen te healen.
Het genezend effec van de witte roos brengt balans in onze hartchakra, in ons fijnstoffelijk energetisch lichaam.
De witte roos biedt bescherming doordat ze zorgt voor evenwicht: negatieve en ongewenste energieën worden teruggekaatst en afgevoerd en op de plekken waar de energie niet lekker stroomt worden blokkades opgeheven.

Een witte roos kan je ook op emotioneel /fysiek vlak helpen als je :
– de neiging hebt veel te piekeren
– je te openstelt voor de buitenwereld en teveel oppikt wat niet van jou is
niet weet hoe gedachten, gevoelens van jezelf en anderen te filteren, waardoor je denkt dat die gevoelens, gedachten van jezelf zijn.
– last hebt van heel sterk wisselende stemmingen ( Jantje lacht, Jantje huilt ) ( hetgeen wel te maken kan hebben met energieën of ongewenste entiteiten die een grote invloed op je hebben)
– je angstig voelt ( als je angsten heel diep zitten en de kwaliteit van je leven bepalen, is het beter therapeutische hulp te zoeken uiteraard, doch het effect van de witte roos werkt dan wél verder ondersteunend).
– je vermoeid voelt ( dan ook wel onderzoeken waar langdurige vermoeidheid vandaan komt: heb je teveel energie geinvesteerd in iemand, in een situatie waardoor je je leeggetrokken voelt)
– een te hoge / te lage bloeddruk
– hormonale storingen
– overgenomen fysieke klachten ( ik denk hierbij aan healers die klachten hebben overgenomen…)

hart-chakraMEDITATIE

Zoek nu een plekje waar je voor een tijdje rustig tot jezelf kan komen ( ongestoord ), drink vooraf een glas water, zorg ervoor dat je een witte roos hebt of een door jou gekozen afbeelding van een witte roos.
Maak het voor jezelf comfortabel.
Voor je gaat liggen of zitten, neem je de witte roos in je handen ( of de afbeelding ) .
Neem de witte roos met al je zintuigen op….haar geur, haar vorm, haar energie….en bedank nu reeds jouw witte roos, jij hebt haar uitgekozen, jij zorgt voor deze prachtige bloem, jij laat haar verder bloeien, en zij is bereid je haar mooiste zielsgeschenk aan jou te geven. Dankbaar.

Ga nu rustig zitten of liggen en richt je volle aandacht op de witte roos en vraag haar nogmaals of je haar healende energie mag ontvangen voor jouw ( en benoem hierbij jouw klachten)…..vb vermoeidheid.

Leg heel voorzichtig je handen om je witte roos, alsof je witte roos in een kommetje ligt.

Blijf rustig in- en uitademen en als je dit fijn vindt, kan je ook je ogen even sluiten. Geniet van het moment. Jij en de witte roos, de witte roos en jij.

Voel nu hoe de energie van de witte roos via je handen door je armen stroomt….naar je hart en je hart zachtjes opent voor liefde.

healersVoel deze zachte liefdesenergie helemaal door je lichaam stromen tot je je helemaal in balans voelt, zacht en krachtig.

Blijf rustig zitten of liggen tot je voelt dat het werk van de witte roos klaar is .

Bedank ook nu weer het geschenk van de witte roos in dankbaarheid, kom terug in het hier- en – nu en blijf nog even in dankbare stilte in jouw ruimte.

Als afronding kan je de witte roos zachtjes tegen je hart laten rusten.
Je kan deze witte roos meditatie doen zo vaak je er zelf behoefte aan hebt!

Heb je geen witte roos dan kan je de witte roos visualiseren.

Geniet van jouw bijzonder moment met jouw healende witte roos meditatie
Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com