Paragnost Eddie en Consulenten

Graag wil ik u iets vertellen over Medium Leo

Over medium Leo, medium leo

Na 2 jaar vreselijke pijn te hebben gehad dag en nacht en ze in het ziekenhuis hier niets konde vinden.Ben ik door gestuurd naar het UMC in Utrecht waar ik nog onder behandeling ben.Bij de behandeling krijg ik prikkels in beide handen/armen en benen.In de buik harde steken die daarna over zijn.Bij de behandeling in de nek prikkels ook veel warmte gevoel.Ben ik door gestuurd naar het UMC in Utrecht waar ik nog onder behandeling ben.Ik heb veel pijn in de buik en maag streek.Wij kregen contact met Leo en sinds een maand behandeld hij mij.In het begin 2 keer per dag en nu 1 keer en dan s’avonds.Heb de hele dag geen pijn en ben daar heel blij mee.Ook mijn nek behandeld hij alles zit muur vast.

Ik ben daarom Leo heel dankbaar dat hij mij help..

Groet, Jan Kleinjan