Paragnost Eddie en Consulenten

Hallo, je spreekt met…

mieke1

Hallo, zal ik me even voorstellen? Ik ben Mieke, mijn geboortenaam is voluit Micheline Irma ( jawel) , en heel wat jaren terug heb ik gevoelsmatig mijn naam veranderd. Hier en daar hoor en lees ik wat het veranderen van een geboortenaam teweeg kan brengen…je wordt geboren en krijgt een naam en soms wel een hele resem namen, sommigen blijven die naam dragen, anderen nemen een andere naam ( en zelfs familienaam), maken een verkorte versie van hun naam ( vb Martine wordt dan Tine ) er is in spirituele kringen heel wat vandoen als het op de geboortenaam aankomt…want je verandert de trilling en dat kan ook gevolgen hebben voor je blauwdruk. Numerologisch heb ik de veranderingen uitgezocht en in feite verandert er in de basis weinig. Doordat ik wel een speurneus ben en toch de onderzoekers-microbe heb meegenomen in dit leven ( en dat had ik toch ook al met mijn geboortenaam, dus die microbe draag ik wel mee tot ik mijn aardse jasje afleg). Lees ik nu toch wel in een heel interessante belichting rond Energetische vroedkunde ( van Mona Lisa M, www.ra-am.be) een stukje rond het veranderen van een geboortenaam. Het is niet omdat ik persé mijn gelijk wil halen, maar het is eerder een bevestiging van een dieper voelen/ weten. Wil je hier toch iets dieper en verder in gaan, dan raad ik je echt aan dit bijzonder boek te lezen….een naam is een naam…en er is zoveel meer rond naamgevingen, dat het doel van mijn blogje voorbij zou schieten.
mieke 2
Vanwaar de titel van mijn blogje: Hallo, je spreekt met….Als medewerkers van de spirituele lijn van www.paragnost-eddie.nl hebben we allen een ‘naam ‘. We kiezen hier zelf voor, de naam die wij kiezen is onze verantwoordelijkheid; sommigen kiezen voor namen die verwijzen naar oude zieners, meesters, godinnen, en anderen nemen gewoon hun eigen naam en dit wordt meer en meer de tendens. Gewoon lekker je eigen naam of een lichte aanpassing ervan.
Niets aan de hand, zou je denken…Ik ben Mieke en ik werk exclusief voor paragnost Eddie, en toch krijg ik wel eens bellers aan de lijn die me vragen of ik die Mieke ben van ….lees: een andere lijn. ‘ Neen hoor, ik ben Mieke en ik werk enkel bij deze lijn ‘. Dan volgt er even een korte stilte…’ Ja, maar, ik heb onlangs iemand gebeld en die had jouw naam ‘ . Wat is het probleem eigenlijk? Ik heb hier geen probleem mee, er zijn zoveel Miekes, zoveel Annekes, maar goed, de kaart is niet het gebied, niet?
Lieve lieve mensen, cliënten, lezers…dit is nu éénmaal de realiteit dat er meer mensen zijn met dezelfde voornaam. Klaar. Hierover valt niets tegenin te brengen. Lig jij hier nu werkelijk wakker van dat er meerdere consulenten zijn met dezelfde voornaam? Of omgekeerd…ik weet nu dat er zeker nog één Mieke verbonden is met een andere spirituele lijn, so what? Waarom zou ik me hieraan irriteren of eisen dat ze haar naam moet veranderen omdat IK dé Mieke ben van paragnost Eddie?
Interessant stuk ( Het projectiemechanisme) las ik bij Karen Hamaker- Zondag over het ego. We zeggen gemakkelijk over iemand dat hij een groot ego heeft. Vanuit de Jungiaanse psychologie is iemand met een groot ego iemand die zich bewust is van zijn schaduwkanten en bekwaam is op een constructieve manier met die schaduwkanten om te gaan. Wist je dat iemand met een klein zwak ego net problemen maakt van vb dergelijke situaties…als : “ het is MIJN naam “ dus de ander die dezelfde naam gebruikt, en vaak al veel langer aan het werk is met die naam, zou bijna verplicht worden om de naam te veranderen. Volg je nog mee? Dat de eigen orkaantjes nog lang niet geluwd zijn, is heel duidelijk…en dat we nog heel wat van dit soort onzinnige situaties mogen trotseren, staat als een paal boven water.
Dus, lieve bellers, lezers….bij www.paragnost-eddie.nl maken we ons niet druk over onze authenticiteit en waar wij garant voor staan, we maken ons niet druk als er meerdere consulenten in spiritland met dezelfde naam werkzaam zijn. De angst-gedachte niet gezien te worden kan nu nog sterker aan de oppervlakte komen, en dat kan mogelijks de reden zijn waarom er behoorlijk wat ophef kan zijn rond vb het item van een naam…..angst voor gebrek aan….overvloed aan inkomen, aandacht…wij vertellen je graag dat er overvloed is voor iedereen en overvloed trek() je niet aan door te denken in schaarste, te denken in tekort hebben aan, want dan trek je nog meer aan van datgene wat je jezelf niet toewenst. Universele Wetten zijn nu éénmaal niet om de tuin te leiden.
Laat je zelf niet omverblazen door een plaatselijke rukwind of storm in een glas water…enige integriteit, zelf-relativering, eenvoud en nederigheid werpen sneller het licht op de schaduw.
What ‘s ( in) a name?
Heel veel liefs
Medium Mieke Box 45
www.miekecoigne.com