Paragnost Eddie en Consulenten

Harmonie creëren met Engel Itkal

Harmonie creëren met Engel ItkalHet zijn heftige rumoerige tijden voor velen onder ons en omdat het er voor heel wat mensen behoorlijk emotioneel aan toegaat, wil ik graag een blog schrijven als hart onder de riem.
Misschien haal je er voor jezelf de nodige rust uit, misschien wordt het wat zachter in jezelf, waar je te hard oordeelt over jezelf ( en/ of anderen) kijk maar wat je hiermee kan.
Er zijn heel veel engelen die we niet allemaal kennen bij naam, en het aantal engelen neemt zelfs toe, net om ons terzijde te staan, ons te helpen de uitdagingen waarmee we te maken krijgen aan te pakken en ons niet te laten verleiden af te dalen naar duisternis…hoewel we net doorheen de duisternis moeten gaan om het licht te zien. Geen licht, zonder duisternis, alleen hoeven we er niet in te verdwijnen.
Itkal is één van de engelen uit de invloedssfeer van VENUS en WEEGSCHAAL en werkt samen met Aartsengel HAGIEL. In het teken van de komende Volle Maan ( op 11 april in Weegschaal- en waarover een blog volgt) kan je lezen op welke manier je verbinding kan maken met engel Itkal.

Het is altijd fijn jouw engelenaltaartje in te richten, dat is al een eerste stap om bewust met engelen-energie te werken en je te verbinden met de helpende ondersteunende aanwezigheid van de engel met wie je voor een tijdje wil samenwerken.

Itkal is de engel met wie je je kan verbinden om conflicten, ruzies op te lossen. Meestal wordt de strijd aangegaan met mensen met wie we ons het meest verbonden voelen. Dit is onder invloed van de Venus retrograde heel sterk aanwezig ( retrogrades verplichten ons te reflecteren en naar binnen te gaan). Het voelt zelfs alsof de strijd niet gestopt wordt, omdat het gelijk willen hebben alsnog voorop staat. Nog steeds hebben we te maken met dader en – slachtofferschap, met winnen- verliezen, met gelijk- ongelijk- met waarheid en leugen ….Wat er onvermijdelijk gebeurt in een relatie is het niet meer of moeilijk terug te keren tot de basis van liefde en dat is voor veel relaties, zelfs liefdevolle relaties nu de grote test. Overleeft de relatie, wordt de strijd opgeheven, wordt het verleden vewerkt of is dit het einde van een ooit beloftevolle verbinding. Het is ook pas in een intieme relatie dat alle zielswonden naar Harmonie creëren met Engel Itkalboven worden gehaald, hetgeen niet betekent dat mensen zonder relatie niet te zien krijgen waar de diepere zielswonden liggen…het is niet onder stoelen of banken te steken dat we in een intieme verbinding alles te zien krijgen van onszelf en van elkaar. Dit is nu in deze tijd duidelijk waar te nemen. Itkal helpt ondersteunend om escalatie v an conflicten en ruzies te verminderen en op een constructieve manier te laten aanpakken en de harmonie te herstellen, hetgeen niet betekent dat hetgeen belangrijk is te communiceren achterwege te houden.
Communicatie op een eerlijke en transparante manier, zonder de bedoeling de ander naar beneden te halen, is de enige manier om gelijkwaardigheid in de verbinding te creëren.

Het aanroepen van engel Itkal kan je op elk moment, en specifieker voor aanslepende conflicten op vrijdag. Op jouw altaar kan je de kracht en magie van zes ( het getal van harmonie) roze ( de kleur voor harmonie, genegenheid, verzoening) kaarsen als extra bekrachtiging voor harmonie aansteken en sandelhout ( de koning der geuren, verbind je de aarde en de kosmos en laat je energie (weer) stromen) branden.
Hou er rekening mee dat engelen altijd en overal de vrije wil van ons respecteren, in welke keuzes we maken ( al zijn het niet altijd de beste keuzes, als deze gemaakt worden vanuit angst, onzekerheid, twijfel, wraak enz….in elke keuze die wij maken zitten verborgen leermomenten, die we nadien kunnen inzien). Engelen vragen om breuken te herstellen ( om redenen die niet met liefde te maken hebben) , breuken tussen mensen te creëren, worden nooit uitgevoerd. Let wel op alle tekentjes die je getoond worden, want die komen wel van de engelen vandaan, voor het allerhoogste goed van iedereen.

Een liefdevolle tijd tegemoet in harmonie, in wijsheid en liefde

Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com